fbpx

Rejs med god samvittighed

Bæredygtighed

Vi elsker at udforske vores smukke planet og forpligter os til ansvaret i at passe på den. Med klimavenlige initiativer, som at bidrage til ‘Den Danske Naturfond’ og gennem samarbejde med vores lokale guider, støtter vi bæredygtig turisme. Nedenfor skal du læse mere om vores bæredygtige tiltag.

Vi gør Danmark grønne med

Den danske naturfond

Alekos Rejser er med til at bevare biodiversiteten i Danmark. Vores bidrag er med til at sikre mere værdifuld natur, som Den Danske Naturfond frikøber, beskytter og genopretter til glæde for os alle nu og i al fremtid. Sammen med Naturfonden gør vi Danmark grønnere m2 for m2.

Naturområde Storebælt

Nyt stort Naturområde ved Storebælt Klint

Indsats ved Storebælt

I 2024 har med vores, 22 andre virksomheder og private naturbeskytteres støtte, Den Danske Naturfond sammen med Slagelse Kommune investeret i et 260 hektar nyt stort naturområde ved Storebælt Klint. Det bliver et et af Sjællands største naturgenopretningsprojekter.

Vi glæder os over at bidrage til et stort område, hvor der igen skal være søer, enge med blomster og sjældne fugle som kobbersneppe, vibe og sanglærker og ikke mindst beskytte klinten. Det passer godt til vores grønne fokus, hvor vi ønsker handling her og nu. 

dem, der kender historierne bedst

LOKALE GUIDER

Alekos Rejser sætter en ære i at benytte lokale guider rundt omkring på vores destinationer. Vores danske rejseledere er altid med, men vi får det bedste indblik i landet ved at bruge lokale samarbejdspartnere og guide. Valget af lokale guider bidrager ikke kun til at styrke levestandarden i økonomisk udfordrede områder, men det hjælper også med at fremme væksten i lokale samfund. Mange af vores partnere tager et beundringsværdigt skridt ved at uddanne guider fra lokalsamfundet, hvor uddannelsesmulighederne ofte er begrænsede.

“At inspirere unge mennesker ved at lade dem dykke ned i vores fantastiske verden, er vores passion. Det skaber ikke blot uvurderlig viden om natur, kultur og mennesker, men fremmer også en dybere forståelse for vores sociale og bæredygtige ansvar.

Når vi forstår verden omkring os, bliver vejen klarere for at beskytte den og bidrage til en bæredygtig fremtid. Gennem rejseoplevelser, hvor vi som mennesker oplever, sanser og lærer, styrkes vores evne til at træffe ansvarlige og velinformerede valg. Det er netop her, vi, hos Alekos Rejser, mener, at vi kan gøre den største forskel.”

Ejere af alekos rejser

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på