fbpx

UNGDOMSREJSER IBIZA - REJSER OG OPLEVELSER FOR UNGE

Skab minder med ungdomsrejser til Ibiza. Hos Alekos Rejser tilbyder vi et væld af oplevelser på forskellige destinationer. Oplev verden med tryghed og alt inkluderet.

Oplev verden med

Ungdomsrejser verden over

VI SØRGER FOR ALT

Det gør, at du afregner hjemmefra, og kan tage afsted med ro i maven - vi dækker alt fra fly, overnatning og til aktiviteter og oplevelser.

ANDRE SOM DIG

Vores rejser er målrettet rejsende mellem 18-24 år. Derfor finder du også hurtigt folk på din egen alder, som du kan opleve verden med.

DANSK REJSELEDER

Du vil altid kunne finde en dansk rejseleder på vores ungdomsrejser. Disse vil være med dig på hele turen - fra lufthavnen til du er hjemme igen.

EKSKLUSIVE DESTINATIONER

Vi bor altid i en luksusvilla, som danner rammerne for din unikke oplevelse af hele verden. Se meget mere til vores destinationer nedenfor.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - November 2023

Oplev ungdomsrejser til Thailand og Cambodja, hvor du får mulighed for at bo i en privat villa med ansat personale, midt i den smukkeste natur.

Nyd omgivelserne, tag på udflugter med dykning, besøg flydende markeder, se solen stå op over Angkor Wat i Cambodja og mere.

Alt dette vil naturligvis være med danske rejseledere, som sørger for, at du får en rygsæk fyldt med minder.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Bali med ungdomsrejser, der tager dig til unikke destinationer og fører dig direkte til mindeværdige oplevelser.

Bo med andre unge i en eksklusiv villa med alt inkluderet, og oplev alle de bedste seværdigheder på Bali, herunder ris-terrassere i Ubud, solopgangen fra Mount Batur og templerne i Tanah Lot.

Dette er naturligvis med stor tryghed, med danske rejseledere og andre unge.

OPLEV DISSE REJSEDESTINATIONER MED VORES UNGDOMSREJSER

Vi opdaterer løbende vores udbud af nye og spændende destinationer og ungdomsrejser, så du kan finde den helt rette. Du kan i mellemtiden se vores mest populære destinationer nedenfor.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Ovenstående priser vil være varierende alt efter indholdet af turen. Dette gælder blandt andet, om du der er flybilletter inkluderet og andre parametre.

UNGDOMSREJSER TIL IBIZA

Danske rejseledere

Uanset hvilken destination, du vælger, om det er ungdomsrejser til Ibiza eller spændende backpacker rejser i Thailand, så vil der altid være en dansk rejseleder med. Denne person vil sørge for at møde dig i lufthavnen, planlægge spændende og sjove ture og ryste gruppen godt sammen. 

Du kan desuden altid regne med at finde tryghed hos din rejseleder, når det kommer til din personlige udvikling på rejsen eller andet.

grupperejser for unge

Skal turen gå til Ibiza?

Ungdomsrejser til Ibiza

På nuværende tidspunkt, tilbyder vi ikke ungdomsrejser til Ibiza. Derfor vil dette ikke være en mulighed med Alekos Rejser, som det ser ud nu. Det betyder dog ikke, at det ikke vil være en mulighed i fremtiden. 

Vi opdaterer løbende vores udvalg, så vi kan tilbyde de bedste destinationer med unikke oplevelser og med altid høje standarder. Du kan finde vores nuværende og planlagte destinationer i oversigten nedenfor, hvis du drømmer om ungdomsrejser til Ibiza og lignende rejser.

Vi tilbyder også grupperejser for singler eller ungdomsrejser til USA, læs mere her. 

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

UNGDOMSREJSER TIL HELE VERDEN

Der findes et væld af muligheder for, hvor du kan tage hen på ungdomsrejser. Om det er festlige destinationer som Ibiza, eller tropiske og unikke steder som Bali og Cambodja, så er der masser af oplagte destinationer at vælge imellem.

Læs også om ungdomsrejser, højskole i udlandet for unge eller grupperejser med dansk rejseleder.

IBIZA SOM REJSEDESTINATION

Ibiza er et populært sted at tage til, især for festglade unge. Derfor er der  også mange rejser, der går dertil. Ungdomsrejser til Ibiza består ofte i at tage på bar crawl og feste end at opleve øens kultur, og det synes vi er synd.

Hos Alekos Rejser forsøger vi altid, på bedste vis at vise destinationerne bedst muligt frem, så vores rejsende, på vores rejser, også får en masser kultur med, når de rejser med os.

Derfor er vores ungdomsrejser altid fokuseret på destinationen og dens mange perler. Hertil vil vores rejseledere altid sørge for, at der er sjove aktiviteter, hvor gruppen bliver rystet godt sammen. Læs mere om ungdomsrejser all inclusive her.

VORES UNGDOMSREJSER TIL IBIZA

På vores ungdomsrejser, til Ibiza, Bali og andre destinationer, vil der altid være sørget for gode faciliteter, hvor det er muligt at trække sig, hvis man har brug for det, men hvor der også er sat rammer for tid med gruppen.

Det vi synes, er det fedeste ved vores ungdomsrejser er, at vi altid tager afsted som gruppe, så du ikke skal rejse alene, men altid har en, du kan opleve med. Det danner stærke og mindeværdige relationer, som du vil huske resten af livet.

Skal vi danne rammerne om dit livsminde, så læs mere om vores ungdomsrejser her.

FAQ

Typisk handler ungdomsrejser om at feste og drikke. Hos Alekos har vi fokus på destinationen, og hvad den har at tilbyde. Derfor handler det i højere grad om at opleve kulturen og komme på aktiviteter, hos os.

Når du rejser med Alekos Rejser, er der sørget for overnatning, mad og så videre. Derfor anbefaler vi, at du blot har 500-1000 kr. med, som lommepenge, til souvenirs osv.

Ja, helt sikkert! Ibiza er en dejlig ø, hvor der både er varmt, solskin og mere. Det er en festlig destination, hvor mange unge tager til i sommeren.

Hos Alekos Rejser, er alle rejsende mellem 18 og 24 år. Vi har sat aldersgrænsen således, så vi sikrer det bedste match mellem de rejsende, så der kan skabes venskaber for livet.