fbpx

Skræddersy din rejse

Kombiner din rejse

Hvad betyder det at kombinere rejser?

Du behøver ikke kun tage en 4 ugers, hvis du gerne vil rejse i længere tid. Du kan nemlig tilpasse din tur ved at kombinere vores forskellige rejser. Start f.eks. med vores grupperejse gennem Vietnam, Bali & New Zealand, og flyv til Japan, Filippinerne & Australien.

Du kan også vælge at rejse mellem forskellige kontinenter. På denne måde får du to meget forskellige rejser. I eksemplet ovenover får du både set Asien og meget af Oceanien. Du kan også kombinere den traditionelle Sydøstasien, Thailand, Vietnam & Bali, med en rejse i Latinamerika, så du får set Thailand, Vietnam, Bali, Mexico & Costa Rica på 2,5 måned.

Populær kombination

Kombinationen mellem Vietnam, Bali & New Zealand + Japan, Filippinerne & Australien er en af vores mest populære kombinationer.

Du sparer 2000 DKK

Når du vælger at kombinere to rejse med hinanden, vil vi gerne give 2000 kr. i rabat på rejserne, så du får den absolut bedste pris på din rejse. Din pris bliver fratrukket, når du modtager din ordrebekræftelse, som du modtager inden for 24 timer efter din booking.

Hvordan gør jeg mellem rejserne?

Der vil være en periode mellem den første grupperejse er slut til den næste begynder. I denne periode vil du være på egen hånd med os i ryggen. Vi står for dine hoteller og fly videre til din næste destination, hvor den nye grupperejse starter. Vores rejseledere er typisk rundt på de forskellige destinationer, og det kan være, at de er lige i nærheden, men det er ikke noget, vi kan garantere.

Vi hjælper dig naturligvis altid på vores Service Messenger eller er på telefonen, hvis der skulle være noget. Vi afholder udgifterne og booker nogle gode hoteller til dig, så du stadigvæk kan læne dig tilbage og nyde denne del af rejsen også.

Se vores rejsekalender

Tag et kig på vores rejsekalender og find inspiration til mulige kombinationer. Du kan forlænge din rejse fra en eksempelvis 1,5 måned til tre måneder ved at kombinere to rejser, der begge er 1,5 måned. Hvis du ikke finder den kombination, du leder efter, så kontakt os. Vi er altid klar til at hjælpe dig, også hvis du ønsker at rejse videre efter en grupperejse.

Vi er klar til at hjælpe og svare dig hver dag på livechatten nede i højre hjørne.