fbpx

Bliv klogere på, hvem vi er

OM ALEKOS REJSER

Vi vil skabe danmarks bedste

Grupperejser FOR UNGE

Vi er et specialiseret rejsebureau, der skaber minder for livet gennem høj kvalitet, danske rejseledere, 100% tryghed og et stærkt fællesskab.

Vores formål

BLIV RIG PÅ OPLEVELSER OG VENSKABER​

Vores formål

Vores mission hos Alekos Rejser er at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores gæster. Vi ønsker at gøre det muligt for alle at rejse til spændende destinationer og opleve nye kulturer og aktiviteter på en sikker og komfortabel måde. Du behøver ikke at være afhængig af, om du har en rejsekammerat, der vil med.

Vi er drevet af vores passion for at give vores gæster den bedste rejseoplevelse, og vi lægger stor vægt på kvalitet, personlig rejseoplevelse og ansvarlighed i alt, hvad vi gør. Vi tror på, at rejser ikke kun skal være en ferie, men en mulighed for at lære om verden, opleve nye kulturer og lære mere om os selv. Vi stræber efter at skabe grupperejser for unge, der vil inspirere dig og berige dit liv.

Hvordan opstod vi?

Jeg husker det tydeligt, hvordan det var at blive student og springe ud i sabbatåret. Følelsen af frihed og ingen skolegang længere. Ligeså fed følelsen af frihed var, ligeså ubehagelig var den også. For hvad skal jeg nu? Skal jeg arbejde fuldtid? Skal jeg ud på en sabbatår rejse? Hvor skal min sabbatår rejse gå hen? Hvem skal jeg rejse med? Skal jeg prøve en grupperejse for unge? Skal jeg prøve kræfter med en backpacker rejse?

Og et endnu større spørgsmål: Hvem er jeg, og hvor er jeg på vej hen?

Jeg er helt sikker på, at du kender til nogen af følelserne. En af mine store drømme var at tage ud at rejse. Jeg havde på daværende tidspunkt ingen rejsekammerat og turde bestemt ikke selv. Jeg søgte hele nettet igennem for at finde den perfekte grupperejse, men synes markedet var svært at gennemskue. Nogle rejser inkluderede ikke flybilletter, andre havde ikke nogen rejseleder med, så hvem skulle så vise vej? Nogle tilbød undervisning, og det ville jeg helt sikkert ikke. Jeg ville bare opleve verden i trygge rammer med andre unge.

Tilfældigvis fandt jeg en rejsekammerat, og vi rejste ud i verden sammen. Det var grænseoverskridende og jeg lærte rigtig meget om mig selv. Jeg blev afhængig af at rejse, og har siden da besøgt destinationer lige fra Asien til Nordpolen.

Jeg har rejst jorden rundt og er nu uddannet rejseleder. Jeg bruger i dag al min erfaring og mine oplevelser på at skabe den absolut bedste rejseoplevelse for mine gæster, når de skal på deres kommende grupperejse for unge. Jeg har stiftet Alekos Rejser, da jeg vil give andre de rejsetilbud, som jeg selv stod og manglede, inden jeg drog på min sabbatår rejse.

Underskrift

Casper Kloster
Indehaver af Alekos Rejser

Mød dine rejseledere

Dine rejseledere vil blive præsenteret her, og på din rejses Facebook gruppe, op til afrejse. Vores erfarne rejseledere er dedikerede til at skabe en unik og mindeværdig rejseoplevelse for dig, med deres ekspertise, høje serviceniveau og passion for at udforske verden.

VORES VÆRDIER

HØJT SERVICENIVEAU

Vi lægger stor vægt på at tilbyde vores gæster den bedst mulige service og ekspertise. Vores erfarne rejseledere er specialiserede på forskellige områder og er i stand til at besvare spørgsmål, give råd og støtte vores gæster gennem hele rejseoplevelsen.

KVALITETSBEVIDST

Vi er kvalitetsbevidste og stræber altid efter at give vores gæster den bedste oplevelse. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores hoteller, transport, guider og andre ydelser. Vores rejser er nøje planlagte og tilrettelagte, så vores gæster kan opleve det bedste, hvert sted har at byde på.

SIKKERHED

Vi prioriterer altid sikkerheden højt på vores rejser. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket sikrer vores gæster, at deres penge altid er sikre. Udover dette har vi også erfarne rejseledere, der er uddannet til at kunne håndtere eventuelle udfordringer.

