fbpx

REJS ALENE SOM UNG - SKAB NYE UFORGLEMMELIGE MINDER

Rejs alene som ung, hvis du gerne vil udfordre dig selv og skabe nye minder på egen hånd. Med Alekos rejser du med jævnaldrende, som også drømmer om eventyr og unikke destinationer.

UFORGLEMMELIGE

Rejs med andre

INGEN UFORUDSETE UDGIFTER

Det gør, at vi står for alt fra flybilletter og overnatninger til alle aktiviteter og oplevelser. Slip derfor bekymringer, og nyd turen.

SOCIALT SAMVÆR

Rejs alene som ung, men sammen med andre unge mennesker i aldersgruppen 18-24 år. Skab minder for livet i fællesskab.

DANSKTALENDE REJSELEDER

Vi sørger altid for, at vores rejser har danske rejseledere med, som er der for at guide og støtte dig, under hele rejsen.

EKSKLUSIVE EVENTYR

Vores rejser inkluderer en række eksklusive oplevelser, lige fra ophold på smukke hoteller eller villaer til spændende eventyr og meget mere.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & CambodJa - MARTS 2024

Kom med til Asien og oplev de skønne lande Thailand og Cambodja fra deres mest fortryllende sider. Begge lande er fyldt med kulturelle skatte, fantastisk mad og betagende natur, og du vil få mulighed for at dykke og besøge dyreparker. Få en uforglemmelig oplevelse ved at besøge de imponerende templer i Angkor Wat ved solopgang. Skab uforglemmelige minder, hvis du ikke ønsker at rejse alene som ung, men ønsker at knytte bånd for livet. 

På vores rejse vil du altid være i selskab med danske rejseledere.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Drømmer du om at opleve Balis unikke natur og dyreliv? Tag med os på en ungdomsrejse, og træd ind i en verden af smukke rismarker, spændende templeture og lokale markeder. Udforsk Ubud og nyd solnedgangen med en forfriskende drink i hånden. Denne tur er en oplevelse, du ikke må gå glip af. Ønsker du ikke at rejse alene som ung, er dette den perfekte tur for dig. 

Hvis du vil vide mere, kan du klikke herunder.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Vores priser varierer efter rejselængden, om der er flybiletter inkluderet, rejsens indhold, destinationen og andre parametre.

DANSK REJSELEDER

SKAB NYE RELATIONER

Vil du møde nye mennesker? Så er vores rejser det helt rette for dig. Læg hverdagen bag dig og tag på dit livs eventyr med andre unge.  Læs mere om vores ungdomsrejser og grupperejser i sabbatår her.

grupperejser for unge

OVERNATNING OG AKTIVITETER

Uendelige Eventyr MED ALEKOS

Du kan trygt rejse ud i verden med os – rejs alene som ung med en større gruppe, hvor du ikke kender nogen på forhånd. Skab nye bånd og bo i ren luksus med dine nye bedste venner. 

Læs om villaen på Bali til sommeren 2024.

ANDRE rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

Rejs alene som ung, er bestemt ikke for alle. Dog ønsker mange at bryde ud af deres normale omgivelser og skabe nye, unikke relationer. Med en ungdomsrejse, hos Alekos, er socialt samvær på dagsordenen, og du får mulighed for at rejse ud i verden med jævnaldrende, som også brænder for at opleve nye destinationer.

På en grupperejse, får du mulighed for at danne relationer med dem, du rejser med på en helt anden måde, end man gør, når man vælger at rejse alene som ung.

Oplev forskellige destinationer med grupperejser til Asien, m.fl., hos Alekos. Læs mere om mulighederne i vores rejsekalender.

Rejs alene som ung med Alekos, eller tag dine venner med under armen. Vi tilbyder et begrænset antal pladser på vores grupperejser, og derfor skal I være hurtige, hvis alle skal nå at have en plads.

Vores rejser tager jer med til alt fra Nordamerika Asien til USA, og derfor er der masser at opleve, hvad end man vælger at rejse alene, eller sammen med en gruppe af venner, man kender hjemmefra.

Ved at rejse alene med Alekos Rejser, får man mulighed for at danne tættere relationer med folk, man ikke kender, fordi al opmærksomheden ligger hos en selv, og ikke nær så meget ens bekendte.

Det er sjældent ensomt at rejse alene som ung. Rejser man helt for sig selv, møder man oftest nogle folk på sin vej, som man knytter bånd med. Rejser du alene med en gruppe, vil du hurtigt få venner i gruppen, du rejser med.

Det kan være en stor fordel ikke at rejse alene, hvis man er bange for at blive ensom eller føler sig usikker. Derudover danner du tættere relationer, hvis du rejser med andre.

Det hele afhænger naturligvis af destinationen. Vælger du Asien, er flybilletterne typisk dyre, mens mad og logi er meget billigt. Vælger du Europa, er fly oftest rigtig billige, mens mad og oplevelser er lidt dyrere.

I teorien, kan du rejse alle steder hen alene. Dog anbefales det, at du undgår lande som Mexico og Columbia, da disse er kendt som lande, hvor folk bliver røvet, også på højlys dag.