fbpx

Japan, Australien,
New Zealand & Maldiverne

Fra unik kultur til de flotteste bounty strande

NÆSTE AFREJSE: 6. JAN. – 7. MAR. 2025

 • 2 uges rundrejse i Japan med kimono, templer, bambusskov, te-ceremoni, sprudlende kultur og Tokyos livlige gader.
 
 • 3 ugers rundrejse langs Australiens østkyst, fra storbyen Sydney til tropeparadiset Cairns. Oplev surfing ved Surfers Paradise, vilde koalaer på Magnetic Island, fodre kænguruer i Brisbane, se verdens flotteste strand på Whitsundays øerne og dyrelivet i regnskoven.

 • 2 ugers rundrejse i New Zealand, hvor der blandt andet venter de vildeste naturoplevelser, hikes til gejsere, selvlysende grotter, hobitternes landsby, vandfald og meget mere.

 • 1,5 uge på en bounty ø i Maldivernes ø-rige. Her skal vi snorkle, besøge en ø kun bestående af sand, komme tæt på de lokale og mulighed for tage dykkercertifikat.
Sandbank på Maldiverne

Se nogle af de største højdepunkter på rejsen

Glæd dig til

Den perfekte to måneders rejse til dig, der drømmer om at opleve Australiens storbyer og dyreliv, Japans sprudlende kultur og templer, New Zealands storslåede natur og spændende lokalbefolkning og Maldivernes tropeparadis, hvor du får lov til at bo midt i paradis.

Et program, der giver minder for livet

Program

UGE 1

Vi mødes for første gang i Københavns Lufthavn, hvor dine rejseledere står klar til at tage imod dig. Her skal vi på vores første flyvetur fra Danmark, hvor vi lander i den pulserende japanske hovedstad, Tokyo. De første par dage bruger vi på at finde os til rette, lære hinanden at kende gennem sjove teambuilding-aktiviteter og opleve området, hvor vi blandt andet skal besøge templer og hipsterkvarterer, som tiltrækker Japans ungdom.

En af de første dage på vores eventyr besøger vi en af Tokyos ældste templer, hvor du kan iføre dig en af Japans traditionelle kimonoer. Herefter skal vi krydse det berømte og verdens travleste fodgængerfelt. Vi udforsker også et af Tokyos charmerende kvarterer, fyldt med små butikker og autentiske spisesteder.

Vi skal også på besøg på TeamLab Planets, der er et spændende og sjovt interaktivt museum. Senere tager vi op i et af byens højeste tårne, hvor vi får en betagende udsigt over hele Tokyo og virkelig kan fornemme dens enorme størrelse.

Tokyo er en fantastisk by, som byder på et væld af spændende aktiviteter, hvad end du vil se byen fra toppen af et andet højt tårn, køre rundt som din favoritkarakter i en gokart, eller besøge en Manga-café.

UGE 2

Rejsens tempo stiger, når vi hopper ombord på Shinkansen, Japans ikoniske højhastighedstog, der kører op mod 300 km/t. Her skal vi mod den historiske by Kyoto, og på vejen ser vi forhåbentlig Mount Fuji. Ved ankomsten til den historiske by Kyoto venter os en række uforglemmelige oplevelser med smukke templer og ældgamle traditioner.

Vi skal også deltage i en traditionel teceremoni, hvor vi lærer om japansk kultur og æstetik. En af dagene tager vi på en rundtur i Kyoto, hvor vi blandt andet skal besøge en bambusskov, et tempel med en smuk zen-have, Golden Temple, og en af Kyotos mest berømte helligdomme, hvor vi vandrer gennem en lang række røde porte, som strækker sig op ad bjerget.

Efter Kyoto rejser vi videre til Hiroshima, hvor vi besøger Peace Park og ser den historiske bygning Atomic Bomb Dome. Hiroshima har også et smukt slot, hvor vi kan gå i dybden med Japans historie og kultur.

