fbpx

REJSER FOR UNGE I SOMMERFERIEN - OPLEV VERDEN TIL SOMMER

Tag på spændende rejser for unge i sommerferien med Alekos Rejser. Vi arrangerer hver sommer unikke oplevelser til fede destinationer. Oplev altid stor tryghed og fyld rygsækken med minder.

Sommerferierejser

Tag ud og rejs i sommerferien

ALT I SAMME PRIS

Vores priser på rejser for unge inkluderer både flybilletter, overnatninger og alle aktiviteter. Du skal derfor ikke bekymre dig om uforudsete omkostninger.

REJS MED ANDRE UNGE

Vores rejser målrettes unge rejsende i alderen 18-24 år. Derfor finder du altid andre jævnaldrende på vores ture, som du skal opleve verden med i din sommerferie.

DANSK REJSELEDER

På vores rejser for unge i sommerferien, vil du altid kunne finde en dansk rejseleder. Rejselederen vil følge dig hele vejen fra lufthavnen, til du er hjemme igen.

UNIKKE DESTINATIONER

Vi bor altid i en luksuriøs villa, der vil danne base for vores oplevelser sammen. Her vil du kunne slappe af, få mad og hygge dig med andre, når der ikke er aktiviteter.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - November 2023

Oplev rejser for unge i sommerferien med destination i Thailand og Cambodja. Her vil du få unikke oplevelser ved at bo midt i den frodige natur, samt mindeværdige aktivteter.

Tag eksempelvis på besøg på de flydende markeder, udflugter med dykning, oplev elefantreservater, og se solen stå op over Angkor Wat i Cambodja.

En dansk rejseleder vil naturligvis altid være med dig.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Bali på vores rejser for unge i sommerferien. Vi fører dig direkte til unikke oplevelser.

Du vil komme til at gå i en luksusvilla, hvorfra turen går ud til Balis mest populære seværdigheder, herunder solopgangen fra Mount Batur, ris-terrasser i Ubud og templer i Tanah Lot.

Vi garanterer din sikkerhed på alle ture og aktiviteter med din danske rejseleder, som du altid kan søge råd og tryghed hos.

Tag på vores rejser for unge i sommerferien til flere destinationer

Du vil løbende finde nye og spændende destinationer i vores udvalg, som vi løbende opdaterer. I mellemtiden kan du se vores mest populære rejser nedenfor, og se hvornår næste afgang er.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

De ovenstående priser er varierende, alt efter indholdet af turen, herunder om der er flybilletter inkluderet, samt andre parametre.

STOR TRYGHED

Dansk rejseleder

Når du drager afsted på rejser for unge i sommerferien eller på andre tider af året, vil du med Alekos Rejser altid have en dansk rejseleder med dig på turen.

Denne rejseleder vil følge dig fra lufthavnen, på alle ture, vil være der til at svare på spørgsmål og hjælpe med alt, du kunne have brug for, når du er på tur, og helt indtil du er hjemme igen. Dette gælder både for unikke backpacker rejser i Thailand, ungdomsrejser til Ibiza og alle andre destinationer.

grupperejser for unge

Rejs i sommerferien

En fast base på turen

Tager du afsted på rejser for unge i sommerferien med Alekos Rejser, vil du komme til at bo i en luksusvilla med ansat personale, der tager sig af både rengøring og meget mere.

Denne bolig vil danne base for turen, hvor du altid kan søge hen, hvis du vil slappe af, men også være stedet, hvor vi alle mødes, sover, spiser og andet. Vi sætter høje standarder, for vores udvalgte destinationer, og derfor kan du regne med høj tryghed og sikkerhed.

Vores rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
Afspil video

BRUG DIN SOMMER PÅ AT REJSE

Vil du ud og opleve verden i din sommerferie? Så tøv ikke. Med Alekos Rejser kommer du nemt og bekvemt af sted. Vi sørger for mad, overnatninger, fly og meget mere, så du ikke skal tænke på andet end at pakke kufferten, når du skal af sted på rejser for unge i sommerferien med os. Obs. enkelte måltider og oplevelser er ikke inkluderet i prisen.

Blandt vores mange muligheder for destinationer, kan du blandt andet finde ungdomsrejser til Thailand og Cambodja, hvor du kan opleve både Angkor Wat og de flydende markeder, men også grupperejser med dansk rejseleder til destinationer, som Bali.

Find lige netop den destination, som du bedst kunne tænke dig at besøge. Vi opdaterer løbende vores liste over destinationer, så der også kommer nye og spændende rejse mål på. Læs mere om dine muligheder her.

REJS MED ANDRE UNGE I SOMMERFERIEN

Ved du ikke, hvad du skal bruge sommeren på? Eller ved du lige netop, hvad den skal bruges på? –  Ud og rejse og opleve, så du får suget mest muligt ud af verdens mange seværdigheder og kulturelle oplevelser, inden studierne eller arbejdet kalder igen.

Med Alekos bliver dette en mulighed. Du kan nemlig vælge mellem ekstravagante rejsemuligheder, herunder studierejser for unge, grupperejser for singler, samt masser af oplevelser for dem, der bruger deres sabbatår i udlandet.

Skal du starte dit sabbatår med en rejse for unge i sommerferien, eller skal sommeren bruges på at opleve verden, så tag på rejse med en gruppe med Alekos.

FAQ

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til rejser for unge i sommerferien. Du kan vælge tropiske steder, som Bali, men også mere festlige destinationer, som Ibiza.

Det er helt bestemt sikkert at rejse alene. Mange steder vil man finde ligesindede, som ligeledes rejser alene. Der er dog altid en risiko, når man ikke rejser i en gruppe.

Har du ikke planer for sommerferien, hvor alle vennerne enten skal rejse med familie eller på festivaller, så kan en grupperejse for unge med Alekos være en god måde at opleve på i sommerferien.

Hos Alekos Rejser finder du et væld af muligheder for grupperejser for unge, voksne og singler, i aldereren 18-24 år. Vi har flere destinationer, og alt er inkluderet i prisen.