fbpx

Bliv klogere på din rejse her

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

FAQ

Herunder kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål

om vores grupperejser til hele verden

Ja, vi bor kun på hoteller. Det vil sige, at vi aldrig bor på hostels.

Hotellerne, vi bor på, bliver nøje udvalgt ud fra en lang række kriterier. Det er alt lige fra atmosfæren til beliggenheden af hotellet. Vi forsøger derfor altid at finde de bedste hoteller, som allesammen lever op til vores høje standarder. Vores rejser er allesammen planlagt ud fra, at vi rejser rundt på destinationen, for at se så meget som overhovedet muligt. Vi rejser også i lande, hvor levestandarden ikke er på niveau med den danske, og det afspejler nogle gange også overnatningsstederne.

I lande som New Zealand, Japan og Australien har vi fundet hyggelige og pæne hoteller, men vi selvom vi gerne ville, er det ikke muligt kun at bo på “luksuriøse” hoteller, da det prisen er det samme som Danmark. Det vil svare til, at du boede på et 5-stjernet hotel i Danmark i 3 uger, hvilket er ret dyrt. Derfor kan vi ikke udelukkende garantere luksuriøse hoteller, men vi finder altid de bedst mulige overnatningssteder.

På vores rejser kan du både vælge at rejse med rygsæk eller med kuffert. Det er helt op til dig. Mange på vores rejser vælger at rejse med kuffert, da man typisk kan have lidt flere egendele med i den. Dog kan man med fordel rejse med rygsæk, hvis man hurtigt og nemt vil pakke sine ting sammen, når vi rykker os rundt. Vi rejser naturligvis en masse rundt for at opleve så meget som muligt, og derfor skifter vi også jævnligt hotel. Hvis du derfor ikke gider at pakke en kuffert sammen, kan en rygsæk være en god idé. Hvis du sætter pris på at have en masse forskelligt tøj med, kan du sagtens tage kufferten med i hånden.

Forestil dig, at gå ind på en restaurant, hvor menukortet er fyldt med masser af forskellige retter. Der er en stor sandsynlighed for, at kvaliteten ikke er særlig høj, fordi fokusset er på mange retter. Går du derimod ind på en restaurant, der kun har få retter at vælge mellem, indikerer det, at de retter, de tilbyder, er af høj kvalitet og er lavet med omhu. Dette princip gælder også for vores rejser. Vi har valgt kun at tilbyde to rejser, så vores fokus er på at levere rejser af høj kvalitet i stedet for at tilbyde mange forskellige destinationer, hvor vores fokus bliver spredt ud på mange forskellige områder. På den måde kan vi sikre, at vores rejsende får den bedst mulige oplevelse på vores udvalgte destinationer.

Aldersgruppen på vores grupperejser er for de unge og eventyrlystne mellem 18-24 år. Vi ved, hvor vigtigt det er at rejse med ligesindede og derfor er vores rejser skræddersyet til netop denne målgruppe. Vi ønsker at skabe et trygt og inkluderende fællesskab, hvor I sammen kan opleve verden på en sjov og spændende måde. Uanset om du rejser alene eller med venner, vil du altid føle dig velkommen i vores rejsefællesskab.

Vores koncept er bygget op omkring at have så meget inkluderet i prisen som overhovedet muligt. Du vil derfor opleve, at vi er et af de selskaber, der har allermest inkluderet i rejserne. Det betyder, at de fleste af dine udgifter er dækket på forhånd.

Du vil derfor typisk kun have brug for at afsætte penge af til måltider og aktiviteter på dine fridage. Du kan gå ind på den rejse, du drømmer om at rejse med på, og læse om hvor meget vi anbefaler, at du tager med i lommepenge. Det afhænger nemlig af, hvilken rejse du gerne vil på, da der er forskellige rejselængder.

Ja, vores rejse kan bruges på kvote 2 ansøgninger. Mange uddannelser kræver, at man har erfaring med at rejse, og vores rejse opfylder dette krav med en varighed på minimum en måned. Udover dette vil du modtage et bevis på, at du har deltaget i rejsen, som kan bidrage til din ansøgning. Vi fokuserer på at give dig en oplevelse af en ny kultur og selvudvikling, som kan være værdifuld i din uddannelsesmæssige rejse.

