fbpx

GRUPPEREJSER FOR UNGE - REJS MED ANDRE I HELE VERDEN

Alekos Rejser skaber minder, der varer for evigt. Grupperejser for unge til flere destinationer. Oplev verden med andre jævnaldrende, som en samlet gruppe med 100% tryghed og alt inkluderet.​

Unikke

GruppereJSer for unge

ALT INKLUDERET

Slip for uforudsete udgifter. Vi har altid fly, alle overnatninger, oplevelser & aktiviteter inkluderet.

SOLOREJSENDE PÅ DIN ALDER

Alle rejsende er mellem 18-24 år. Du finder hurtigt ud af, at du ikke er den eneste, der tager springet ud i det ukendte og ikke kender andre.

DANSKE REJSELEDERE

Der er altid danske rejseledere med på hele turen, og vi står ved din side, fra du står i lufthavnen og siger farvel, til du står der igen.

EKSKLUSIVE OMGIVELSER

Vi bor i en luksuriøs villa, der skaber rammen for en unik og eksklusiv oplevelse.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodia - November 2023

Oplev en eksklusiv grupperejse for unge til Thailand og Cambodja med vores unikke koncept. Bo i en privat villa, med personale ansat midt i Thailands smukke natur og nyd luksuriøs afslapning, adskillige aktiviteter og udflugter som dykning, besøg på flydende markeder og elefant reservat, og se solen stå op over Angkor Wat i Cambodja.

Alt sammen med danske rejseledere, der sørger for uforglemmelige oplevelser.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Bali på en uforglemmelig grupperejse for unge!

Bo i en eksklusiv villa midt i den frodige natur og få en oplevelsesrig rejse med alt inkluderet – mad, drikke, fly og oplevelser. Se Balis største seværdigheder, herunder ris-terrasserne i Ubud, solopgangen fra vulkanen Mount Batur og templerne i Tanah Lot. Oplev også Balis kultur og smukke strande samt en fantastisk sejltur ind i solnedgangen.

Alt sammen med danske rejseledere, der sørger for, at du får en uforglemmelig rejseoplevelse.

KENDTE REJSEDESTINATIONER TIL GRUPPEREJSER FOR UNGE

Vi glæder os til løbende at offentliggøre nye destinationer, som du kan få glæden af at rejse til. Vi har i mellemtiden samlet en liste over de mest populære destinationer for grupperejser for unge.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Priserne varierer alt efter rejselængden, indholdet på turen, om flybilletter er inklusiv og mange andre parametre, som ændrer sig fra bureau til bureau.

GRUPPEREJSER FOR UNGE MED

Danske rejseledere

På alle vores rejser er der et team af dygtige og kompetente rejseledere med. De er ved din side hele vejen. Det er lige fra, at du står i lufthavnen, til at du står der igen. De står for at planlægge temaaftener og alle udflugter. De har blandt andet til opgave at styrke sammenholdet i gruppen. Vigtigst er dog, at de er med, så du altid har en, du kan gå til. De er med til at understøtte din personlige udvikling på rejsen, om det er rejser i sommerferien eller backpacker rejser i udlandet.

grupperejser for unge

Høje standarder

Villaer & hoteller

På alle vores rejser bor vi på hoteller eller private villaer med høje standarder. På vores rejse til Thailand bor vi i en luksuriøs villa omgivet af smuk natur. Villaen har en lang række faciliteter såsom fitness, massage, tennisbane, og en skøn pool. Værelserne er luksuriøse, hvor du kan slappe af og samle kræfter til at udforske destinationen og alt, hvad den har at byde på. Vi har valgt at bo på hoteller og villaer med høj standard, så du kan føle dig hjemme uden at bo med kakkelakker i hjørnet. Det er det perfekte sted for grupperejser for unge!

Læs om villaen på Bali til sommeren 2024.

Undgå uforudsete udgifter

Alt inkluderet

Hotel & villa

Alle overnatninger er altid inkluderet. Vi bor altid på luksuriøse hoteller eller i private villaer, så vi altid har en base at være i.