Vi skal også bo i storbyen Osaka, hvor vi tager på eventyr og oplever det livlige Dotombori District, der er kendt for sine neonlys og fantastiske madsteder. Slottet i Osaka besøger vi også, da det er en af de mest fotograferede bygninger i Osaka.

UGE 3

Efter to spændende uger i Japan flyver vi nu fra Osaka til Cairns i Australien. Cairns er en nordlig by i Australien og er et tropisk paradis uden lige. Det er her, vores eventyr i Australien starter.

Hvis du tør, vil du i starten af ugen kunne begive dig ud på adrenalinfyldt river rafting i Barron River. Efter en sjov oplevelse skal vi også besøge Cairns Esplanade Lagoon, hvor vi kan slappe af og svømme i den store udendørs lagune midt i byen.

Vi besøger også Cairns Botanical Gardens, hvor vi går på opdagelse blandt eksotiske planter og blomster. Om aftenen udforsker vi også det livlige lokale natmarked, der er fyldt med lokale varer, håndværk og lækker street food.

Vi skal også på tur ud i regnskoven, hvor vi skal helt tæt på den storslåede natur, smukke vandfald og fantastisk dyreliv. Måske er vi heldige at spotte en Cassowary? Eventyret foregår mellem de barske bjerge, snoede floder og tætte regnskove. Når vi skal køle os lidt ned, tager vi en dukkert i de naturlige pools med vandfald og virkelig oplever den australske natur på nært hold.

Cairns byder på mange muligheder, og du får også tid til at udforske byen på egen hånd. Du kan vælge at nyde solen ved poolen, tage det berømte bjergtog op til den charmerende landsby Kuranda eller tage på snorkeleventyr ved Great Barrier Reef, verdens største koralrev. Dine rejseledere står naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis I skulle have brug for hjælp på jeres fridage.

UGE 4

Efter en fantastisk lille uge i Cairns rejser vi mod syd, hvor vores første stop er i den charmerende by Townsville. Her tager vi færgen over til den idylliske Magnetic Island. Øen er kendt for sine smukke sandstrande, unikke natur og fantastiske dyreliv. På øen skal vi blandt andet ud at hike, hvor vi skal op og gå blandt støvede ruiner, og se om vi kan spotte vilde koalaer og kænguruer i deres naturlige habitat.

Tilbage i Townsville bestiger vi den mægtige høje klippe, som danner rammerne om byen. Oppe fra toppen er der en fantastisk udsigt over byen, og vi kan se helt over til Magnetic Island, som vi besøgte dagen før.

Vi rejser videre til den livlige kystby Airlie Beach, som er vores base for at udforske de berømte Whitsundays.

På vores tur ud til Whitsundays skal vi besøge den ikoniske Whitehaven Beach, kendt for sin kridhvide sandstrand og det klare, turkise vand. Det er nok en af de smukkeste strande, vi nogensinde har set. På turen skal vi også op på et udsigtspunkt, hvor vi får en betagende udsigt over de smukke swirl sand-mønstre, der skabes af tidevandet.

Efter vores eventyr i Whitsundays og Airlie Beach rejser vi videre mod Rainbow Beach. Her får du mulighed for at tage en afslapningsdag og nyde solen og stranden. Hvis du er mere til eventyr, kan du vælge at besøge Fraser Island, verdens største sandø, hvor du kan opleve spektakulær natur, dingoer, ferskvandssøer og sandklitter.

UGE 5

I Rainbow Beach skal vi også mærke blæsten i en af Australiens eneste blow sands. Vi skal også ud på kajaksejlads, hvor vi skal sejle i kajak, og vi måske er heldige at spotte delfiner. Hvis du ikke har sejlet i Kajak før, så gør det ingenting. Vi skal nok hjælpe med, at du bliver helt tryg i det. Det er en uforglemmelig oplevelse at være så tæt på disse fantastiske dyr, hvor vi sidder i vores kajak i vandkanten.

