fbpx

Rejse i sabbatår
- FANTASTISKE REJSER FOR UNGE MED ALEKOS

Planlæg at rejse i sabbatår med Alekos og kom på dit livs eventyr. Vi tilbyder forskellige rejser for unge til forskellige spændende destinationer, så du kan komme ud og opleve verden på en sjov og sikker måde.

Rejs i sabbatåret med andre unge

VI SØRGER FOR ALT

Du har derfor både fly, overnatninger samt aktiviteter og oplevelser med i prisen. Du kan derfor læne dig tilbage og lade os om afregningerne.

SOLOREJSENDE PÅ DIN ALDER

Vi har besøgende i aldersgruppen 18-24 år, og du er ikke alene om at være den eneste person uden kendte ansigter. Adskillige af vores gæster rejser alene.

DANSKE REJSELEDERE

På vores rejser vil du altid have danske rejseledere med på tur fra det øjeblik du træder ind i lufthavnen, indtil vi siger farvel og på gensyn igen. Vi er der hele vejen igennem.

EKSKLUSIVE OMGIVELSER

Vi vil gerne skabe en unik og eksklusiv oplevelse, hvilket afspejles i vores indkvarteringsvalg af smukke og komfortable hoteller og villaer.

Varighed 30 dage Pris fra 34.995

Thailand & CambodJa -
FORÅRET 2024

Oplev den betagende solopgang over Angkor Wat i Cambodja.

Tag med os på vores uforglemmelig grupperejse for unge til Thailand og Cambodja. Nyd vores unikke koncept, hvor du f.eks. kommer til at bo i luksuriøse villaer og hoteller midt i den smukke natur i Thailand. Udfordre dig selv med sjove aktiviteter, spændende udflugter og massere af hygge!

Varighed 30 dage Pris fra 34.995

BALI, SRI LANKA & GILI-
ØERNE I SOMMEREN 2024

En mindeværdig grupperejse for unge i sabbatåret

Nyd opholdet i en luksuriøs villa, omgivet af livlig og betagende natur og skab minder for livet. Alt er inkluderet – fra mad og drikke til flyrejser og spændende aktiviteter og oplevelser. Udforsk kulturen og de smukke strande på Bali. Tag med os på en idyllisk sejltur ind i solnedgangen. 

KENDTE REJSEDESTINATIONER TIL GRUPPEREJSER FOR UNGE i 1 måned

Vi ser frem til løbende at offentliggøre nye destinationer, som du snart kan glæde dig til! I mellemtiden har vi samlet en liste over de mest populære destinationer for grupperejser for unge i sabbatåret.

Thailand &
Cambodja

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

34.995 kr

Normalpris: 38.995 kr

Sri Lanka, Bali & Gili-øerne

Destination:

Bali

Afrejsedato:

12. juli 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

40.995 DKK

Normalpris: 44.995 kr

Thailand &
Cambodja

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

35.995

Normalpris: 38.995 kr

Bali

Destination:

Bali

Afrejsedato:

10. juli 2025

Varighed:

1 måned 

Pris:

41.995 DKK

Normalpris: 44.995 kr

Rejs i sabbatår med Alekos

Oplevelser for livet

En tur du aldrig vil glemme

Der er intet så spændende som at rejse, og en rejse i sabbatåret er ingen undtagelse. Mange unge vælger at omfavne muligheden for at tage afsted og udforske verden på netop dette tidspunkt, da det giver en unik mulighed for at opleve nye kulturer, natur og steder.

Det er en tid, hvor unge søger eventyr, kulturel berigelse og personlig vækst gennem rejser. For mange er det en chance for at opleve forskellige lande, lære nye sprog, møde mennesker fra forskellige baggrunde og skabe minder for livet.

Trænger du til en pause mellem studier eller arbejde, er det et oplagt valg at komme ud og opleve verden, få luftforandring og fylde kufferten med nye minder. Vores rejse i sabbatår for unge er en uforglemmelig oplevelse spækket med eventyr. 

Undgå uforudsete udgifter

Alt DETTE inkluderet

Hotel & villa

Alle overnatninger er altid inkluderet i vores rejser. Vi udvælger luksuriøse hoteller eller i private villaer, hvilket sikrer en behagelig base under hele opholdet.

Fly

Flyrejser er altid inkluderet. Dette omfatter både fly under rejsen og fra Danmark af.

transport

Når vi udforsker de facinerende destinationer, sørger vi for transporten og sikrer, at du nemt kommer fra A til B.

Oplevelser

Alle oplevelser er inkluderet i prisen, lige fra besøg på børnehjem til tur i luftballon.

Aktiviteter

Vi står for alt fra de sjoveste temaaftner med kostumer til en spændende dyst på bounty strand.

Mad & drikke

Næsten alle måltider er inkluderet - lige fra morgenmad til aftensmad. På den måde behøver du ikke bekymre sig om at finde et sted at spise hver aften - det er allerede taget hånd om.

Afspil video

Slip alle dine bekymringer

Hvorfor rejse med os

Vores mål er at tilbyde unge muligheden for at skabe meningsfulde og berigende rejseoplevelser, der ikke kun beriger deres rejse i sabbatår, men også bidrager til deres personlige udvikling og forståelse for verden omkring dem.

Vi tror på, at unge mennesker har brug for at finde sig selv og hinanden, og hvilken bedre mulighed for dette end på rejser for unge. Vores erfaring som rejsebureau siger, at de fleste unge rejsende knytter bånd for livet. Der er desuden rig mulighed for at finde sig selv, udforske sine grænser og vokse som menneske.

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

Vores rejser for unge i sabbatår er en nem og sikker måde at rejse på, da du ikke behøver at bekymre dig om hverken planlægning eller sikkerhed. Alle vores rejser inkluderer erfarne rejseledere, der følger med gruppen for at sikre, at alt forløber glat og sikkert. Disse rejseledere er uddannet til at håndtere forskellige situationer og er tilgængelige til at hjælpe og vejlede de unge rejsende. 

Planlægningen af rejsen begynder hjemmefra, hvor vi arbejder tæt sammen med lokale udbydere på de forskellige destinationer. Dette for at sikre en så autentisk og god oplevelse som muligt. Fra valg af destinationer til aktiviteter og overnatningssteder – alt er omhyggeligt planlagt for at sikre en problemfri rejse i sabbatår. 

Vi sørger for, at de unge rejsende får en følelse af tryghed og tillid, da vi har styr på alle detaljer. Dette inkluderer også at sikre, at alle nødvendige forholdsregler og forsikringer er på plads, så de kan føle sig trygge og fokuserede på at nyde deres oplevelser uden bekymringer.

Lyder det som noget for dig? Så læs mere om vores grupperejser med andre unge. Du kan også læse mere om grupperejser til Japan eller grupperejser til Vietnam her. 

Rejs i dit sabbatår - oplev fantastiske templer