fbpx

Om Alekos rejser

Hvem er vi og hvorfor rejse med os?

Hvordan opstod vi?

Jeg husker det tydeligt, hvordan det var at blive student og springe ud i sabbatåret. Følelsen af frihed og ingen skolegang længere. Ligeså fed følelsen af frihed var, ligeså ubehagelig var den også. For hvad skal jeg nu? Skal jeg arbejde fuldtid? Skal jeg ud på en sabbatår rejse? Hvor skal min sabbatår rejse gå hen? Hvem skal jeg rejse med? Skal jeg prøve en grupperejse for unge? Skal jeg prøve kræfter med en backpacker rejse?

Og et endnu større spørgsmål: Hvem er jeg, og hvor er jeg på vej hen?

Jeg er helt sikker på, at du kender til nogen af følelserne. En af mine store drømme var at tage ud at rejse. Jeg havde på daværende tidspunkt ingen rejsekammerat og turde bestemt ikke selv. Jeg søgte hele nettet igennem for at finde den perfekte grupperejse, men synes markedet var svært at gennemskue. Nogle rejser inkluderede ikke flybilletter, andre havde ikke nogen rejseleder med, så hvem skulle så vise vej? Nogle tilbød undervisning, og det ville jeg helt sikkert ikke. Jeg ville bare opleve verden i trygge rammer med andre unge.

Tilfældigvis fandt jeg en rejsekammerat, og vi rejste ud i verden sammen. Det var grænseoverskridende og jeg lærte rigtig meget om mig selv. Jeg blev afhængig af at rejse, og har siden da besøgt destinationer lige fra Asien til Nordpolen.

Jeg har rejst jorden rundt og er nu uddannet rejseleder. Jeg bruger i dag al min erfaring og mine oplevelser på at skabe den absolut bedste rejseoplevelse for mine gæster, når de skal på deres kommende grupperejse for unge. Jeg har stiftet Alekos Rejser, da jeg vil give andre de rejsetilbud, som jeg selv stod og manglede, inden jeg drog på min sabbatår rejse.

alekos grupperejser for unge

Casper Kloster
Indehaver af Alekos Rejser

Vores formål

Vi vil gøre vores gæster rige på oplevelser og venskabr

Vores mission hos Alekos Rejser er at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores gæster. Vi ønsker at gøre det muligt for alle at rejse til spændende destinationer og opleve nye kulturer og aktiviteter på en sikker og komfortabel måde. Du behøver ikke at være afhængig af, om du har en rejsekammerat, der vil med.

Vi er drevet af vores passion for at give vores gæster den bedste rejseoplevelse, og vi lægger stor vægt på kvalitet, personlig rejseoplevelse og ansvarlighed i alt, hvad vi gør. Vi tror på, at rejser ikke kun skal være en ferie, men en mulighed for at lære om verden, opleve nye kulturer og lære mere om os selv. Vi stræber efter at skabe grupperejser for unge, der vil inspirere dig og berige dit liv.

VORES VÆRDIER

HØJT SERVICENIVEAU

Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores gæster den bedst mulige service og ekspertise. Vores erfarne rejseledere er specialiserede på forskellige områder og er i stand til at besvare spørgsmål, give råd og støtte vores gæster gennem hele rejseoplevelsen.

KVALITETSBEVIDST

Vi er kvalitetsbevidste og stræber altid efter at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores hoteller, transport, guider og andre ydelser. Vores rejser er nøje planlagte og tilrettelagte, så vores gæster kan opleve det bedste, hvert sted har at byde på.

SIKKERHED

Vi prioriterer altid sikkerheden højt på vores rejser. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket sikrer vores gæster, at deres penge altid er sikre. Udover dette har vi også erfarne rejseledere, der er uddannet til at kunne håndtere eventuelle udfordringer.

LOKALE GUIDER

Vi er stolte af at samarbejde med lokale guider på vores udflugter, da vi ønsker at støtte de små lokalsamfund. Vores lokale guider har en dybdegående viden om området og kulturen, som de glædeligt deler med vores gæster. Vi tror på, at dette også er med til at give vores gæster en mere autentisk rejseoplevelse, samtidig med at vi støtter op om bæredygtig turisme.

mød dine rejseledere

Dine rejseledere vil blive præsenteret her, og på din rejses Facebook gruppe, op til afrejse. Vores erfarne rejseledere er dedikerede til at skabe en unik og mindeværdig rejseoplevelse for dig, med deres ekspertise, høje serviceniveau og passion for at udforske verden.

Hvorfor rejse med os?

Du overvejer måske at tage ud og rejse, men ved ikke helt hvem du skal vælge? Måske føler du dig usikker på, om den rejse du nu vælger, er den rigtige for dig? Hos os tror vi på, at en rejse er meget mere end bare transport og overnatning. Læs mere om en rejse med os, kunne være det rigtige valg for dig. 

TRYGHED

Det kan være svært at rejse hjemmefra og sige farvel til sin hverdag. Det forstår vi godt, vi har selv været der. Derfor er det for os utrolig vigtigt, at du føler dig tryg allerede fra starten af. Vi vil være med på rejsen, så hvis noget uforudset skulle opstå, er der altid nogen, du kan komme til. Vi benytter udelukkende pæne hoteller og luksuriøse villaer, da vi mener, at dette er med til at skabe det bedste fundament, for at opleve en ny del af verden. Vores rejseledere har naturligvis altid en 24/7 telefon på sig, så du altid kan komme i kontakt med os.

