fbpx

Rejs med andre unge
- OPLEV VERDEN OG SKAB MINDER FOR LIVET

Rejs med andre unge og få en uforglemmelig oplevelse. Hos Alekos udbyder vi grupperejser for unge til forskellige destinationer, og vores første prioritet er at skabe unikke ture, man ikke vil hjem fra igen. 

GruppereJSer for unge

VI SØRGER FOR ALT

På den måde kan du slippe bekymringerne og lade os om at betale for alt fra fly, alle overnatninger samt aktiviteter og oplevelser.

SOLOREJSENDE PÅ DIN ALDER

Rejs med andre unge i aldersgruppen 18-24 år. Du skal ikke være nervøs for, at du er den eneste solorejsende. Næsten alle vores gæster rejser alene.

DANSKE REJSELEDERE

Alle vores rejser er med danske rejseledere. Vi vil være med dig på hele turen, fra når du ankommer i lufthavnen til vi siger på gensyn på dansk jord.

EKSKLUSIVE OMGIVELSER

Vi ønsker at skabe en unik oplevelse for vores gæster. Det betyder, at vi prioriterer smukke og komfortable hoteller og villaer højt.

Varighed 30 dage Pris fra 34.995

Thailand & CambodJa -
FORÅRET 2024

Betragt de smukke solopgange over Angkor Wat i Cambodja

Tag med os og andre unge på en uforglemmelig grupperejse til Thailand og Cambodja. Opdag vores unikke koncept med luksuriøse villaer og hoteller midt i den smukke natur i Thailand. Kom med os til en rejse sprængfyldt med sjove aktiviteter, spændende udflugter og massere af hygge.

Varighed 30 dage Pris fra 34.995

BALI, SRI LANKA & GILI-
ØERNE I SOMMEREN 2024

En mindeværdig grupperejse med andre unge

Nyd opholdet i en eksklusiv villa, omgivet af den smukkeste natur. Der er sørget for alt – fra mad og drikke til flyrejser og spændende aktiviteter og oplevelser. Udforsk Balis spændende kultur og de smukke strande med os, hvor vi f.eks. tager på en idyllisk sejltur ind i solnedgangen.

KENDTE REJSEDESTINATIONER TIL GRUPPEREJSER FOR UNGE i 1 måned

Vi ser frem til løbende at offentliggøre nye destinationer, som du snart kan glæde dig til! I mellemtiden har vi samlet en liste over de mest populære destinationer for grupperejser sammen med andre unge.

Thailand &
Cambodja

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

34.995 kr

Normalpris: 38.995 kr

Sri Lanka, Bali & Gili-øerne

Destination:

Bali

Afrejsedato:

12. juli 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

40.995 DKK

Normalpris: 44.995 kr

Thailand &
Cambodja

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned 

Pris:

35.995

Normalpris: 38.995 kr

Bali

Destination:

Bali

Afrejsedato:

10. juli 2025

Varighed:

1 måned 

Pris:

41.995 DKK

Normalpris: 44.995 kr

Oplevelser for livet

Fantastiske oplevelser venter på dig

Vi faciliterer rejser til forskellige destinationer, og vi forstår godt, hvis det er svært at vælge. Fælles for vores rejser er, at programmet er spækket med unikke oplevelser, hvor kultur, natur og mennesker er i centrum. 

Rejs med andre unge gennem os og oplev forskellige lande, lær nye sprog, mød mennesker fra forskellige baggrunde og skab minder for livet. Uanset om du drømmer om at komme til Bali, Thailand eller et tredje sted hen, kan du se frem til en eventyrlig oplevelse med en gruppe jævnaldrende, der også drømmer om komme ud i verden.

Undgå uforudsete udgifter

Alt DETTE inkluderet

Hotel & villa

Alle overnatninger er altid inkluderet i vores rejser. Vi vælger nøje luksuriøse hoteller eller villaer, for at sikre den bedste og mest behagelige tur.

Fly

Flybilletter er altid inkluderet. Dette omfatter både fly fra Danmark, men også under rejsen.

transport

Der vil altid være sørget for transporten og sikrer, at du nemt kommer fra A til B.

Oplevelser

Alle oplevelser er dækket i prisen, uanset om det drejer sig om besøg på børnehjem til tur i luftballon.

Aktiviteter

Vi står for alt fra de sjoveste temaaftner med kostumer til en spændende konkurrencer på sandstrand - vi garanterer en masse grin!

Mad & drikke

Stort set alle måltider er inkluderet - lige fra morgenmad til aftensmad. Du kan altså bare læne dig tilbage og nyde rejsen - vi tager hånd om dig.

Afspil video

Slip alle dine bekymringer

Alt er inkluderet

Rejs med andre unge med os, på en rejse hvor alt er inkluderet. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at booke hoteller, fly eller andet – vi klarer det hele for dig. Du betaler hjemmefra og skal blot tænke på at nyde din tur undervejs. 

Vi glæder os til at møde dig og rejse afsted sammen. Book tid til vores infomøde, tjek vores rejser ud her og book din næste tur.

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

At rejse ud i verden med andre unge knytter bånd for livet. Vores erfaring er, at mange af vores rejsende får følelsen af at være en lille familie undervejs på turene, og det kan derfor ofte være svært at vende hjem igen. 

Vores ture værner om venskaber på kryds og tværs, og der er rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber og komme ud af sine vante rammer på en tryg måde. Rejs med andre unge og oplev den frihedsfølelse, der opstår ved at rejse med ligesindende. 

En rejse med os er den perfekte måde at opleve verden på, og du skal ikke bekymre dig om hverken planlægning eller sikkerhed. Vores rejser inkluderer altid erfarne danske rejseledere, som er med til at sikre en god og nem oplevelse fra start til slut. 

Vores rejser er nøje tilrettelagt, så hver dag byder på nye unikke oplevelser, hvad end der er tale om madmarkeder, tempelbesøg, ture til stranden eller junglen. Du kan blot læne dig tilbage og følge med. 

Har du sabbatår lige nu, og kunne tænke dig at høre mere om vores rejse i sabbatår, så læs mere her.