fbpx

STUDIEREJSER FOR UNGE - ENESTÅENDE REJSER MED ALEKOS

På studierejser for unge lærer du en masse om andre kulture og lande. Med Alekos får du mulighed for besøge alverdens rejsedestinationer i trygge rammer.

UNIKKE

Studierejser for unge

VI SØRGER FOR ALT

Vi står for alle udgifter, så du kan slippe bekymringerne. Det er alt fra eksklusive overnatninger, oplevelser og til fly og aktiviteter.

ANDRE UNGE REJSENDE

På vores studierejser for unge vil du altid kunne finde jævnaldrende mellem 18-24 år, samt unge rejseledere, der vil være mere hele vejen.

DANSKE REJSELEDERE

Du vil blive mødt af en dansktalende rejseleder, når du rejser med Alekos, uanset hvor du rejser hen. Vedkommende vil være din sparringspartner hele vejen.

EKSKLUSIVE DESTINATIONER

Alle vores destinationer vil have en base i en luksusvilla eller på et lækkert hotel, hvorfra alle ture vil gå, og hvor vi alle bor.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & CambodJa - MARTS 2024

Oplev både Thailand og Cambodja på vores tur til Asien. Her vil du opleve flere kulturelle seværdigheder, bl.a. besøge flydende markeder, dykkerture, dyrereservater og meget mere. I Cambodja vil vi se solen stå op over Angkor Wat og meget mere.

Du vil naturligvis altid blive fulgt af en dansk rejseleder, så du aldrig er alene.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev smukke Bali og den frodige natur på tæt hold. Med ture til lokale risterrasser i Ubud, rundture ved templerne i Tanah Lot og solopgang på Mount Batur, er du sikker på at kunne opleve nogle mindeværdige stunder.

Er du nysgerrig på, hvad turen ellers har at byde på, at du læse mere ved at klikke herunder.

VORES NUVÆRENDE DESTINATIONER TIL STUDIEREJSER FOR UNGE

Der vil løbende blive opdateret i vores kalender, med nye destinationer, som du med fordel kan tage med til på en lærerig studierejse for unge. Indtil da kan du se vores nuværende og mest populære destinationer nedenfor.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Alle priser vil variere efter rejselængde, om flybilletter er inkluderet, indholdet på rejsen, rejsedestinationen og andre parametre.

STUDIEREJSER FOR UNGE

BLIV KLOGERE PÅ VERDEN

Når du rejser til destinationer som Bali, Thailand og Cambodja, vil det naturligvis være meget forskellige kulturer og leveforhold, end dem, vi ser, i Danmark. Derfor er der også masser at lære og opleve. Dog vil vi ikke som sådan kategorisere vores rejser som studierejser for unge, men snarere rejser, hvor man lærer om sig selv og andre.

Find din næste grupperejse i sabbatåret eller en backpacker rejse efter din smag.

grupperejser for unge

ANDRE rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
Afspil video

MINDEVÆRDIGE OPLEVELSER

På alle vores rejser sørger vi for, at der er en masse at opleve. At du aldrig vil kede dig, men at der samtidig vil være plads og tid til at slappe af og nyde området, dets kultur og dets ånd.

Vores rejser er planlagt til, at I får det bedste ud af kulturene og destinationerne, men også får det bedste ud af jeres relationer.

Se mere til alle vores destinationer, og find netop den, du allerbedst kunne tænke dig at besøge.

Studierejser og lærerige oplevelser

Det skønne ved at rejse er, at man lærer en hel masse. Man lærer ikke blot om andre lande, kulturer og sprog, men også en hel masse om sig selv.

Studierejser for unge er typisk præget af forskellige lærerige oplevelser, herunder indlæring af et nyt sprog og nye kulturer. Hos Alekos er rejsen i sig selv en oplevelse, og derfor sætter vi heller ingen mål for turen i forhold til indlæring.

For os handler det om at lære noget om sig selv og opleve en hel masse, mens man også får mulighed for at slappe af, danne relationer og have det sjovt. Derfor har vores ungdomsrejser også altid perioder, hvor man selv kan vælge.

Hvor skal din næste rejse gå til?

Vælger du at rejse med Alekos, finder du et væld af muligheder for rejser, som du kan bruge som alternativ til studierejser for unge.

Blandt vores mest populære rejsemål, finder du blandt andet Bali, hvor du har mulighed for at lære om den lokale kultur blandt templerne i Tanah Lot, mm. Men også Thailand og Cambodja er populære destinationer, fordi de tilbyder massevis af oplevelser, der ligger langt fra den danske hverdag.

Drop studierejser for unge, og tag med os på grupperejser til Asien, USA, Australien eller noget helt andet.

Hvad kan man lære ved studierejser for unge?

Man lærer mange ting som ung, og hvis man virkelig vil lære noget nyt om sig selv og verdenen, er det oplagt at tage på studierejser for unge. 

Her lærer man både noget nyt om sig selv, samtidig med, at man danner livslange venskaber med jævnalderende unge.

“At rejse er at leve” er et meget kendt citat fra H.C. Andersen, som er indbegrebet af vores essens. Hos Alekos lever vi gennem vores lærerige og unikke rejser, og vi ønsker at alle får lov til at opleve de fantatiske kulturer og naturoplevelser, som gemmer sig derude.

Det er derfor oplagt at vælge en rejse i sabbatåret med Alekos, hvis du vil opleve verdenen.

FAQ

Skal du på en traditionel studierejse, vil en notesbog altid være godt at have med. Rejser du med Alekos, vil du blot behøve åbne øjne og ører. Rejsen er nemlig i sig selv en oplevelse, du skal se, høre, dufte og mærke.

Tager du på en studierejse for unge, vil der ofte være menneskelige, kulturelle og sproglige aspekter at lære om. På Alekos’ rejser, er der både oplevelser at lære af, men også mulighed for at lære om sig selv.

Hos Alekos kan du komme af sted til destinationer, som Bali, Thailand og Cambodja, for 34.995 kr. Her er flybilletter, luksusvilla og personale, der laver mad og gør rent, inkluderet i prisen.

Studierrejser for unge er typisk beregnet til personer i alderen 18-30 år. Hos Alekos er vores målgruppe, for vores grupperejser, i alderen 18-24 år.