fbpx

MØD VORES

SAMARBEJDSPARTNERE

Vi har en række stærke samarbejdspartnere,
som er med til at gøre rammerne om vores grupperejser for unge gode og trygge.

Mød dem her:

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
Den danske naturfond
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
RejsRejsRejs

RejsRejsRejs

RejsRejsRejs guider dig gratis gennem rejseverdenen, hvor indholdet bliver leveret af erfarne rejseentusiaster. Udforsk magasinets dybdegående artikler, spændende rejseforedrag og de bedste rejsetilbud samlet ét sted. Danmarks største rejsemagasin står klar til at inspirere og hjælpe dig mod dine rejse-eventyr. RejsRejsRejs hjælper os med at skabe de bedste forudsætninger for vores gæsters fridage, hvor RejsRejsRejs er med til at komme med anbefalinger til, hvad der er værd at se i området, som vi ikke i forvejen er ude at se.

Besøg deres rejsemagasin her.

WORLD ANIMAL PROTECTION

World Animal Protection er en global organisation, der kæmper for dyrene. Vi arbejder for, at dyr behandles som levende væsner med følelser og individuelle behov. Vores mål er en bedre verden. For alle.

Læs mere om vores retningslinjer indenfor god dyrevelfærd på vores side om dyrevelfærd.

World Animal Protection Logo
Den danske naturfond

Den danske naturfond

Naturfonden forbedrer den danske natur ved at skabe flere levesteder for dyr og planter og give alle store naturoplevelser. Naturfonden skaber et Danmark med bedre plads til vilde dyr og planter, og hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser.

Naturfonden sikrer mere plads til naturen i hele landet ved at købe jord, hvor vi genopretter naturen, plejer den og sikrer den for altid. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere. Naturfonden er en uafhængig, privat, non-profit fond.

Læs om vores bæredygtige initiativer her.