Fra Rainbow Beach rejser vi videre til Brisbane. Her tager vi på en byvandring, hvor det er lokale, som viser os de bedste steder i byen og deler spændende historier om Brisbanes kultur og historie. Vi besøger også et sanctuary for koalaer og kænguruer. Her besøger vi deres  koala hospital og får muligheden for at fodre kænguruer.

Efter Brisbane fortsætter vi til Surfers Paradise, en by kendt for sine fantastiske strande og livlige atmosfære. Her får vi undervisning i surfing, så du kan prøve kræfter med bølgerne og måske endda fange din første bølge. Udover surfing tager vi os tid til at udforske byen sammen og nyde alt, hvad den har at byde på.

I slutningen af ugen rejser vi mod Sydney, hvor der venter os en masse spændende oplevelser.

UGE 6

I starten af denne uge ankommer vi til Sydney. Vi starter med at udforske det verdensberømte Operahus, som du sikkert har set på mange billeder. Den imponerende bygning er et ikon for hele Australien. Vi går også på den imponerende Harbour Bridge, hvor vi får en fantastisk udsigt over havnen og Operahuset. Vi dykker ned i byens historiske charme, når vi går rundt i en kendt lokal bydel med nogle af Sydneys ældste pubber og eksklusive restauranter med havudsigt.

I Sydney skal vi også på en fantastisk kystvandring fra Bondi Beach til Coogee Beach. Her bliver vi mødt af betagende udsigt over kysten, krystalklart vand og flere små, hyggelige strande, hvor vi kan tage en pause og nyde solen. Vi går langs kysten og ser bølgerne bruse ind i de store klippeformationer.

Efter tre fantastiske uger i Australien rejser vi videre til Auckland i New Zealand. Her går vi på opdagelse i byens livlige gader, udforsker moderne arkitektur og nyder de hyggelige caféer og butikker.

Derefter besøger vi Waitomo-hulerne, hvor vi bliver betaget af de lysende glowworms, der skaber en eventyrlig stemning i de mørke huler. Vi besøger også Hobbiton, det utrolige filmset fra Ringenes Herre og Hobbitten-filmene, og får en guidet tur gennem de charmerende hobbit-huller og smukke landskaber.

Vi slutter dagen i Rotorua, hvor vi deltager i en kulturel aften med Maori-folket, New Zealands oprindelige folk. Vi lærer om deres fascinerende traditioner, ser imponerende danseoptrædener og nyder en autentisk Maori-middag.

UGE 7

Vi starter ugen med en tur til de imponerende Red Woods i Rotorua, hvor vi vandrer oppe i trækronerne på de store træer og nyder naturens ro. Vi tager derind om aftenen, hvor der hænger lanterner rundt i skoven, som lyser træerne op. En fantastisk oplevelse!

Vi besøger også Wai-o-Tapu, en geotermisk nationalpark med farverige varme kilder, store gejsere og boblende mudderpøle. Det er her, vi virkelig får lov til at komme tæt på den fascinerende natur, som vi kender New Zealand for.

I Rotorua fortsætter vi med et besøg til Hell’s Gate, hvor vi tager på en gåtur gennem det dramatiske landskab, nyder et afslappende mudderbad og slapper af i svovlspabade. Dette er en unik mulighed for at opleve geotermisk aktivitet på nært hold.

Fra Rotorua rejser vi videre til Taupo. Her tager vi på en spændende vandretur til Huka Falls, som er en af New Zealands mest kraftfulde vandfald. Gennem vandfaldet løber der 220.000 liter vand igennem hvert sekund – og gør det til en af de mest besøgte naturoplevelser i hele New Zealand.

På din fridag i Taupo kan du vælge at tage på den udfordrende vandretur til Alpine Crossing, en af New Zealands mest berømte vandreruter, kendt for sine spektakulære landskaber og fantastiske udsigter.

I slutningen af ugen rejser vi videre til Wellington, New Zealands hovedstad.

