fbpx

UNGDOMSREJSER USA - OPLEV ENESTÅENDE DESTINATIONER

Ungdomsrejser i USA er uden tvivl noget for dig, hvis du gerne vil opleve storbyjunglen New York eller vandre i de vildeste naturparker. Du vil rejse med unge på din egen alder og danne venskaber for livet.

MINDEVÆRDIGE

reJSer for unge

VI SØRGER FOR ALT

Vores priser er altid inkl. alt fra flybiletter, til overnatninger de forskellige destinationer samt mindeværdige oplevelser.

REJS MED ANDRE UNGE

De rejsende på vores rejser er altid mellem 18-24 år. Derfor finder du altid nogen på din egen alder, som du kan opleve verden med.

DANSK REJSELEDER

På din grupperejse vil der altid være en dansk rejseleder, som vil være med dig hele vejen fra lufthavnen til du kommer hjem.

LUKSURIØSE OMGIVELSER

Vi vil komme til at bo i en luksuriøs villa, som danner rammerne for en hyggelig og eksklusiv oplevelse af USA.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - November 2023

Oplev en enestående rejse til Thailand og Cambodja, hvor du vil bo i en privat villa i frodige omgivelser.

Du vil få mulighed for at nye den smukke natur og luksuriøs afslapning i villaen, men også komme på ture til elefantreservater, flydende markeder og komme på dykketure.

Som en enestående mulighed, vil du også komme til at opleve den smukke solopgang over Angkor Wat i Cambodja.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Bali med vores ungdomsrejser. Bo med andre unge i vores luksusvilla i smuk natur, hvor både mad og drikke er inkluderet.

Vi vil besøge de største seværdigheder på Bali, herunder de smukke ris-terrasser i Ubud, templerne i Tanah Lot, samt solopgang over vulkanen Mount Batur. Kom også på sejltur ved solnedgang og bad på de eksotiske strande.

Alt dette med danske rejseledere.

DE KOMMENDE REJSEDESTINATIONER, FOR VORES UNGDOMSREJSER

Der bliver løbende opdateret på vores destinationer, som du kan få glæden af at opleve med vores ungdomsrejser. Find herunder kommende og populære rejser.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Vores priser varierer, alt efter om der flybilletter inkluderet, rejselængden og andre parametre, som ændrer sig fra bureau til bureau.

Med danske rejseledere

Ungdomsrejser USA

Med ungdomsrejser i USA er du langt væk hjemmefra. Dog vil du bestemt ikke føle dig utryg. Med på turen er der danske rejseledere, som er med jer hele vejen. De sørger for, at I har det godt og planlægger turen, så I får den fedeste rejse. Deres ønske er, at du får den bedste tur, og de støtter dig i din personlige udvikling på rejsen. Om du er til sightseeing eller vilde vandreture, så har Alekos en rejse, der passer til dig.

grupperejser for unge

villaer & hoteller

Et godt sted at bo

Hos Alekos har vi høje standarder til, hvor du skal bo. Vi har nøje udvalgt vores villaer og hoteller, hvor du kan føle dig tryg og hjemme undervejs i din rejse. Dette betyder, at du slipper for at bekymre dig om dårlige forhold og kakerlakker i hjørnerne, og blot skal tænke på at nyde de mange oplevelser, som ungdomsrejser i USA har at tilbyde.

Læs om villaen på Bali til sommeren 2024

Inspiration til din rejse

Online infomøde

Vil du gerne høre mere om vores spændende rejser, så kan du tilmelde dig et online infomøde hos os. Her garanterer vi dig, at du kan få svar på alle de spørgsmål, som du kan have, inden du booker din rejse. Om det er ungdomsrejser i USA, eller én af vores andre eksklusive ture, som kalder på dig, så tilmeld dig vores møde, og få indsigt i vores spektakulære rejseverden.

Næste foredrag finder sted:

Torsdag d. 14. december fra kl. 19-20

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

UNGDOMSREJSE USA - ET TRYGT VALG

Med ungdomsrejser i USA er man langt væk hjemmefra, og vi går derfor meget op i, at du føler dig tryg gennem din rejse. Det betyder, at vi går op i detaljerne, når vi planlægger vores rejser, så du vil føle dig i trygge hænder. Vores rejseledere kan kontaktes hele døgnet rundt, og du vil derfor aldrig stå i en situation, hvor der ikke er hjælp at hente.

Den amerikanske stemning mærkes med det samme, man lander. Du vil hurtigt opleve, hvordan alt er større og vildere, og hver by har sin charme. Med ungdomsrejser i USA får du mindeværdige oplevelser, som du kan dele med dine rejsekammerater, så I altid vil kunne se tilbage på jeres enestående tur.

Hvad kan man opleve på ungdomsrejser i USA?

USA er et oplagt rejsemål til dig, der ønsker en tur, som byder på lidt af hvert. Den perfekte blanding mellem en storbyferie i Los Angeles eller New York, hvor man kan se lokationerne fra mange af de klassiske film eller bruge en hel dag på at shoppe i gaderne.

Når I har fået nok af shopping og bylivet, er det oplagt at søge mod en af USAs mange skønne naturparker. Her er der et vildt dyreliv, og I vil komme på en vandretur gennem natur og landskaber, som I sent vil glemme. Ungdomsrejser i USA er bestemt værd at overveje, hvis du både er til natur og byliv.

Er du helt pjattet med natur og eksotiske steder, kan du tage et kig på vores rejser til Bali eller Thailand & Cambodia, hvor du får et indblik i unikke kulturer og en helt anderledes natur og dyreliv.

Hvem er vi?

Vi er et rejsebureau, som tilbyder eksklusive rejser for unge. Vores formål er at gøre vores gæster rige på oplevelser og venskaber. Glade gæster er vores drivkraft, og vi har nøje udvalgt både rejsemål og rejseledere, så de danner rammerne for den bedste rejse.

Vi har erfarne rejseledere på alle vores destinationer, som elsker at dele deres passion for rejsemålene og de forskellige kulturer.

Læs mere om vores grupperejser med danske rejseledere her.

FAQ

Lige pt tilbyder Alekos ikke rejser til USA, da vi har fokus på at levere rejser i den bedste kvalitet. Derfor har vi ikke så mange rejser i øjeblikket, men det er langt fra udelukket, at vi udbyder en rejse til USA på et senere tidspunkt.

Vores rejser varer ca. en måned, hvor de unge enten rejser rundt i samme land eller rejser til flere lande.

Programmet for turen er nøje planlagt, og er sket i samspil mellem vores rejseledere og bureauet. Vi gør en dyd ud af at sikre, at programmet lever op til forventningerne, så I får den bedst tænkelige tur.

Vores rejsende er mellem 18-24 år, og du vil derfor rejse rundt med unge, som er jævnaldrende.