fbpx

Zanzibar, Safari, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja & Thailand

Oplev alt lige fra Safari i Afrika til kulturen i Asien

NÆSTE AFREJSE: 9. JAN. – 26. MAR. 2025

 • 1,5 uge på Zanzibar fyldt med lokale oplevelser, såsom krydderifarm, en sand ø, sæbefabrik, paddle board gennem mangrove forrest og meget mere.

 • 3 dage på safari i Tanzania, hvor vi bor på et lodge på savannen. På savannen bor de kendte “Big Five”, så det frem med kikkerten.

 • 2 ugers rundrejse i Sri Lanka med teplantager, surfing, safari, verdenskendt togtur og et historisk palads ved en klippe.

 • 2,5 uge i Vietnam, hvor vi udforsker den nordlige del af lande, hvor vi på motorcykeltur rundt på Ha Giang Loop kommer tæt på de lokale, krydstogt rundt på Ha Long Bay og meget mere.

 • 4 dage i Cambodja, hvor vi besøger en af verdens smukkeste templer Angkor Wat, besøger en flydende landsby og besøger lokale markeder.

 • 4 uger i Thailand med besøg på børnehjem, elefantreservat, hiking gennem junglen, mulighed for dykkercertifikat, Phi Phi øerne og meget mere.
Munke

Se nogle af de største højdepunkter på rejsen

Glæd dig til

Denne rejse på to og en halv måneds rejse oplever du noget af det bedste, som verden har at byde på. Lige fra de tropiske strande på Zanzibar til dyrelivet på savannen i Afrika. Denne rejse er til dig, der drømmer om at opleve unikt dyreliv, natur, kultur, og storbyer. Det bliver et fantastisk eventyr!

Et program, der giver minder for livet

Program

UGE 1

Vi begynder rejsen i Københavns Lufthavn, hvor vi hilser på hinanden for første gang. Vi skal med flyet mod det naturskønne Zanzibar, hvor resten af rejselederne står klar til at tage imod dig. De første dage har rejselederne planlagt en masse fælles aktiviteter, så vi kommer til at lære hinanden endnu bedre at kende. På Zanzibar bor vi på østkysten, hvor de hvide sandstrande og den søde lokalbefolkning vil være en fast del af din hverdag. Vi bor helt tæt på stranden, så den gode stemning omkring kite-surfer-paradiset ikke er til at misse. En af de første dage på Zanzibar skal vi på en bådtur ud på det azurblå hav og se de smukke omgivelser fra vandsiden.

Vi kigger ind i de lokales hverdag, når vi besøger en sæbefabrik. Her hører vi om de inspirerende kvinder, der er med til at skabe økonomisk udvikling og den bæredygtige fremstilling af beauty-produkter. En dag tager vi på tur til en smuk grotte, hvor vi kan tage en tiltrængt dukkert i det krystalklare vand.

En af dagene er også sat af til, at vi skal på SUP-tur, hvor vi padler os igennem en mangroveskov. Området er et sted, hvor vi stort set kun kan komme til på et paddleboard, og vi vil få en masse viden omkring de forskellige dyr og den natur, vi møder på vejen.

Et besøg på en krydderifarm står også på programmet, hvor eksotiske krydderier sætter vores sanser i spil. De mange dufte og smage leder os selvfølgelig til en lokal frokost i området, hvor krydderierne bliver brugt.

UGE 2

Efter en uges tid på Zanzibar flyver vi mod fastlandet i Tanzania, hvor der står “safari” på programmet. Vi tager direkte fra Zanzibar til den afrikanske savanne. Vi skal her overnatte på et lodge, der er placeret midt på savannen. Om aftenen kan vi måske høre dyrene i det fjerne. Det er fra denne lodge, at vi skal ud på safari dagen efter. På den afrikanske savanne bor der en masse forskellige dyr, blandt andet ‘The Big Five’. The Big Five er et udtryk, der bruges om løven, leoparden, næsehornet, elefanten og den afrikanske bøffel. På safarien kan vi møde alt lige fra elefanter og giraffer til zebraer og hyæner, og måske er vi heldige at spotte en løve eller to. På safarien kører vi rundt i åbne jeeps, så du kan godt pakke safarihatten og kikkerten.

