fbpx

SABBATÅR I UDLANDET - UFORGLEMEMLIGE REJSER FOR UNGE

Med Alekos kan du komme på eksklusive ture i dit sabbatår i udlandet. Vi skaber nemlig rejser for unge, hvor alt er inkluderet, både fly, overnatning og aktiviteter.

ENESTÅENDE

Rejs med andre

INGEN OVERRASKELSER I PRISEN

Én pris, og et hav af oplevelser. Vi står for alt fra overnatninger, aktiviteter og flybilletter til og fra destinationer.

ANDRE REJSENDE PÅ DIN ALDER

Dit sabbatår i udlandet vil blive en grupperejse med andre unge i alderen 18-24 år, samt en rejseleder, der tager dig med på eventyr.

DANSKE REJSELEDERE

Du vil altid være i selskab med en dansk rejseleder på vores eksklusive grupperejser. Derfor vil du også have en at finde tryghed hos og tale med.

LUKSUS OVERNATNING

Vores rejsedestinationer for sabbatår i udlandet vil altid være luksuriøse villaer og lækre hoteller, så du kan sove godt og trygt.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & CambodJa - MARTS 2024

Oplev Thailand og Cambodja på tætteste hold, på vores ture til landene. Her vil du bo i en eksklusiv villa i Thailands natur, besøge elefant reservater og komme på dykkerture, inden turen går videre til Cambodja, hvor vi blandt andet skal se solopgang over Angkor Wat.

Er du nysgerrig, eller vil du høre mere, så klik ind på linket herunder.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev den smukke natur på Bali, hvor risterrasser, templer og sejlture vil pryde programmet for vores gruppeture for sabbatår i udlandet. Her vil du altid være i følgeskab med en dansk rejseleder, der vil vise dig alle øens hemmeligheder og bedste seværdigheder.

Find flere informationer om turen, samt udrejsedatoer gennem linket nedenfor.

NUVÆRENDE REJSEDESTINATIONER SABBATÅR I UDLANDET

Vi opdaterer løbende vores udbud af unikke rejsedestinationer, som du med fordel kan tage til, sammen med andre unge, der også bruger deres sabbatår i udlandet. Se de mest populære rejser nedenfor.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Vores priser varierer efter rejselængden, om der er flybiletter inkluderet, rejsens indhold, destinationen og andre parametre.

DANSK REJSELEDER UNDER

Sabbatår i udlandet

Hvis du drømmer om at bruge dit sabbatår i udlandet, eller måske bare dele af det, så kan du med fordel vælge at rejse med Alekos. Vi samler grupper af unge, der alle ønsker at opleve verden, inden de skal studere videre eller arbejde. På turene vil der altid være en dansk rejseleder, der sørger for sjov underholdning, fantastiske ture og fælles temaaftener.

Læs mere om vores ungdomsrejser og grupperejser i sabbatår her.

grupperejser for unge

OVERNATNING OG AKTIVITETER

Unikke oplevelser for unge

Vores rejse vil altid være prydet af gode oplevelser og mindeværdige stunder, for unge. Derfor kan du med fordel bruge dit sabbatår i udlandet, sammen med Alekos og andre jævnaldrende danskere.

Læs om villaen på Bali til sommeren 2024.

ANDRE rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

Drømmer du om at bruge dit sabbatår i udlandet, så er det måske netop Alekos, du skal tage ud og rejse med. Se mere til alle vores eksklusive destinationer, og læs om de muligheder, du har. Ses vi?

Der er mange måder at tilbringe sit sabbatår på. Nogle vælger at bruge den ene halvdel på at arbejde, mens den anden halvdel bruges på et sabbatår i udlandet. Andre bruger hele året på at arbejde, og nogle hele året på at rejse.

Nogle tager flere, andre tager slet ikke nogle, mens rigtig mange tager et enkelt sabbatår. Her vælger mange at tage på grupperejser med os.

Skal du med ud og rejse? Tjek hvornår og hvor den næste rejse med Alekos er. Måske skal du med på grupperejse til Asien i dit sabbatår. Find den næste i vores rejsekalender her.

At bruge sit sabbatår i udlandet, er ikke så ualmindeligt. Dette gælder både for unge, såvel som voksne.

“At rejse er at leve” sagde H.C. Andersen så smukt, og det må man sige, at det er. Man føler sig levende, man føler sig fri. Lad dine vinger sprede sig i dit sabbatår, på en grupperejse til udlandet, med Alekos.

Der er mange gode måde, hvorpå du kan bruge dit sabbatår. Mange vælger at tage deres sabbatår i udlandet, og det hjælper vi gerne til, her hos Alekos Rejser.

Mange vælger at bruge deres sabbatår i udlandet. Her kan det især være en fordel at tage til en rejsedestination, som er meget forskellig fra ens egen, så man oplever noget, man vil huske for livet. Derfor tager mange til Asien.

Der er helt sikkert nogle lande, som er mindre sikre at rejse til, end andre. Særligt lande i Mellemamerika, såsom Columbia, frarådes at rejse til, især alene. Dog kan du føle dig tryg i langt de fleste lande, nu om dage.

Du kan tage på ungdomsrejser til mange forskellige lande, med Alekos. Blandt vores udvalg, er især Bali og Thailand populære valg, da der både er masser at opleve, men også mulighed for luksuriøs afslapning.