fbpx

UNGDOMSREJSER – ENESTÅENDE REJSER FOR DIG MELLEM 18-24 ÅR

Vil du gerne opleve nye kulturer og spændende destinationer sammen med unge på din egen alder? Hos Alekos tilbyder vi ungdomsrejser for unge i alderen 18-24 år. På en ungdomsferie med os får du muligheden for at lære dig selv at kende og skabe stærke relationer med jævnaldrende unge.

ungdomsrejser

Vi sørger for, at det meste er inkluderet i rejsen, så du blot skal læne dig tilbage og nyde rejsen. Der venter dig enestående ungdomsrejser, som byder på nye venskaber, uforglemmelige oplevelser og ikke mindst muligheden for at lære dig selv at kende. Lyder det som noget for dig?

Du kan herunder læse meget mere om, hvad du kan se frem til, når du rejser med os.

Du er også velkommen til at kontakte os, på +45 42 55 28 66 eller kontakt@alekos.dk

EN UFORGLEMMELIG UNGDOMSREJSE

Vi har samlet de bedste aktiviteter og oplevelser til at give dig en uforglemmelig tur. På din rejse vil du hurtigt danne tætte bånd til dine medrejsende, som du kan dele oplevelserne med. Fællesskab er en vigtig del af vores ungdomsrejser, og vi tror på, at det er med til at skabe rammerne for den bedste rejse. Vores ungdomsrejser er derfor en unik mulighed for at få oplevelser for livet sammen med en jævnaldrende gruppe. 

alekos grupperejser for unge

VENSKABER FOR LIVET

Alle rejsende er mellem 18-24 år, og du vil derfor være blandt unge på din egen alder. Sammen vil I opleve nye kulturer og lande, som vil gøre jer rige på oplevelser. Rejsen bidrager til at skabe livslange relationer, da du vil opleve at få et helt unikt bånd til dine rejsevenner. Alle er langt væk hjemmefra på rejsen, men du vil ikke føle dig alene. Spring ud i det og tag afsted med andre unge hos Alekos!

Bliv inspireret til at rejse

LÆR MERE OM DIG SELV PÅ VORES UNGDOMSREJSER

Ungdomsrejser er med til at udvikle dig som person, og du vil opleve nye sider af dig selv på rejsen. Vi har lavet et program fyldt med spændende aktiviteter, som vil udfordre dig på en lærerig måde.

Følg også med på Instagram, hvor vi løbende deler oplevelser, destinationer og meget mere. 

Læs også om grupperejser for singler eller ungdomsrejser USA her. 

alekos grupperejser for unge

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

EN TRYG UNGDOMSREJSE

Vi vægter sikkerheden højt på vores ungdomsrejser. Derfor sørger vi for, at meget er inkluderet i rejsen fra start, og vi tager dig i hånden fra starten. Vi har erfarne rejseledere, som giver råd og støtter jer gennem hele din rejse. Der vil derfor altid være nogen at komme til både før, efter og selvfølgelig under rejsen, og du kan forvente en tryg og komfortabel rejse. Vi ved, at det kan være overvældende at rejse alene med en gruppe, og vi tilbyder derfor 1:1 samtaler med hver enkelt gæst på destinationen, så vi kan sikre, at alle har det godt. Derudover kan du blandt andet forvente: Danske rejseledere, Eksklusive omgivelser, Højt serviceniveau, Kendte destinationer & hoteller

Afspil video

FEDE DESTINATIONER PÅ VORES UNGDOMSREJSER

Hos Alekos går vi op i kvalitet, og vi har derfor høje standarder til vores hoteller og villaer. Ungdomsrejser behøver ikke at betyde dårlige forhold og kakerlakker i hjørnerne, og du skal derfor ikke bekymre dig om at bo snuskede steder på vores destinationer.

MEGET ER INKLUDERET

Du skal ikke være bekymret om at få ekstra omkostninger eller uforudsete udgifter på rejsen. Hos os er meget inkluderet i prisen, hvilket indebærer alt fra fly til måltider (der kan opstå enkelte måltider, som ikke er med i prisen), så du blot skal fokusere på at få mest muligt ud af din rejseoplevelse med dine nye venner.

Dette er en beslutning, vi har truffet, da vi ikke ønsker at være et rejsebureau, som kræver ekstra omkostninger, når du har booket din rejse. Vi ønsker total gennemsigtighed, så du kan føle dig helt tryg ved at tage afsted.

Læs også om: backpacker rejser, rejser for unge i sommerferien eller ungdomsrejser Ibiza her.  

VI SØRGER FOR DET HELE

Når du rejser med os, slipper du for at bruge evigheder på at planlægge turen og undersøge, hvilke steder man skal se. Vi klarer nemlig planlægningsprocessen for dig. I samarbejde med vores rejseledere skræddersyr vi rejserne, så I får de fedeste oplevelser, og får set mest muligt. Dog betyder dette ikke, at I ikke får slappet af på vores ungdomsrejser.

Vores ture byder også på afslapning og hygge ved poolen, så du kan komme endnu tættere på dine medrejsende. Derudover får I også nogle fridage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil lave. Det kan være, at I gerne vil shoppe på markedet i Thailand eller besøge én af Balis mange lækre cafeer. Det er helt op til jer.

FAQ

Når du booker en rejse fremgår prisen altid på siden. Du kan se mere om vores rejser og priser på book din rejse.

Nej. Når du bestiller rejsen, skal du blot nyde, at du har booket en rejse, og så kommer betalingen først noget tid efter.

Vores rejseledere har vi nøje udvalgt, så I får rammerne for den bedste tur. Inde på vores side kan I læse mere om de forskellige rejseledere, og booker I en rejse, vil I også blive en del af en Facebook gruppe med jeres medrejsende og rejselederen.

Lige nu fokuserer vi på at lave de bedste ungdomsrejser til vores nuværende destinationer. Dog undersøger vi også på mulighederne for at finde nye spændende destinationer.