Vi skal også besøge en kulturel Masai landsby, hvor vi får lov til at komme helt tæt på de lokale. Vi kommer til at lære meget mere om deres unikke kultur og måde at leve med savannen som baghave.

Når de oplevelsesrige dage på savannen er slut, vender vi igen snuden mod Zanzibar, hvor vi skal udforske den historiske by Stone Town. Inde i Stone Town vil vi bo på et hotel tæt på havet og Forodhani Park. Både lokale og turister samles ofte i Forodhani Park, når dagen er omme. 

Vi skal også udforske Stone Town med en lokal guide, der kan fortælle os om byens historie og gamle myter. På turen vil vores lokale guide tage os med hen til det gamle slavemarked, som også rummer nogle utrolige historier, og du vil kunne mærke den anderledes stemning fra start.

En af dagene skal vi ud på en arabisk dhow, som er en traditionel træbåd med de karatiseristiske trekantformede sejl. På båden skal vi nyde solnedgangen sammen.

UGE 3-4

I vores tredje uge pakker vi kufferten og rejser videre mod det smukke land Sri Lanka. Her møder vi den hjertevarme asiatiske kultur for første gang. Første stop på turen er byen Habarana, som er hjemsted for den enorme klippe Sigiriya. Sigiriya er på UNESCOs verdensarvsliste, og her skal vi på opdagelse i fortets gamle historie, når vi vandrer til toppen af klippen. Herfra vil vi opleve en betagende udsigt over det frodige landskab, vi befinder os i. Vi besøger de magiske huletempler i byen Dambulla, som emmer af buddhisme og flere steder illustrerer Buddhas liv. 

Dernæst er det kystbyen mod øst, nemlig Trincomalee, der kalder på os. Trincomalee er kendt for sine smukke strande, hvor det er muligt at slappe af, inden vi rejser videre mod det tidligere kongerige, Kandy. 

Vi oplever i disse uger alt lige fra kysternes bølgebrus til bjergenes friske luft, hvor vi også lægger vejen forbi en lokal teplantage i højlandet. Her vil vi få en rundtur helt ude fra marken til det færdige produkt, og selvfølgelig får vi lov til at smage på noget af den te, som de dyrker. Den ikoniske togtur til byen Ella er også en absolut selvfølge, når vi rejser til Sri Lanka. Her skal vi med toget over gamle broer og igennem den eksotiske natur. Denne togtur er på manges bucket list, hvilket der bestemt også er god grund til. 

I byen Ella tager vi på en mindre vandretur til Adam’s Peak, hvor vi på vejen oplever den storslåede frodige natur omkring os, og fra toppen nyder vi en velfortjent pause med udsigt over den betagende natur.

Fra højlandet bevæger vi os mod sydkysten, hvor vi endnu en gang hopper i safari-tøjet, da vi denne gang drager på safari i Yala Nationalpark. I denne nationalpark skal vi forsøge at spotte det asiatiske vilde dyreliv, såsom bjørne, dovendyr, elefanter eller, hvis vi er heldige, måske en leopard. Vi sidder igen i åbne jeeps, når vi endnu en gang begiver os ud på eventyr i den srilankanske nationalpark.
Vi nyder den sidste tid på Sri Lankas sydkyst, lige midt i surferparadiset. Her står der selvfølgelig surferlektioner på programmet. Et lokalt surfercenter vil guide os igennem teknikken, hvorefter vi får mulighed for at prøve kræfter i bølgerne. Afslutningsvis går turen til byen Negombo, inden vi rejser videre mod endnu flere eventyr i Vietnam.