LOKALE GUIDER

Vi er stolte af at samarbejde med lokale guider på vores udflugter, da vi ønsker at støtte de små lokalsamfund. Vores lokale guider har en dybdegående viden om området og kulturen, som de glædeligt deler med vores gæster. Vi tror på, at dette også er med til at give vores gæster en mere autentisk rejseoplevelse, samtidig med at vi støtter op om bæredygtig turisme.

Hvorfor rejse med os?

Du overvejer måske at tage ud og rejse, men ved ikke helt hvem du skal vælge? Måske føler du dig usikker på, om den rejse du nu vælger, er den rigtige for dig? Hos os tror vi på, at en rejse er meget mere end bare transport og overnatning. Læs mere om en rejse med os, kunne være det rigtige valg for dig. 

TRYGHED

Det kan være svært at rejse hjemmefra og sige farvel til sin hverdag. Det forstår vi godt, vi har selv været der. Derfor er det for os utrolig vigtigt, at du føler dig tryg allerede fra starten af. Vi vil være med på rejsen, så hvis noget uforudset skulle opstå, er der altid nogen, du kan komme til. Vi benytter udelukkende pæne hoteller og luksuriøse villaer, da vi mener, at dette er med til at skabe det bedste fundament, for at opleve en ny del af verden. Vores rejseledere har naturligvis altid en 24/7 telefon på sig, så du altid kan komme i kontakt med os.

CATCH UP SAMTALER

Vi ved, at det kan være overvældende at skulle vælge en rejse, og skulle tage af sted med en gruppe af fremmede. Derfor vil vi gerne gøre det så let og trygt som muligt for dig. Hos os er du ikke bare et nummer i rækken, men en vigtig gæst. Vi ønsker at lære dig at kende og give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor tilbyder vi catch up samtaler med hver enkelt gæst på destinationen, så vi sikrer at alle har det godt under rejsen med Alekos.

DANSKE REJSELEDERE

Vi er stolte af at have danske rejseledere med på alle vores grupperejser. De er vores garanti for, at du får en god og tryg rejseoplevelse. Vores rejseledere er ikke bare dygtige og erfarne, de er også passionerede omkring deres arbejde og brænder for at give dig den bedst mulige oplevelse

VILLAER OG HOTELLER AF HØJE STANDARDER

En af vores stolte værdier er, at når du rejser med os, kan du forvente at blive indlogeret i eksklusive villaer og hoteller, som lever op til vores høje standarder for kvalitet og komfort. Vi ønsker ikke blot at indlogere dig på et beskidt hostel for at leve op til normen om, at man under ved ungdomsrejser skal bo under dårlige vilkår. Vi mener, at din rejseoplevelse er meget mere end blot de steder, du besøger.  

DEN FULDE PAKKE

Når du rejser med os, behøver du ikke bekymre dig om ekstra omkostninger eller uforudsete udgifter. Alle rejser har nemlig det meste inkluderet. På den måde kan du læne dig tilbage og nyde din rejse, uden at skulle tænke på uforudsete udgifter. Vi ønsker ikke at være et rejsebureau, hvor du først opdager ekstra omkostninger, når du allerede har booket og betalt for rejsen. Hos os er alt inkluderet i prisen (fraset enkelte måltider, som er udspecificeret), så du kan fokusere på at få mest muligt ud af din rejseoplevelse.

canada grupperejse

TRYGHEDSGARANTI

Hos os har du altid en tryghedsgaranti på dine rejser. Hvis en rejse mod forventning skulle blive aflyst, kan du altid være sikker på at få alle dine penge tilbage. Vi er medlem af Rejsegarantifonden, så du altid er dækket mod eventuelle tab i forbindelse med vores rejser.

VI HAR PLADS TIL ALLE

Vi er et rejsebureau, der lægger stor vægt på at have plads til alle vores gæster. Vi ønsker at skabe en åben og inkluderende atmosfære, hvor alle føler sig velkommen og respekteret. Det er vigtigt for os, at alle kan deltage og føle sig trygge på vores rejser, uanset deres baggrund, køn, seksuelle orientering, religion eller andre individuelle forskelle. Vi har altid nultolerance over for diskrimination, og vores rejseledere er trænet til at skabe en inkluderende og respektfuld atmosfære.

TEMAAFTENER

På vores rejser har vi en række sjove og hyggelige temaaftener, som er med til at skabe en fantastisk, festlig stemning og fællesskab blandt vores gæster. Temaaftenerne kan være alt fra den svedigste 90’er aften til BBQ-aften. En af de store fordele ved vores temaaftener er, at vi står for rekvisitter og en lækker menu, der passer til temaet.

