fbpx

Grupperejser til Bali
- FÅ VENNER OG MINDER FOR LIVET

Med vores grupperejser til Bali får du en helt unik mulighed for at opleve fantastisk natur, skabe nye venskaber og udfordre dig selv. Hos Alekos er det en topprioritet, at vores rejsende føler sig tilpas hele vejen igennem, og er klar på at udforske Bali’s skønne kultur og naturoplevelser i fællesskab med andre rejsende. 

GruppereJSer for unge

VI SØRGER FOR ALT

Hvilket vil sige, at vi sørger for både fly, alle overnatninger samt aktiviteter. Derudover er dine oplevelser dækket i prisen. Slip derfor for bekymringen om uforudsete udgifter.

SOLOREJSENDE PÅ DIN ALDER

Vores gæster er i alderen 18-24 år. Der er ingen grund til bekymring, du er ikke den eneste der rejser alene, det gør størstedelen af vores gæster faktisk.

DANSKE REJSELEDERE

På alle vores rejser vil der altid være danske rejseledere. Vi vil således være der gennem hele rejsen - fra lufthavnen i DK til vi igen lander og siger på gensyn.

EKSKLUSIVE OMGIVELSER

Vi stræber efter at skabe en unik og eksklusiv oplevelse, hvilket ses i vores valg af smukke og komfortable hoteller og villaer.

Varighed 30 dage Pris fra 34.995

Thailand & CambodJa -
FORÅRET 2024

Oplev smukke solopgange over Angkor Wat i Cambodja.

Udforsk vores uforglemmelig grupperejse for unge til Thailand og Cambodja. Afprøv vores unikke koncept og prøv at bo luksuriøse villaer og hoteller midt i den smukke og betagende natur i Thailand. Tag med os ud og rejse og få sjove aktiviteter, spændende udflugter og massere af gode grin!

Varighed 30 dage Pris fra 34.995

BALI, SRI LANKA & GILI-
ØERNE I SOMMEREN 2024

En grupperejse du aldrig glemmer!

Læn dig tilbage og nyd opholdet i en luksuriøs villa, omgivet af den flotteste natur og skab uforglemmelige minder. Alt er sørget for – både mad og drikke, flyrejser og spændende aktiviteter og oplevelser. Udforsk Balis kultur og tag med os på en idyllisk sejltur ind i solnedgangen.

KENDTE REJSEDESTINATIONER TIL GRUPPEREJSER FOR UNGE i 1 måned

Vi ser frem til løbende at offentliggøre nye destinationer, som du snart kan glæde dig til! I mellemtiden har vi samlet en liste over de mest populære destinationer.

Thailand &
Cambodja

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

34.995 kr

Normalpris: 38.995 kr

Sri Lanka, Bali & Gili-øerne

Destination:

Bali

Afrejsedato:

12. juli 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

40.995 DKK

Normalpris: 44.995 kr

Thailand &
Cambodja

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

35.995

Normalpris: 38.995 kr

Bali

Destination:

Bali

Afrejsedato:

10. juli 2025

Varighed:

1 måned 

Pris:

41.995 DKK

Normalpris: 44.995 kr

Oplevelser for livet

Mindeværdige oplevelser du aldrig glemmer

Turen til Bali byder på unikke templer, krystalblåt vand, afslapning på smukke strande og solopgange i vandkanten. På vores grupperejser til Bali består programmet altid af enestående og unikke kultur og naturoplevelser, der samler folk, og som aldrig skuffer.

I selskab med andre eventyrlystne får du et fuldkommen fantastisk ophold, hvor I kan lære nye sprog, møde mennesker fra andre kulturer og skabe mindeværdige oplevelser, som I aldrig vil glemme.

Fælles for alle rejsende er ønsket om at komme væk fra hverdagen, og sammen skabe unikke relationer og oplevelser, der vil forblive minder for evigt.

Undgå uforudsete udgifter

Alt DETTE inkluderet

Hotel & villa

Alle overnatninger er altid inkluderet i prisen på rejsen. Vi vælger nøje de luksuriøse hoteller eller private villaer, og sikrer derigennem en behagelig base under hele opholdet.