UGE 5-6

Når vi sætter fødderne på vietnamesisk jord, tager vi direkte mod det smukke område omkring byen Ninh Binh. De første dage vil vi bruge på at gå på opdagelse i lokalområdet og møde det venlige vietnamesiske folkefærd. Vi tager på tur til Mua Cave og på sejltur på floden Trang An. Området, der også er en del af UNESCOs verdensarvsliste, er ekstremt smukt og emmer af landets historie. Her vil vi opleve den frodige natur og det smukke landskab. Efter vi har fået en forsmag på Vietnam, er det tid til nogle dages afslapning. Der har været et spækket program i mange uger, så her vil der være tid til at nyde de flotte omgivelser, slappe af ved poolen eller hvad end man har lyst til, inden vi igen sætter kursen mod næste destination i Vietnam, nemlig det velkendte Ha Long Bay.

I Ha Long Bay skal vi på, intet mindre end, et 5-stjernet cruise rundt i den betagende bugt. Ombord på skibet kan man lære at kokkerere vietnameske specialiteter, man kan tage en kajaktur i området omkring skibet eller sågar afprøve den kinesiske aktivitet Tai Chi. Efter en nat på havet vil turen gå mod den pulserende by Hanoi, hvor vi vil gå på opdagelse i storbyen. Vi bor i det gamle kvarter, hvor vi sammen går gennem de gamle gader og oplever det autentiske Vietnam. Vi skal blandt andet forbi Train Street, hvor man kan opleve toget sno sig gennem de smalle gader. Der er også tid lagt ind, så man kan gå på opdagelse på egen hånd i byen, da Hanoi har så mange fantastiske ting at byde på.

Slutningen af uge 6 tager os mod det nordlige Vietnam, hvor vi sætter kursen mod Ha Giang Loop. Her skal vi opleve nogle helt unikke dage på bagsædet af en motorcykel, som tager os igennem det smukke højland. Motorcyklerne er med chauffører, så det er bare at sætte sig til rette og nyde de fantastiske oplevelser, turen har at byde på. Vi oplever på denne tur lokalsamfundet på tæt hold. Dette er en tur, der står højt på manges bucket list – og med god grund.

Når turen er færdig, drager vi mod endnu en bjergby i det nordlige Vietnam, nemlig Sapa.

UGE 7-8

Vi ankommer til Sapa, som er kendt for at være hjemsted for Vietnams højeste bjerg, der strækker sig så langt som 3.143 meter over havets overflade. Udsigten fra toppen er ekstremt betagende og et syn, man sent glemmer. Sapa by emmer af vietnamesisk charme, og dette vil vi opleve ved at udforske byens små, hyggelige områder.

Kursen bliver igen sat mod Hanoi, hvor vi flyver videre til vores næste land på listen, nemlig Cambodja. I Cambodja lander vi i den historiske by Siem Reap. Her består de kommende dage blandt andet af besøg ved det storslåede Angkor Wat. 

Når man træder ind på området, hvor Angkor Wat ligger, bliver man kastet tilbage i tiden, mens man oplever det storslåede tempel. Vi får fortalt spændede historier og myter fra området af vores lokal guide. Efter en dag fyldt med templer ved Angkor Wat, skal vi også besøge, Tonle Sap, som er en enorm sø, der ligger lidt udenfor Siem Reap. Her skal vi skal ud at besøge en flydende landsby. Her får vi rigtig den lokale fiskerkultur at mærke, og der er rig mulighed for at se og dufte de lokale specialiteter, når vi går på opdagelse på et lokalt marked.

Når eventyret i Cambodja er ovre, sætter vi os i vores bus med kursen sat mod den thailandske grænse og storbyen Bangkok. Bangkok er mulighedernes by, og der er et væld af ting at give sig til. Her vil vi blandt andet besøge bydelen, der er kendt som Chinatown, hvor man kan gå på opdagelse i den thailandske madkultur og mærke storbystemningen, når man går ned ad gaden med de mange store lysskilte og madboder. Grand Palace og Wat Pho er nogle af de største turistattraktioner i Bangkok, så der lægger vi vejen forbi sammen med en lokal guide, der fortæller om kongeriget og seværdighederne, vi kommer forbi. Arkitekturen på disse steder er et sjældent syn i Danmark og derfor utroligt smuk at opleve med de mange detaljer, der pryder bygningerne.

