fbpx

GRUPPEREJSER MED DANSK REJSELEDER - MED DIG HELE VEJEN

Vi tror på, at den bedste rejse skabes under de bedste forhold. Vi har designet vores grupperejser med en dansk rejseleder, så du kan få den tryggeste og fedeste tur. Vores team består af kompetente og engagerede unge, som vil følge dig fra lufthavnen til I hjemme fra jeres livs rejse.

UNIKKE

GRUPPEREJSER FOR UNGE

ALT INKLUDERET

Slip for uforudsete udgifter og ubehagelige oplevelser. Vores grupperejser har alt inkluderet - både fly, overnatninger og gode oplevelser.

UNGE REJSENDE

Du vil komme til at rejse med andre unge i alderen 18-24 år. På den måde vil du altid kunne finde nogle jævnaldrende eventyrer at opleve verden med.

DANSK REJSELEDER

Vi laver altid grupperejser med dansk rejseleder, der vil sørge for din tryghed, men også for fede oplevelser på rejsen.

EKSKLUSIVE FACILITETER

Sammen bor vi i en luksusvilla, der danner ramme for den base, som vi kan kalde vores hjem under rejsen. Her er fokus på høje standarder.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - November 2023

Oplev Thailand og Cambodja med vores grupperejser. Her vil du altid have en dansk rejseleder med dig hele vejen.

Vi bor i en luksusvilla i den smukke natur, der vil danne rammerne for den base, vi har for turen. Her vil du kunne slappe af, men også danne nye venskaber.

På turen vil du opleve alt fra flydende markeder, solopgange på havet, elefantreservater og enestående dykketure.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev vores grupperejser til Bali, hvor besøg af de største seværdigheder præger turen, herunder templerne i Tanah Lot, soloopgang på Mount Batur, de smukke ris-terrasser i Ubud, samt sejleture og eksotiske strandture på hele øen.

Som base vil en luksusvilla blive sat til rådighed, hvor du både vil kunne slappe af og lære de andre at kende, når du ikke er ud og opleve øen med en dansk rejseleder og dine medrejsende. En oplevelse, du sent vil glemme.

FIND KOMMENDE OG POPULÆRE REJSEDESTINATIONER

Nedenfor finder du et udpluk af de kommende og mest populære rejsedestinationer for vores grupperejser med dansk rejseleder. Vi opdaterer løbende med nye, spændende rejsemål.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Priserne i ovenstående grupperejser med dansk rejseleder vil variere, afhængigt af, om flybilletter er inkluderet, rejsens længde og andre parametre.

for unge

Grupperejser med dansk rejseleder

Vores team møder dig i lufthavnen, hvor de allerede dér sørger for, at I får en god start, som gruppe. De er med på turen for at styrke jeres sammenhold, så I bliver rystet godt sammen. Vi tror nemlig på, at gode relationer er noget af det vigtigste ved en grupperejse.

De sørger også for at lave sjove temaaftener og andre sociale begivenheder, som ryster jer sammen som gruppe. Vores rejseledere har selv en masse spændende rejseerfaring, og de elsker at dele ud af deres rejsepassion. Deres vigtigste opgave er at give dig den bedste rejse, og de står klar, hvis du får brug for en at komme til.

grupperejser for unge

Høje standarder

Lækre villaer & hoteller

Vores standarder er høje, når det gælder overnatninger. Derfor har vi sørget for, at I får lækre villaer og hoteller på jeres rejse, så I har et godt sted at slappe af efter jeres udflugter. På vores rejse til Thailand har vi en luksuriøs villa, som både har fitness, massage og mange andre faciliteter. På vores grupperejser med dansk rejseleder, får du luksus og komfort i de smukkeste omgivelser.

Læs om villaen på Bali til sommeren 2024

Find inspiration

Online infomøde

Det unikke ved grupperejser med dansk rejseleder er, at du kan møde dem inden du tager afsted. Vores team deltager i vores online infomøder, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål og få indsigt i, hvad det indebærer at rejse med os. Mødet er både gratis og uforpligtende med en varighed på ca. 1 time.

Næste foredrag finder sted:

Torsdag d. 14. december fra kl. 19-20

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
Afspil video

EN TRYG GRUPPEREJSE MED DANSKE REJSELEDER

Det er vigtigt for os, at du har ro i maven, når du tager afsted med os. Derfor gør vi meget ud af at skabe trygge rammer på vores rejser. Grupperejser med dansk rejseleder betyder også, at du har en kontaktperson, som du kan føle dig tryg ved, og kan kontakte i alle døgnets timer. Alle vores ledere har selv rejst verden rundt og har derfor også en masse spændende historier, som de vil elske at dele ud af.