fbpx

HØJSKOLE I UDLANDET FOR UNGE - LÆRERIGE REJSER MED ALEKOS

Drømmer du om at komme på højskole i udlandet for unge? Er det sammenholdet og de oplevelser, som især trækker i dig? Lad Alekos skabe de helt rigtige rammer for din rejse, med dansk vejleder og masser af unikke og livsændrende minder.

ALEKOS REJSER

REJS MED ANDRE UNGE

VI SØRGER FOR ALT

Vi står derfor for både overnatninger på samtlige destinationer, flybilletter og alle mindeværdige oplevelser herimellem.

ANDRE REJSENDE PÅ DIN ALDER

Når du rejser med Alekos, vil du altid komme til at rejse med andre i samme aldersgruppe. Vores rejser er målrettet unge mellem 18 og 24 år.

DANSK VEJLEDER

Du vil altid have en dansk vejleder, når du rejser med Alekos. Her vil vi stå ved din side du rejser af sted fra lufthavnen i Danmark, til du er hjemme igen.

EKSKLUSIVE FACILITETER

Vi bor i en luksuriøs villa, som skaber rammen for den mindeværdige oplevelse, som du får på vores rejser.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - November 2023

Oplev eksotiske rejser til både Thailand og Cambodja med Alekos Rejser. Bo sammen med andre unge i en privat villa, hvor der er personale, i Thailands frodige natur. Få også mulighed for at besøge de flydende markeder og smukke elefantreservater, inden turen går ud for at se solopgangen over Angkor Wat i Cambodja.

Dette og meget mere kan du opleve sammen med en dansk rejseleder, der sørger for en unik oplevelse og aktiviteter.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Balis enestående natur med en grupperejse med andre unge mellem 18 og 24 år. Bo sammen med dem i en luksusvilla i den eksotiske natur på din mindeværdige og oplevelsesrige rejse med Alekos.

Det meste er inkluderet, når du rejser med os, både mad, drikke, overnatninger, fly, aktiviteter og oplevelser. Undervejs får du mulighed for at opleve de bedste seværdigheder på Bali herunder templerne i Tanah Lot, solonedgangen over vulkanen Mount Batur, og ris-terrasserne i Ubud og meget mere.

VORES NUVÆRENDE REJSEDESTINATIONER FOR KOMMENDE GRUPPEREJSER

Der vil løbende være opdateringer og offentliggørelser på nye destinationer, som du kan få glæde af, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Du kan i mellemtiden se de rejser, vi kan tilbyde i det indeværende og kommende år.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Priserne varierer, afhængigt at længden på rejsen, om der er flybiletter inkluderet, indholdet på din tur og andre lignende parametre.

MINDEVÆRDIGE REJSER FOR UNGE

Højskole i udlandet

Hos Alekos tilbyder vi ikke selv højskole i udlandet for unge, men derimod grupperejser for unge, hvor du får lov til at opleve en masse unikke ting, herunder aktiviteter og lokationer, sammen med andre i samme alders gruppe. Men vi kender godt til den oplevelse, som et internationalt højskoleophold kan give, og derfor ønsker vi at skabe noget, der har samme unikke indflydelse på dit liv.

grupperejser for unge

ET MINDEVÆRDIGT OPHOLD

Hvad er højskole i udlandet?

Hvis du er vild med fællesskabet, som man ofte finder på højskoler og efterskoler, og ikke mindst at rejse og opleve, så kunne højskole i udlandet for unge helt sikkert være noget for dig. Med udgangspunkt i højskolens grundværdier; dannelse og fællesskab, vil du få muligheden for at arbejde frivilligt, tage på vilde adventure-ture, lære nye sprog og udvikle dig personligt. Derudover vil der være spændende undervisning på turen.

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
Afspil video

TAG PÅ REJSE MED ALEKOS

Er du ikke blevet inspireret til at tage på højskole i udlandet for unge, kan du altid tage på grupperejse med Alekos. Vi arrangerer rejser til flere forskellige destinationer hele året rundt.

Du kan eksempelvis komme på backpacker rejser til eksotiske destinationer, som Thailand og Cambodja, eller du kan bruge dit sabbatår i udlandet på at besøge lande som New Zealand og Australien.

Vores grupperejser for unge voksne udvides hele tiden til flere og flere rejsemål, så du har mulighed for at komme til lige netop den rejsedestination, som du allerbedst kunne tænke dig at opleve. Og det bedste ved det hele er, at du aldrig er alene.

STUDIEREJSER OG HØJSKOLE I UDLANDET

Når det kommer til både studierejser for unge, samt højskole i udlandet, vil der typisk være noget undervisning indblandet i selve rejsen.

Når du tager på ungdomsrejser med Alekos, vil du også lære en masse. Det vil typisk ikke være særlig bogligt, som det er på en højskole i udlandet, men mere praktiske erfaringer om andre kulturer, sprog og ikke mindst indsigt i egen udvikling.

Det, der gør længere rejse i ungdommen vigtige, er, at man lærer en hel masse om sig selv. På grupperejse for unge, lærer man at leve med folk, man ikke kender, danne relationer, udvikle sig i uvante omgivelser og meget mere. Lyder det som noget for dig?

FAQ

Drømmer du om at komme til udlandet på højskole? Der mange måder at bruge sit sabbatår på. Hos Alekos elsker vi det store udland, og derfor bruger vi meget tid på at rejse. Find vores rejsedestinationer her.

Man forbinder ungdomsrejser med fester og druk. Det behøver det slet ikke at være. Hos Alekos er der fokus på den gode oplevelse, personlig udvikling og fede aktiviteter i eksotiske miljøer.

Der kan være mange gode grunde til at vælge højskole i udlandet, såvel som derhjemme. Vi mener, at rejser til udlandet er med til at danne os, som mennesker, da vi lærer om andre kulturer, sprog og ikke mindst om os selv. Rejs med Alekos.

Det er helt sikkert muligt at komme på højskole i udlandet. Mange højskoler i lande, som Sverige og Tyskland tager gerne imod internationale studerende. Er det udlandet der kalder, kan du også med fordel rejse med andre unge, med Alekos.