fbpx

thailand

phuket

I den sydlige del af Thailand finder vi landets største ø, der også er en af landets mest besøgte destinationer. Phuket er kendt for sine strande og muligheder for den perfekte afslappende ferie. Udover de flotte strande byder Phuket på regnskove, kultur og sprudlende natteliv. De mange muligheder og smukke omgivelser er også årsagen til, at vi besøger øen på vores grupperejser for unge.

Elias Rejseleder rund

ELIAS SOMMERSTEDT

Rejseleder hos Alekos Rejser

phukets fantastiske udvalg af strande

Det er med god grund, at Phuket er blevet en oplagt destination, hvis man leder efter en perfekt afslapningsferie i lækre omgivelser. Øen har mere end 40 strande, hvoraf flere er blandt verdens bedste og smukkeste sandstrande. Phuket byder på strande for enhver smag. Er du til en mindre rolig strand, eller leder du efter muligheder for vandsport og gang i den, så har Phuket det hele.

Smukke omgivelser og en rolig atmosfære - Nai Harn beach

Den smukke Nai Harn beach ligger på Phukets sydvestlige kyst og er med sin rolige atmosfære et perfekt sted at trække stikket og nyde Phukets smukke omgivelser og rolige rammer.

Nai Harn beach er omgivet af jungle og bjerge, der skaber en lille boble med mulighed for at nyde den rene og pæne strand, en massage i skyggen eller en af de hyggelige restauranter i området.

Phuket

Smukke omgivelser og en rolig atmosfære - Nai Harn beach

I den helt anden ende af spektret finder vi et paradis for dig, der er glad for masser af liv, masser af aktiviteter og fest og farver, Patong Beach.

Patong beach er uden tvivl den mest livlige strand og by på Phuket. Om dagen er den smukke strand fyldt med vandsportsaktiviteter såsom jetski, bananbåde og parasailing. Et væld af caféer, restauranter, barer og shoppingmuligheder pryder strandpromenaden i de livlige dagstimer. Når mørket falder på, har stranden en utrolig smuk solnedgang, inden nattelivet begynder. Promenaden lyser op i alverdens farver, livemusik starter, og der kan opleves flere shows i området. Tilmed åbner nattelivet for alvor op, og den kendte Bangla Road, der er byens og øens største bargade, fyldt med høj musik og masser af stemning, åbner for nattens fest indtil morgentimerne.

Kata Beach

Kata beach – den familievenlige strand med plads til aktiviteter

Lidt syd for Patong ligger Kata beach. Stranden ligger placeret med god mulighed for restauranter, massage og caféer, alt sammen ligger inden for rækkevidde. Stranden byder tillige på vandsportsaktiviteter til alle aldre. Den brede strand har masser af plads til leg og afslapning samlet på et og samme sted.

Natur og oplevelser

De smukke omgivelser på Phuket giver god mulighed for oplevelser i naturen.

Først og fremmest giver de smukke klippeøer rundt om Phuket mulighed for bådture med snorkling eller dykning, men også ture til blandt andet de smukke Phi Phi øer eller den berømte James Bond ø.

På Phuket er der meget jungle. Junglen danner ramme for ATV- og vandreture i smukke og sjove omgivelser. Uanset om du leder efter en adrenalinfyldt tur eller en rolig gåtur i junglen, har Phuket gode muligheder for det hele.

Phuket

Kultur og historie på phuket

Udover den storslåede natur er Phuket også hjemsted for en rig historie og kulturelle oplevelser.

I de hyggelige gader i Phuket Old Town kan man nyde den farverige arkitektur, hyggelige caféer og spændende shoppingmuligheder.

Ligesom resten af Thailand fylder buddhismen også på Phuket, og man kan ikke besøge Thailand uden at besøge et eller flere templer. Wat Chalong er det største tempel på Phuket. Templet er smukt designet og består blandt andet af “Grand Pagoda”, hvor et stykke af Buddhas knogler stadig er i dag.

Phuket

vil du opleve phuket?

Vores rejser til thailand

Rejseleder

Elias Sommerstedt

Jeg har hele mit liv rejst rundt i verden og har altid set frem til den næste tur og den næste uforglemmelige oplevelse.

Jeg brænder for at skabe oplevelser og komme tæt på nye kulturer og måder at leve på.

Jeg tror på, at den bedste måde at udvikle sig som menneske er ved at skabe nye minder og opleve verdens mange facetter.

Jeg har været rundt i det meste af Europa, på roadtrip i USA og flere steder i Asien.

Kærligheden til det at rejse førte mig til rejselederuddannelsen og efterfølgende arbejde i udlandet.

Hos Alekos Rejser får jeg muligheden for at kombinere min lyst til at opleve og udforske verden samt skabe minder for både mig selv og andre.