UGE 8

Vi starter denne uge med at opleve New Zealands hovedstad, Wellington. Her skal vi blandt andet forbi deres nationalmuseum, hvor vi kan se deres imponerende dinosaurudstilling, som består af fossiler, man har fundet rundt omkring på New Zealand. Det er virkelig imponerende!

Efter et par dage i Wellington rejser vi videre mod Maldiverne. Vi lander på Maldivernes eneste internationale lufthavn i Malé. Med en båd sejler vi herfra ud til vores lokale ø, som vi skal tilbringe den næste uge på. Vi har valgt at bo på en af de lidt mindre øer for at få den helt rigtige tropiske stemning, som man forestiller sig Maldiverne. Her er der ikke langt fra vores hotel ned til bounty stranden med det tyrkisblå vand og de grønne palmer.

En af de første dage på øen arrangerer dine rejseledere “Øen rundt”, hvor I skal ud og opleve det lokale liv på øen og løse nogle sjove udfordringer. For at få kulturen helt under huden, skal vi også på madlavningskursus, så vi kan lære at lave den traditionelle maldiviske mad.

Der kommer også fart over feltet, når vi tager med en speedbåd og skal snorkle med Manta Rays. Manta Rays er helt ufarlige og et fantastisk dyr at observere under vandet. Vi afslutter samme dag med at besøge en sandbanke, som er en ø, der kun består af sand midt ude i havet.

I slutningen af ugen kan man begynde på et dykkercertifikat, hvis man drømmer om at tage et Open Water eller tage et Advanced Open Water, hvis man allerede har et dykkercertifikat. Man bestemmer helt selv, om man har lyst til det eller ej.

UGE 9

Denne uge er vores sidste uge på hele rejsen. Her vil de, der har taget dykkercertifikat, blive færdige, og vi vil bruge en af de sidste dage på rejsen på at besøge en af naboøerne.

Her besøger vi en anden lokal ø, der er kendt for sin frodige natur og det dyreliv, der findes lige ved strandkanten. Øen er fyldt med palmer og grønne marker, og øen står for at producere vandmelon og papaya for næsten alle øerne i Maldiverne. På øen tager vi ned til en af vores yndlingsrestauranter, Mango, og får os lidt at spise. Herefter stikker vi snuderne mod stranden, hvor vi skal ud at snorkle. Øen er kendt for at have en høj bestand af skildpadder, så mon ikke, at vi får øje på en af dem, når vi snorkler.

Det er også i midten af denne uge, at vi desværre har vores sidste aften sammen. Her arrangerer rejselederne en gallaften, som er vores sidste aften sammen. Her pynter vi op nede på stranden og nyder solnedgangen sammen en sidste gang i vores flotte tøj på en paradisstrand. Findes der en bedre måde at afslutte en fantastisk to måneders rejse på?

Dagen tager vi båden tilbage til Malé, hvor vi flyver tilbage mod Danmark.

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE​

AKTIVITETER

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som ryster os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og er med til at skabe et stærkt fællesskab.

CATCH UP

Vores catch up sessions er nogle gange i løbet af din rejse, hvor du med din tilknyttede rejseleder lige gør en status på, hvordan du har det. Dette er, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse.

FÆLLESSKAB

Vores aktiviteter har et skarpt fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i gruppen. Det gør, at gruppen hurtigere skaber et trygt rum med hinanden, hvilket er med til at øge den sociale trivsel og skabe et fokus på personlig udvikling.

TÆT PÅ DE LOKALE

På vores rejser er der altid et fokus på at blive så klog på kulturen og de lokale som muligt. Derfor planlægger vi aktiviteter, hvor vi kommer tæt på lokalsamfundet, for at få en bedre forståelse af samfundet, vi bevæger os i.

TEMAAFTENER

Vi sørger for at sætte kulør på jeres ophold med vores sjove temaaftener. I kan glæde jer til alt fra en hyldest til 90'erne til en hyggelig BBQ-aften. Vi sørger for kostumer på jeres værelser, så I kan give den gas og få endnu en mindeværdig aften.

