fbpx

Vi vil tage ansvar for verdenen omkring os

Dyrevelfærd

Vi elsker at komme helt tæt på de lokale, møde nye kulturer og opleve det eksotiske dyreliv. Vi bliver så triste, når vi oplever steder, som ikke passer ordentligt på deres dyr. Ligefra elefantridning til delfinshow, så tager vi stærkt afstand fra det. På vores rejser besøger og støtter derfor kun leverandører, som gør noget ekstra dyrene og arbejder med dyrevelfærd. Vi skal besøge dem på dyrenes betingelser.

Som på alle vores udflugter er vi ude og kvalitetstjekke vores leverandører inden, at vi sender vores gæster afsted. Der holder vi altid et særligt blik på, om dyrevelfærden lever op til vores høje krav.

World Animal Protection Logo

World Animal Protection

Alekos Rejser er med til at beskytte dyrene rundt omkring i verden. Udover vores støtte til vores leverandører, der går meget op i dyrevelfærden, er vi også med til at støtte World Animal Protection Danmark hver måned. Vores bidrag har blandt andet gjort, at vi hos Alekos Rejser har adopteret en elefant ved navn Kammon, som i dag lever i frihed, hvor hun er blevet reddet fra mishandling. Vi er totalt stolte og glade for at være med til at give dyrene deres frihed tilbage og gøre verden til bedre sted for dyrene.

Elefanter

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på