SMÅ HOLD

Vi vil gerne sikre, at vores gæster føler sig som en del af en lille eksklusiv gruppe, når de rejser med os. Derfor begrænser vi antallet af gæster på vores ture til maksimalt 24 personer. På den måde kan vi skabe en tæt og intim atmosfære, hvor du kan føle dig tryg og komfortabel. Vi tror på, at vores små hold gør det lettere for dig at få nye venner og dele uforglemmelige oplevelser med dem.

Sofie kigger mod havet

HØJ KVALITET TIL KONKURRENCEDYGTIG PRIS

Vi ved, at det kan være svært at finde en rejse, der både har høj kvalitet og er til en overkommelig pris. Derfor har vi valgt at skære ned på nogle af de unødvendige udgifter, for at kunne tilbyde dig en rejse af høj kvalitet til en lav pris. Vi har valgt at fokusere på, at alle pengene der tjenes, bruges på oplevelser og sikrer høj kvalitet på dit ophold.

GOD TIL KVOTE 2

Når du rejser med os er det ikke bare en fantastisk oplevelse, du kommer hjem med. Du får også et officielt bevis på din deltagelse, som kan være meget værdifuldt for dig i fremtiden. Beviset kan være særlig nyttigt, hvis du senere skal søge job, da det viser at du er udadvendt og villig til at tage chancer og har udforsket verden. Det kan også bruges som en del af din ansøgning til kvote 2 på en videregående uddannelse.

Administrerende direktør

Casper Kloster

Jeg har grundlagt Alekos Rejser for at kunne dele min passion for at rejse med andre. I dag driver jeg Alekos Rejser sammen alle de skønne mennesker, som I kan læse om herinde.

I mine sabbatår valgte jeg at rejse jorden rundt, og her blev jeg totalt forelsket i Sydøstasien på grund af deres unikke kultur, de søde lokale, den frodige natur og de fantastiske oplevelser. Jeg elsker at kunne dele mine erfaringer og oplevelser med alle vores eventyrlystne rejsende.

I 2021 blev jeg uddannet mig som rejseleder, og har læst på CBS med fag indenfor psykologi, og jeg har tidligere arbejdet i People & Culture hos TV 2 Danmark.

Jeg ser frem til at lære jer endnu bedre at kende og dele en masse oplevelser med jer. Mit mål er, at I får den bedste rejseoplevelse overhovedet.

Driftsleder & Partner

Sofie Morsbøl

Jeg har rejst en del rundt i verden, herunder flere steder i Afrika, Asien, Europa og USA – og jeg elsker at videregive min rejsepassion til andre. Efter flere år i bagagen som rejseleder i flere forskellige lande, mit arbejde vedrørende rejseforsikringer samt mit studie vedrørende erhvervsøkonomi og sociologi, er jeg med til at dygtiggøre Alekos Rejser på flere parametre.

For mig er det at rejse, noget af det mest berigende i verden. Det har givet mig utallige livserfaringer, både som backpacker og som rejseleder, – at opleve en bred vifte af kulturer og ikke blot være en ‘passiv’ turist, men derimod engagere mig tættere med lokale samfund og dykke ned i deres kulturer over længere tid. Jeg fortsætter med at lære en masse hver eneste gang, jeg kommer til et nyt sted på jorden – og jeg har planer om at fortsætte med det, så længe jeg har muligheden.

Destinationsleder

Daniella Viborg

Jeg tror på, “at rejse er at leve” – af den simple årsag, at det er her, jeg er den bedste version af mig selv, og det vil jeg rigtig gerne give videre til andre. At rejse ud i den store verden har nemlig lært mig utrolig meget, og jeg tror aldrig, jeg havde været den person, jeg er i dag, uden det. 

Jeg har efterhånden været i Europa, Afrika, Asien og USA, hvor jeg både har prøvet at bo, arbejde og været den såkaldte “turist” – alt sammen har gjort mig rigere på oplevelser.

Noget af det, der også har beriget mig på de rejser, jeg har været på, har været menneskerne omkring mig. Jeg får ladet mit batteri op i andres selskab og elsker at lære af dem, jeg møder på min vej. Man udvikler sig på hver eneste rejse – og det varmer altid mit hjerte at se udviklingen hos andre og skabe et fællesskab uden lige på rejsen.