ØEN RUNDT

I øen rundt vil I lære øens højdepunkter at kende. I bliver delt op i hold, og konkurrere mod hinanden i at finde vej og løse opgaver. Det er en fantastisk mulighed for at udforske området, samtidig med at I har det sjovt i fællesskab.

AFSLUTNINGS- AFTEN

Aftenen, hvor vi afslutter rejsen på bedste manér. Her tager vi ud på en luksuriøs catamaran ned langs Trinity-fjorden. På båden er der underholdning, spisning og panoramaudsigt ud over bjergene.

FRIDAGE

På jeres fridage kan I gøre lige præcis, hvad I har lyst til. Om det er at hoppe en tur i poolen, gå på det lokale marked, se solnedgangen fra stranden,  shoppe løs i et shoppingcenter eller gå op opdagelse i området, så er det helt op til dig.

GODMORGEN FITNESS

Nogle morgener arrangerer vi godmorgen fitness for de morgenfriske. Disse dage har man mulighed for at starte dagen ud med lidt sved på panden. Det kan være en løbetur, cirkeltræning eller noget helt tredje.

OG MEGET MERE...

Nøje udvalgt ud fra høje standarder

Her bor vi på rejsen

Nøje udvalgt med hjertet. Sådan føles det, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Vores rejseledere har nøje valgt alle hoteller ud fra beliggenhed, stil, atmosfære og den særlige faktor, der gør hele oplevelsen ekstraordinær. Det betyder, at vi aldrig ender på hostels, for vores rejser rammer altid et niveau, der er lidt mere unikt.

HVAD ER INKLUDERET?

Japan

Australien

New ZealanD

Maldiverne

Altid inkluderet

IKKE INKLUDERET

 • Måltider udover nævnte,
  samt drikkepenge
 • Drikkevarer til temaaftener
 • Visum & vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Evt. dykkercertifikat på Maldiverne (pris ca. 4000 kr.)

TIDER & PRISER

Destination:

Japan, Australien,
New Zealand & Maldiverne

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Afrejsedato:

6. januar –
7. marts 2025

6. januar –
7. marts 2025

Varighed:

2 måneder

Pris:

69.995 kr

Normalpris:

 75.995 kr

Destination:

Japan, Australien,
New Zealand & Maldiverne

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Afrejsedato:

1. oktober –
30. november 2025

1. oktober –
30. november 2025

Varighed:

2 måneder

Pris:

69.995 kr

Normalpris:

 75.995 kr

NYTTIG VIDEN

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud på din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi forventer, at du cirka skal have mellem 7-12.000 kr. med i lommepenge.

Vores koncept er bygget op omkring at have så meget inkluderet i prisen som overhovedet muligt. Du vil derfor opleve, at vi er et af de selskaber, der har allermest inkluderet i rejserne. Det betyder, at de fleste af dine udgifter er dækket på forhånd. Dine lommepenge er derfor til at dække de måltider, der ikke er inkluderet, samt til lidt shopping og hvis du har lyst til at opleve noget på dine fridage.

Du behøver ikke tage et dykkercertifikat på Maldiverne, hvis det ikke er noget for dig. Øen er et paradis i sig selv, og du kan sagtens nyde de smukke strande uden at skulle ud at dykke.

Vi har valgt, at dykkercertifikat er et tilvalg, så det kun er dem, der gerne vil tage et, som betaler for et.

Hvis man er lidt i tvivl om hvorvidt dykning er noget for en, kan det være en god idé at tage et såkaldt “Try Dive” inden, at man køber et Open Water kursus (Dykkercertifikat). Med et “Try Dive” får du muligheden for at snuse til, hvad det vil sige at dykke, og om det er noget for dig.

Du betaler nemlig først noget for kurset, når du ankommer til Maldiverne, så du skal ikke beslutte dig på forhånd.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper på højst 28 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende.