Fly

Flybilletter er altid inkluderet. Dette omfatter både fly under rejsen og fra Danmark af.

transport

Transporten vil altid blive sørget for, vi sikrer således, at du nemt kommer fra A til B.

Oplevelser

Oplevelser er altid inkluderet i prisen, lige fra besøg på børnehjem til tur i luftballon.

Aktiviteter

Vi sørger for alt fra de sjoveste temaaftner med kostumer og pynt til en spændende dyster på smukke strand.

Mad & drikke

Næsten alle måltider er inkluderet - lige fra morgenmad til aftensmad. Du bliver altså taget hånd om og skal ikke bekymre dig om andet end at nye rejsen.

Afspil video

Slip alle dine bekymringer

Tag med os

Tag med på vores grupperejser til Bali, og oplev øens mange skønne og unikke facetter, så sørger vi for al planlægningen og de dertilhørende foranstaltninger. Med Alekos vil du altid være garanteret erfarne og danske rejseledere, der professionelt og sikkert vil skabe oplevelser, der fanger fra ende til anden.

Pak kufferten og vær klar på en tur, der byder på oplevelser ud over det sædvanlige – så klarer vi alt det praktiske. Rejser du med os, er alt nemlig inkluderet, og du har derfor ikke behov for at bestille hverken flybilletter, hotel eller transport. Du skal blot følge med og nyde hele oplevelsen. 

Vi håber, at du er frisk på at starte et vildt og unikt eventyr med os og andre rejseglade folk. Kontakt os i dag for at høre mere om vores grupperejser til Bali, eller tjek vores andre rejser ud her. 

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

Grupperejser til Bali skaber tætte relationer på tværs af personligheder og ender ofte i venskaber, der varer ved. På vores ture er det en topprioritet at skabe et trygt og godt rum, hvor alle kan være sig selv og nyde øjeblikkene til det fulde. 

Vores erfaring er, at de fleste rejser hjem med flere venskaber i lommen og har opnået en unik og personlig udvikling ved at tage afsted. Så rejs med, og mød andre nysgerrige og eventyrlystne, der også ønsker at få en pause fra hverdagens gøremål.

Lyder det som noget for dig, så tjek vores rejser med andre unge ud!

grupperejser til bali i sabbatåret

Du kan tage afsted på grupperrejser til Bali uanset om du har taget orlov fra arbejdet eller holder sabbatår mellem studierne. Du vil på vores ture møde andre ligesindende unge mennesker, hvor vi ser mange vælge disse ture som deres store rejse i sabbatår.

Dette år, eller flere, mellem studiet er det perfekte tidspunkt at tage afsted i en længere periode på omkring 3 uger, som oftest er varigheden for vores ungdomsrejser.

Vi sikrer dig en tur, du aldrig vil glemme. En tur fyldt med oplevelser, kulturmøder, sjove aktiviteter, muligheden for at udforske forskellige verdenskøkkener og meget mere.

Kom helt tæt på de lokale

Vi samarbejder med lokale på Bali. Vores grupperejser til Bali tager derfor dig helt tæt på de lokale, så du får den bedste og mest autentiske oplevelse på din tur. Det gør, at du før højst tænklige kvalitet og kommer helt tæt på kulturen, maden og forståelsen.

Du får derfor en mindeværdig tur, som tager dig med ind hos dem, der bor i landet, og som kan fortælle den helt rigtige og autentiske historie.

Vi har planlagt alt fra naturskønne oplevelser, madoplevelser og til sjove aktiviteter. Med vores grupperejser til Bali får du derfor hele pakken, uden selv at skulle arrangere og planlægge.

Bliv klogere på vores online infomøde

Vi tilbyder løbende helt gratis og uforpligtende infomøder, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have til turen. Det kan være, at du blot har brug for inspiration eller savner et møde med andre rejseglade unge.

Vores infomøder er online, så alle kan være med, hvor end de befinder sig. Du kan derfor tilmelde dig, uanset om du befinder dig i den anden ende af landet eller på den anden side af kloden.

På disse infomøder vil vores dygtige rejseledere fortælle mere om alt fra aktiviteter, turens format og til de mange andre spændende og forskellige destinationer, udover vores grupperejser til Bali. Du kan også læse mere om grupperejser til Vietnam eller Canada her.