På vores rejser er du aldrig alene, og du vil hurtigt føle dig hjemme i vores fællesskab. Vi forventer altid, at størstedelen af deltagerne vil komme og ikke kende andre. Vi ønsker at skabe en rejseoplevelse, hvor alle føler sig velkomne og inkluderede. Vi vil også gerne understrege, at selvom du måske kender en person i forvejen, er du stadig velkommen til at deltage i vores rejser. Det er dog forventeligt, at par, der kender hinanden i forvejen, tager på grupperejser med et åbent sind for at møde flere nye personer. Derfor arbejder vi altid på at skabe en åben og inkluderende kultur på vores rejser.

Vi kan med glæde informere, at der vil være WIFI-tilgængelighed på hotellet, så du kan holde kontakten med dine nærmeste derhjemme. Det er dog vigtigt at bemærke, at det ikke er sikkert, at der er WIFI på alle de steder, vi besøger under vores udflugter. Derfor kan det være en god idé at have data inkluderet i dit telefonabonnement hjemmefra eller overveje at købe et SIM-kort på destinationen, som vi selvfølgelig gerne hjælper med. Med et SIM-kort vil du typisk have adgang til masser af data og taletid for under 100 kr. for en hel måned.

Ja, der vil altid være et team af danske rejseledere med på rejsen. Vores erfarne og veluddannede rejseledere vil sørge for, at du får den bedste oplevelse på rejsen. De er din bedste ven på rejsen, og du vil derfor altid have nogen, der har din ryg under hele rejsen. Rejselederne sørger for alt lige fra, at alle udflugter står snorlige til at arrangere de hyggeligste temaaftener.

Hvis du ønsker, at springe en eller flere udflugter over, fordi de bliver for udfordrende og for langt ude af din comfortzone, er det naturligvis helt okay at springe over. 

Rejsen er til for, at alle skal have en god oplevelse. Du udvikler dig altid mest, når du kommer ud af din comfortzone, men du skal aldrig komme så langt ud, at det giver ondt i maven eller er ubehageligt. 

Er der derfor aktiviteter eller udflugter i programmet, der kan virke overvældende, er det altid en mulighed at springe over.

Vi ønsker at give vores gæster en tryg og sikker oplevelse på vores rejser. Derfor har vi altid vores rejseledere til rådighed på destinationen og en akuttelefon, som kan kontaktes døgnet rundt. Du kan altid føle dig tryg på vores rejser, da vi er klar til at hjælpe dig med eventuelle udfordringer, du måtte møde.

At tage på en grupperejse for unge er noget helt unikt. På en rejse med en gruppe får du lov til at opleve verden på en helt anden måde, end hvis du havde rejst alene. Når du rejser i en gruppe bliver du helt automatisk en del af et fællesskab, og dermed har en masse ligesindede unge, som du kan dele dine oplevelser med. Derudover får du en lang række kæmpe oplevelser med hjem i rygsækken.

Når vi rejser som en gruppe, giver det os som rejsebureau en lang række muligheder for at få lov til at komme helt tæt på de lokale og besøge lokale organisationer, som man som normal turist ikke havde fået adgang til.

På alle vores rejser er der indlagt i gennemsnit én ugentlig fridag. Det er en dag, hvor der intet er planlagt, men hvor du kan skræddersy dagen præcis, som du har lyst til. Måske har du lyst til at drikke en kokosnød på stranden, shoppe lidt i det lokale shoppingcenter eller måske vil du udforske det lokale tempel. Mulighederne er mange, og vi planlægger så vidt muligt alle dine fridage steder, hvor der har rig mulighed for at få nogle store oplevelser.

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste direkte hjem til dig. Vi sender den til dig i din velkomstpakke, som bliver sendt hjem til dig. Der er lidt at se frem til inden afrejse.

Ingen betaling ved booking: Når du booker din rejse, skal du intet betale. På den måde behøver du altså ikke at gøre andet, end at tage første skridt mod et nyt eventyr.

Depositum: Indenfor 7 dage efter din bestilling skal depositummet betales. Depositummet er på 2000 kr. Du modtager, et par dage efter din booking, en bekræftelse med link til betaling. Så din plads er helt sikret.

1. rate: Senest 100 dage før afrejse skal 1. rate betales. Denne er på 7000 kr. Det gør, at du ikke skal betale hele rejsen på en gang.

2. rate: Det resterende beløb, du har tilbage, skal betales senest 70 dage før afrejse.

OBS: Booker du senere end 70 dage før afrejsedatoen, vil der være kortere betalingsfrister, da resten af gruppen allerede har betalt hele rejsen.