Fly

Fly er altid inkluderet. Dette er både fly under rejsen og fra Danmark af.

transport

Når vi skal rundt og opleve alle de spændende lande, står vi altid for, hvordan du kommer fra A til B.

Oplevelser

Lige fra besøg på børnehjem til tur i luftballon, så er alle oplevelser inkluderet i prisen.

Aktiviteter

Vi står for alt, lige fra de fedeste temaftener med dekorationer og kostumer til en dyst på en paradisstrand.

Mad & drikke

Næsten alle måltider er inkluderet. Det er lige fra morgenmad til aftensmad. På den måde slipper du for at finde de skjulte perler hver aften.

Se alt, der er inkludret her

Bliv inspireret til at rejse

Online infomøde

Vær med til vores online infomøde og opdag en verden af muligheder på en af vores grupperejser for unge. Tilmeld dig vores online infomøde i dag, og hør endnu mere om vores to ungdomsrejser.

Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Varigheden er ca. 1 time.

Næste foredrag finder sted:

Tirsdag d. 31. oktober fra kl. 19-20

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

GRUPPEREJSER FOR UNGE TIL ET VÆLD AF DESTINATIONER

Vi arrangerer grupperejser for unge til et væld af forskellige destinationer rundt omkring i verden. Du kan vælge at tage på en uforglemmelig rejse til Thailand og Cambodja, eller en oplevelsesrig tur til Bali, hvor du møder og bor med andre unge og voksne fra Danmark.

Det er en enestående mulighed for at opleve verden, andre kulturer og møde nye mennesker, på tryggeste vis, hvor alt er sørget for og inkluderet. Alt du skal gøre er, at pakke kufferten og møde op i lufthavnen, hvor vores rejseledere vil tage godt imod dig og være med dig på turen, fra start til slut.

Drømme du om grupperejser for unge, der går til andre destinationer end dem, du finder på vores side? Bare rolig, vi er altid på udkig efter nye, spændende steder, som vi kan sende unge og voksne af sted til. Derfor kan du med fordel holde øje her på siden. Måske dukker din drømmedestination op inden længe, for eksempelvis til Ibiza eller USA.

Afspil video

REJS MED JÆVNALDRENDE

Vores grupperejser for unge er målrettet unge mellem 18 og 24 år, og derfor vil det også være en gruppe med jævnaldrende, som du vil møde, når du rejser med Alekos Rejser.

De rejsende på vores grupperejser er dermed unge voksne, som har samme mål som dig; nemlig at opleve en masse, blive rigere på bekendtskaber, lære mere om sig selv og andre, og fremfor alt opbygge livsvarige minder.

Lyder vores grupperejser for unge, som noget, du kunne tænke dig at blive en del af? Deltag i vores næste infomøde, for at høre mere om alt det, du kan forvente dig, når du rejser med Alekos Rejser.

Læs også: Grupperejser for unge til Thailand – Cambodja, ungdomsrejser eller højskole i udlandet for unge

FAQ

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste direkte hjem til dig. Vi sender den til dig i din velkomstpakke. Der er lidt at se frem til, inden afrejse.

Vi anbefaler, at du afsætter omkring 500-1000 kr. til lommepenge, så du kan nyde lidt lækker mad på restauranter og måske købe nogle souvenirs med hjem.

Ja, der vil altid være mindst fem danske rejseledere med på rejsen. De vil hjælpe dig med alt fra at arrangere udflugter til at sørge for, at du har en god rejse.

Aldersgruppen på vores grupperejser er for de unge og eventyrlystne mellem 18-24 år.

Du skal ikke betale noget når du booker din tur. Først indenfor 7 dage efter din bestilling, skal du betale 2000 kr. som depositummet. Du vil modtage et link et par dage efter du har booket, hvor du kan betale.

1. rate: Senest 100 dage før afrejse skal 1. rate betales. Denne er på 7000 kr. Det gør, at du ikke skal betale hele rejsen på en gang.

2. rate: Det resterende beløb, du har tilbage, skal betales senest 70 dage før afrejse.