fbpx

GRUPPEREJSER I SABBATÅR - REJS MED ANDRE UNGE OG ALEKOS

Tag på dit livs eventyr med grupperejser i dit sabbatår. Hos Alekos kan du finde ture til adskillige destinationer rundt om i verden. Oplev verden sammen med andre unge på din egen alder.

ALT OM

Grupperejser i sabbatår

VI SØRGER FOR ALT

Du oplever ingen uforudsete omkostninger, da vores grupperejser i dit sabbatår inkluderer alt fra fly, overnatninger og til alle oplevelser.

ANDRE REJSENDE PÅ DIN ALDER

Når du tager på grupperejser i sabbatår med Alekos, vil du aldrig være alene. Der vil være andre unge i alderen 18-24 år.

DANSK REJSELEDER

Vores rejser har altid en dansk rejseleder, så du kan finde tryghed og søge vejledning hos én, der taler samme sprog som dig.

LÆKRE FACILITETER

De udvalgte rejsedestinationer vil alle have en eksklusiv villaeller gode hoteller som base, når ikke dagen står på aktiviteter og ture.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & CambodJa - MARTS 2024

Oplev vores eksklusive grupperejser i sabbatår til både Thailand og Cambodja, hvor du vil bo i den smukke natur med ansat personale. Her vil der være aktiviteter som dykning, ture til elefant reservater, en tur til Angkor Wat for at se solen stå op og meget mere.

Denne uforglemmelige oplevelse vil selvfølgelig altid være med en dansk rejseleder.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Bali på uforglemmeligste vis. Turen vil gå til en eksklusiv villa, hvorfra vi vil besøge alle de bedste seværdigheder, som risterrasserne i Ubud, templerne Tanah Lot og solopgang fra Mount Batur og en sejltur i solnedgangen.

Vi sørger for, at du vil rejse med andre danskere og en dansk rejseleder på hele turen.

VORES KENDTE REJSEDESTINATIONER FOR GRUPPEREJSER I SABBATÅR

Vi opdaterer løbende vores rejsedestinationer, og derfor vil du også kunne opleve at se nye og spændende rejsemål. Ser du ikke lige netop den destination, du helst vil besøge, kan du med fordel vente og se. I mellemtiden kan du neden for se nogle af vores mest populære destinationer.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

De viste priser vi variere alt efter rejselængden, rejsens indhold, om det er inklusiv flybilletter og andre parametre.

GRUPPEREJSER I SABBATÅR

Rejs med andre danskere

Du vil, på vores grupperejser i sabbatår, kunne finde andre unge danskere i samme aldersgruppe. Vi sørger for at samle en gruppe, der ligger inden for 18-24 års alderen, og hertil vil din rejseleder ligeledes være ung og dansk. Din rejseleder vil ligeledes være din sparringspartner og en, du kan gå til, hvis du oplever problemer. Derudover vil han eller hun også sørge for god stemning, temaaftener og aktiviteter på rejsen.

Bliv klogere på sabbatår i udlandet. Måske skal dit år bruges på en ungdomsrejse til Ibiza eller en rigtig backpacker rejse til Asien. 

grupperejser for unge

Flere rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

Der findes et væld af muligheder for, hvad du kan lave i dit sabbatår, og derfor heller ikke nogle begrænsninger for, hvad du kan opleve. Med Alekos kommer du på fede grupperejser til unikke rejsedestinationer.

Med grupperejser i sabbatåret, får du både mulighed for at opleve verden, mange nye kulturer og et væld af seværdigheder og aktiviteter, samtidig med, at du får mulighed for at danne mindeværdige relationer til andre unge.

Alekos Rejser danner rammerne for din rejse, men det vil være dig, der gør rejsen helt unik. Tag med os ud af rejse til et væld af destinationer – måske Asien? Eller Australien. Læs mere her.

Med Alekos Rejser, har du mulighed for at komme til et stort udvalg af rejsedestinationer.

Vi har både rejser til Asien, og snart kan du også opleve ture til andre dele af verden. Bliv inspireret til ungdomsrejser til USA, backpacker rejser til Sydamerika og meget mere.

Skal du med på vores næste grupperejse i dit sabbatår? Find næste afgang i vores rejsekalender, og find inspiration til destinationer, på vores infomøder.

Du kan lave din rejse så lang, som du vil i dit sabbatår. Rejser du med Alekos, vil vores rejser typisk vare mellem 2 og 6 uger, afhængigt af rejsedestinationer, mm.

Der findes mange fede destinationer, som du helt sikkert bør opleve. Ofte tager unge til Asien, for at opleve anderledes kulturer. Hos Alekos laver vi også grupperejse til Asien i sabbatåret.

Der er mange gode fordele ved en grupperejse. For det første, er der altid nogen at snakke med, man er en større gruppe, der kan tage på aktiviteter sammen, og så danner man relationer til en masse mennesker, som man vil huske for livet.

Du kan vælge at tage et sabbatår i udlandet, når du har lyst. Med Alekos, er det unge mellem 18 og 24 år, der rejser med på vores grupperejser i deres sabbatår.