1:1 SAMTALER

Vi ved, at det kan være overvældende at skulle vælge en rejse, og skulle tage af sted med en gruppe af fremmede. Derfor vil vi gerne gøre det så let og trygt som muligt for dig. Hos os er du ikke bare et nummer i rækken, men en vigtig gæst. Vi ønsker at lære dig at kende og give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor tilbyder vi 1:1 samtaler med hver enkelt gæst på destinationen, så vi sikrer at alle har det godt under rejsen med Alekos.

DANSKE REJSELEDERE

Vi er stolte af at have danske rejseledere med på alle vores grupperejser. De er vores garanti for, at du får en god og tryg rejseoplevelse. Vores rejseledere er ikke bare dygtige og erfarne, de er også passionerede omkring deres arbejde og brænder for at give dig den bedst mulige oplevelse

LUKSURIØSE HOTELLER OG VILLAER

En af vores stolte værdier er, at når du rejser med os, kan du forvente at blive indlogeret i eksklusive villaer og hoteller, som lever op til vores høje standarder for kvalitet og komfort. Vi ønsker ikke blot at indlogere dig på et beskidt hostel for at leve op til normen om, at man under ved ungdomsrejser skal bo under dårlige vilkår. Vi mener, at din rejseoplevelse er meget mere end blot de steder, du besøger.  

ALT INKLUDERET

Når du rejser med os, behøver du ikke bekymre dig om ekstra omkostninger eller uforudsete udgifter. Alle rejser har nemlig det meste inkluderet. På den måde kan du læne dig tilbage og nyde din rejse, uden at skulle tænke på uforudsete udgifter. Vi ønsker ikke at være et rejsebureau, hvor du først opdager ekstra omkostninger, når du allerede har booket og betalt for rejsen. Hos os er alt inkluderet i prisen (fraset enkelte måltider, som er udspecificeret), så du kan fokusere på at få mest muligt ud af din rejseoplevelse.

EN MÅNEDS REJSE

Vores rejser er af en måneds varighed, hvilket er en unik mulighed for at opleve noget af verden. Vi forstår, at ikke alle kan tage flere måneder fri fra deres job eller studier for at rejse, og det er her vores rejser på en måned kommer ind i billedet. Vi har sammensat et program, der giver dig mulighed for at opleve så meget som muligt på kort tid og samtidig have tid til at reflektere, slappe af og ikke mindst få nye rejsekammerater.

alekos grupperejser for unge

TRYGHEDSGARANTI

Hos os har du altid en tryghedsgaranti på dine rejser. Hvis en rejse mod forventning skulle blive aflyst, kan du altid være sikker på at få alle dine penge tilbage. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du altid er dækket mod eventuelle tab i forbindelse med vores rejser.

VI HAR PLADS TIL ALLE

Vi er et rejsebureau, der lægger stor vægt på at have plads til alle vores gæster. Vi ønsker at skabe en åben og inkluderende atmosfære, hvor alle føler sig velkommen og respekteret. Det er vigtigt for os, at alle kan deltage og føle sig trygge på vores rejser, uanset deres baggrund, køn, seksuelle orientering, religion eller andre individuelle forskelle. Vi har altid nultolerance over for diskrimination, og vores rejseledere er trænet til at skabe en inkluderende og respektfuld atmosfære.

DIN HEMMELIGE VEN

Vi har et unikt koncept, hvor vi bruger psykologiske værktøjer til at matche vores gæster med en hemmelig ven på rejsen. Vi tror på, at rejser er bedst, når man har nogen at dele den med, og vores hemmelige ven koncept sikrer, at alle vores gæster har en interesse i at lære hinanden bedre at kende, da de skal finde deres hemmelige ven, der minder om dem selv.

TEMAAFTENER

På vores rejser har vi en række sjove og hyggelige temaaftener, som er med til at skabe en fantastisk, festlig stemning og fællesskab blandt vores gæster. Temaaftenerne kan være alt fra den svedigste 90’er aften til BBQ-aften. En af de store fordele ved vores temaaftener er, at vi står for rekvisitter og en lækker menu, der passer til temaet.

SMÅ HOLD

Vi vil gerne sikre, at vores gæster føler sig som en del af en lille eksklusiv gruppe, når de rejser med os. Derfor begrænser vi antallet af gæster på vores ture til maksimalt 24 personer. På den måde kan vi skabe en tæt og intim atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel. Vi tror på, at vores små hold gør det lettere for dig at få nye venner og dele uforglemmelige oplevelser med dem.

alekos grupperejser for unge

HØJ KVALITET TIL KONKURRENCEDYGTIG PRIS

Vi ved, at det kan være svært at finde en rejse, der både har høj kvalitet og er til en overkommelig pris. Derfor har vi valgt at skære ned på nogle af de unødvendige udgifter, for at kunne tilbyde dig en rejse af høj kvalitet til en lav pris. Vi har valgt at fokusere på, at alle pengene der tjenes, bruges på oplevelser og sikrer høj kvalitet på dit ophold.

GOD TIL KVOTE 2

Når du rejser med os er det ikke bare en fantastisk oplevelse, du kommer hjem med. Du får også et officielt bevis på din deltagelse, som kan være meget værdifuldt for dig i fremtiden. Beviset kan være særlig nyttigt, hvis du senere skal søge job, da det viser at du er udadvendt og villig til at tage chancer og har udforsket verden. Det kan også bruges som en del af din ansøgning til kvote 2 på en videregående uddannelse.