Derudover er der et team af rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne rejse er skræddersyet til dig mellem 18-24 år, der ønsker en bekymringsfri og tryg rejseoplevelse uden de typiske udfordringer og overraskende udgifter, der ofte opstår ved individuelle rejser. Vi prioriterer sikkerhed og tryghed i højsædet, så du kan føle dig rolig og tryg gennem hele rejsen.

Vi forstår, at planlægningen af en individuel rejse kan være tidskrævende og kræve omfattende research, hvilket kan være overvældende. Vores grupperejser fjerner alt dette stress ved at håndtere alle detaljerne for dig – lige fra fly og overnatninger til aktiviteter – så du kan fokusere på at nyde turen.

Vi mener, at vores rejsekoncept er ideelt for dig, der ønsker at udforske verden i sikre og komfortable rammer, samtidig med at du bor på luksuriøse destinationer. Vi tager os af alle arrangementer, herunder flyvninger, overnatninger, udflugter og aktiviteter, så du kan slappe af og nyde turen uden bekymringer. Vores erfarne rejseledere vil være til stede for at sikre en problemfri oplevelse og sørge for, at alle deltagerne har det fantastisk.

Hvis du ønsker at udforske verden uden bekymringer og med fokus på sikkerhed og tryghed, og samtidig gerne vil rejse med andre jævnaldrende, så er vores grupperejse helt sikkert det rette valg for dig.

Selvfølgelig! Du er mere end velkommen til at enten mødes med os i starten af rejsen eller rejse videre på egen hånd efter, at rejsen er slut. For at sikre, at det hele passer perfekt til dine planer, vil vi dog gerne have besked i forvejen, så vi kan sørge for de rette flybilletter for dig. Hvis du har brug for nogen form for hjælp med din videre rejse, er vi altid her for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på kontakt@alekos.dk, så hjælper vi dig med glæde videre.

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores gæster. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog forstår vi også, at en del af at danne et fællesskab kan være at nyde en drink sammen eller besøge en bar nede i byen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol i villaen. Vi vil tilbyde et udvalg af lækre cocktails, lokale øl og sodavand til favorable priser. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores gæster kan nyde en forfriskning.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for vores gæsters trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

Vi hjælper dig naturligvis igennem hele processen med at skaffe de nødvendige visa, der kræves på alle vores rejser.

På rejsen til Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne er der få ting, vi skal søge op til afrejse.

Som danske statsborgere går vi automatisk 90 dage visumfrit til Japan. Det vil sige, at vi ikke skal søge noget for at komme ind i Japan.

Ved både Australien og New Zealand skal vi ansøge om et visum for at komme ind. Visummet til Australien er gratis og udfyldes online. Til New Zealand skal vi registrere os med et såkaldt NZeta, som koster omkring NZ$ 23 (svarer til ca. 100 kr.) at udfylde.

Der er også visumpligt ved indrejse til Maldiverne. Heldigvis er det supernemt. Det får vi nemlig i lufthavnen, når vi rejser ind i Maldiverne, også er det samtidig gratis.

Det er derfor kun New Zealand, som koster ca. 100 kr. at komme ind i, mens resten er gratis. Det er derfor meget få penge, som du skal sætte af til visum på denne rejse.

Det er også vigtigt at være opmærksom på de anbefalede vaccinationer, inden du rejser til Japan, Australien, New Zealand og Maldiverne. Vi anbefaler at kontakte en professionel sundhedsklinik, såsom DLVS, der har klinikker i hele landet og kan hjælpe med at sikre, at du har alle de nødvendige vaccinationer inden afrejse. Vi opfordrer dig til at tjekke dette i god tid før afrejse. Når du rejser med Alekos Rejser får du 10% rabat på dine vacciner.

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Vi anbefaler, at du tager kontakt til enten Europæisk Rejseforsikring eller Gouda Rejseforsikring, da de begge er specialiserede inden for rejseforsikringer.