fbpx

BACKPACKER REJSER - MINDEVÆRDIGE OPLEVELSER FOR UNGE

Backpacker rejser for unge i hele verden er både populære og til at forstå. Hos Alekos Rejser har vi fokus på mindeværdige ture af luksuriøs karakter, ture man husker for livet, alt med jævnaldrende og ligesindede rejsende.

ALEKOS REJSER

LIDT OM VORES TURE

ALT MED I PRISEN

Du skal drage afsted uden bekymring, og derfor er prisen inklusiv både fly, overnatninger og alle aktiviteter og oplevelser løbende.

REJS MED ANDRE PÅ DIN ALDER

Vores ture er målrettet unge mellem 18 og 24 år, og derfor kan du være sikker på at finde andre rejsende i samme aldersgruppe som dig.

DANSKE REJSELEDERE

Alekos’ rejseledere er altid dansk-talende, og derfor kan du også føle dig helt tryg, når du tager afsted. Vi følger dig fra lufthavnen og hele vejen, til du er hjemme igen.

EKSKLUSIVE DESTINATIONER

Sammen bor vi i en luksus villa på den udvalgte destination. Den vil skabe rammerne og basen for en opgraderet backpacker rejse, hvor du vil skabe minder for livet.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - November 2023

Oplev enestående og eksklusive grupperejser til Thailand og Cambodja med Alekos Rejser. Bo i en privat luksusvilla med fast personale, midt i Thailands eksotiske natur, med afslapning, udflugter og aktiviteter. Besøg flydende markeder og elefantreservater, og se solen stå op over famøse Angkor Wat i Cambodja.

Alt dette kan du opleve sammen med danske rejseledere, som sørger for unikke oplevelser for dig og dine medrejsende.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev eksotiske Bali på en grupperejse med unge fra 18 til 24 år, som du vil bo med i en luksuriøs bolig i den frodige natur på din oplevelsesrige og livsændrende rejse.

Alt vil være inkluderet på turen – mad, drikke, fly, overnatninger og oplevelser og aktiviteter. På turen får du mulighed for at opleve alle Balis største seværdigheder, inklusiv ris-terrasserne i Ubud, templerne i Tanah Lot og solopgangen over Mount Batur. Oplev også de smukke strande, som Bali har at byde på, samt fantastisk kultur og sejlture ved solnedgang.

 

NUVÆRENDE DESTINATIONER FOR KOMMENDE REJSER FOR UNGE

Vi offentliggør løbende nye destinationer, som du kan få glæde af, når du skal ud og rejse med Alekos. I mellemtiden kan du herunder se de muligheder, du har i det indeværende og kommende år.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Vores priser varierer, alt efter rejsens længde, indholdet på turen, om det er inklusiv flybiletter og andre parameter.

UNIKKE OPLEVELSER I UDLANDET

Hvad er backpacker rejser?

Backpacker rejser er nok én af de reneste former for rejser. Her tager du afsted med en rygsæk på ryggen og par vandrestøvler på fødderne og tager imod alt det, du møder på din vej. Turene går ofte til destinationer som Asien, Sydamerika eller USA, hvor den lokale kultur og levetid opleves på nærmeste hold. Det er en enestående måde at opleve verden på.

Vil du opleve verden med os, kan du med fordel se blandt udvalget af rejsedestinationer, som vi tilbyder, og finde lige netop det sted, du bedst kunne tænke dig at opleve, sammen med andre unge, på en grupperejse for unge.

grupperejser for unge

DEN RENE FORM

Tag med os på ungdomsrejse

Alekos tilbyder ikke backpacker rejser på samme måde, som så mange andre rejseselskaber. Vi sørger altid for en fast base, hvor du bor og tager på tur fra, når du skal ud og opleve lokalområdet.

Du behøver derfor ikke kun at pakke det mest nødvendige til din tur. Vores grupperejser for unge er den eksklusive måde at backpacke på, men bestemt ikke mindre oplevelsesrigt. Læs også om vores grupperejser med dansk rejseleder her. 

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

REJSER FOR UNGE MED ALEKOS

Vi sender flere gange om året unge i alderen 18 til 24 år af sted på enestående rejser til et væld af destinationer i både Asien og andre steder i verden. Skal du med på den næste?

Du kan med fordel læse mere om alle de muligheder, vi har for unge, der gerne vil på backpacker rejse. Overvej eksempelvis at tage på rejser for unge i sommerferien, så du samtidig kan nyde sommer og sol.

Skal du ud og rejse i dit sabbatår i udlandet, kan du med fordel overveje nogle af de destinationer, som vi tilbyder, hele året. Oplev eksempelvis Thailand og Cambodja eller Bali med os.

SKAL DU MED OS UD OG REJSE?

Er du klar på at komme på dit livs eventyr sammen med andre unge, kan du med fordel tage på backpacker rejse med Alekos.

Vi sørger naturligvis for det hele, så du har et trygt sted at sove, flybilletter, transport, lækker mad og massevis af aktiviteter, hvor du får lov til at opleve den lokale kultur og se seværdigheder.

Vil du høre mere om vores backpacker rejser, kan du med fordel kontakte os i dag, eller deltage på ét af vores infomøder, der afholdes med jævnlige mellemrum, også for inspiration.

FAQ

Der findes et væld af gode destinationer, som du kan besøge, på en backpacker rejse. Herunder hører blandt andet Bali, men også Thailand er oplevelsesrigt.

Når du skal på backpacker rejser, er et par gode vandresko eller -støvler essentielle. Derudover er både en regnjakke og badetøj gode ting at have med, da vejret kan skifte.

Det kan være en fordel at rejse med en gruppe, hvis man ikke selv er klar til at tage ud i verden på egen hånd. Her vil der altid være nogle at tale med og opleve ting med. Og en tilknyttet dansk rejseleder.

Defintionen på en backpacker rejse ligger i, at du rejser med din rygsæk på ryggen. Ruten er ikke nødvendigvis bestemt, og du har måske heller ikke booket overnatningssteder, men tager tingene, som de kommer.