Rejseleder

Johanne Bjerrisgaard

Jeg er nysgerrig på verden omkring mig, og jeg elsker at opdage nye sider af kulturerne og menneskerne uden for vores egen lille del af verden. Med en passion for at rejse og fællesskab lå rejselederuddannelsen lige til højrebenet. Med en baggrund inden for fællesskabsopbygning og aktivitetsafvikling er jeg med til at bidrage til alsidigheden i teamet af rejseledere ved Alekos Rejser. 

For mig giver Alekos Rejser mig en mulighed for at blande to af mine store passioner; fællesskab og det at rejse. Jeg brænder for at skabe mindeværdige oplevelser med andre unge og nysgerrige mennesker.

Rejseleder

Elias Sommerstedt

Jeg har hele mit liv rejst rundt i verden og har altid set frem til den næste tur og den næste uforglemmelige oplevelse.

Jeg brænder for at skabe oplevelser og komme tæt på nye kulturer og måder at leve på.

Jeg tror på, at den bedste måde at udvikle sig som menneske er ved at skabe nye minder og opleve verdens mange facetter.

Jeg har været rundt i det meste af Europa, på roadtrip i USA og flere steder i Asien.

Kærligheden til det at rejse førte mig til rejselederuddannelsen og efterfølgende arbejde i udlandet.

Hos Alekos Rejser får jeg muligheden for at kombinere min lyst til at opleve og udforske verden samt skabe minder for både mig selv og andre.

Rejseleder

Jonathan Stjernberg

Siden jeg var helt lille, har jeg været nysgerrig på verden omkring mig. Den er stor og forunderlig, med en ny oplevelse lige rundt om hjørnet. Alt fra den lokale mad til de fantastiske mennesker, man støder på.

Personligt har jeg oplevet alt fra de højeste bjerge i de italienske Dolomitter til nogle af de mere sparsomme landsbyer i Indien, hvor jeg har boet og gået i skole. Jeg har igennem disse rejser fået lov til at se livet fra mere end én vinkel, og det er en gave og en erfaring, jeg ikke ville være foruden.

For mig er det vigtigste på en rejse det fællesskab, der dannes, og de historier, man får sammen. Det er de venskaber, jeg elsker at skabe, og frem for alt igennem det at rejse. Der findes nemlig intet bedre end at være på farten, og jeg glæder mig til at dele eventyret med jer!

Rejseleder

Jacob Preyss

Man hører tit udtrykket “ude godt, hjemme bedst”. Jeg har det stik modsat! Jeg elsker Danmark og ‘hjem’, men ude i den store verden er der, jeg har det bedst.

Det er her, jeg udvikler mig og samler på minder for livet. Det er netop derfor, jeg har brugt så meget tid på at rejse. Jeg har efterhånden været godt omkring på mine rejser; alt fra vesten som Mexicos varme omgivelser til Sydøstasiens tropiske verden.

Det er alle mine rejser og oplevelser i rejselederverdenen, som har støbt mig til den person, jeg elsker at være i dag. Jeg trives bedst, når jeg er omgivet af mennesker med samme passion og tørst for at samle på disse livgivende kerneoplevelser.

Derfor vil jeg sætte en enorm ære og stolthed i at være med til at videregive alt det, jeg har lært og oplevet i min tid som rejsende, til en masse andre unge og se den udvikling, som følger med.

Jeg føler nemlig, at at rejse er så god en basis for at udvikle sig, alt imens man får så meget på opleveren, som man værdsætter resten af livet.

Rejseleder

Cecilie Davidsen

Som så mange andre unge mennesker har jeg altid drømt om at komme ud og opleve den store, vilde verden og rejse jorden rundt!

En drøm, som jeg stadig arbejder på, men er godt i gang med. Jeg har altid elsket at opleve nye kulturer, skabe gode bekendtskaber og teste mine egne grænser af, og jeg har erfaret, at man lærer så meget om sig selv, så snart man tør at tage springet.

Så i stedet for uddannelse tog jeg derfor ud og oplevede verden, og jeg har nydt hvert et sekund. I mit arbejde som rejseleder har jeg haft mulighed for at få nogle fantastiske bekendtskaber rundt omkring i verden, samt sprede min rejselyst til andre og hjælpe folk med selv at turde tage springet for at se, hvor fantastisk vores verden er.

Så hvis jeg skal give jer et tip, så giv jer selv lov til at slå jer lidt løs, for uddannelsen skal nok vente, men der er så meget at opleve ude i den store verden – og jeg vil glæde mig til at gøre det sammen med jer.