Vi vinker farvel til storbyen og tager mod et elefantfristed et stykke vest for Bangkok. Området, vi vil befinde os i, hedder River Kwai, og her vil vi møde elefanter, der tidligere er blevet mishandlet, men nu lever i fantastiske omgivelser og bliver passet godt på. Vi får en dybdegående viden omkring de smukke, store væsner og får lov til at opleve deres personligheder, madvaner, tidligere liv og hvordan de nu er kommet til et meget bedre sted.

UGE 9-10

Når vi har sagt farvel til de kære elefanter, rejser vi videre mod Pattaya-området. Her tjekker vi ind i en spektakulær villa, som kun ordet luksus kan beskrive. Der vil være tid til at nyde omgivelserne, bruge nogle timer i poolen, på tennisbanen eller ved at få en massage. Vi tager på en dagstur til Pattaya by for at komme ud og se de største attraktioner og slutter dagen af med et kulturelt aftenshow. 

I Pattaya-området lægger vi også turen forbi et thailandsk børnehjem og dets skole, hvor vi har nogle hyggelige timer med dem og får indblik i, hvordan de mange børn og unges hverdag fungerer på et thailandsk børnehjem og skole. Vi tager ofte nogle bolde eller lignende med og spiller lidt fodbold, volleyball eller lignende sammen med børnene og har nogle rigtig hyggelige timer. 

Vi tager igen mod Bangkok, hvor vores førsteklasses nattog venter os, når turen går til det nordlige Thailand, nemlig byen Chiang Mai. Nattoget er en oplevelse i sig selv, da man ser solnedgangen i Bangkok og vågner op til en fortryllende udsigt med solopgang i et helt andet landskab, end det man gik i seng til. Chiang Mai er en hyggelig by, der emmer af thailandsk kultur. Her er det muligt at udforske de mange templer, som byen huser, eller besøge et af byens markeder. Det nordthailandske køkken er heller ikke til at tage fejl af, og der er igen rig mulighed for at gå på opdagelse her.

En af dagene tager vi turen ud i den omkringliggende frodige jungle, hvor vi skal på en trekkingtur med en lokal guide. Den lokale guide viser os vej igennem naturen, fortæller om de ting, vi ser på vejen, og viser os de smukkeste vandfald undervejs.

Derefter tager vi flyet videre mod det paradisiske Koh Tao. Her er der lagt tid af, så du har mulighed for at tage et dykkercertifikat, da dette er de absolut fedeste omgivelser at gøre dette i. Hvis dykning ikke siger dig det store, er der masser af andre muligheder. Om det er at drøne øen rundt på en scooter eller blot nyde solbadning ved stranden. Mulighederne er mange, og der er tid til at slappe af og fordøje de mange fantastiske oplevelser, man har haft de sidste mange uger.

UGE 11-12

Når dykkercertifikatet er i hus, eller batterierne er ladet godt op efter nogle dage i smukke Koh Tao, går turen videre sydpå. Turen går til det velkendte Phuket-område, hvor vi bosætter os i byen Kata. Kata er en hyggelig by fyldt med gode spisesteder, god stemning og en lækker strand.
En af dagene står på bådtur ud til Phi Phi øerne, som er det sande paradis. Bådturen foregår både omkring hovedøen, hvor vi spiser en god frokost og har mulighed for at udforske den bilfri ø. Bådturen går også til steder som Maya Bay, Bamboo Island og Pileh Lagunen, hvor der er rig mulighed for at tage dykkermasken på og opleve den fantastiske verden under havets overflade og se de mange farverige fisk.

Vi tager på en ATV-tur i området omkring Phuket, som giver os mulighed for at køre i den frodige omkringliggende natur på en spændende måde. Vi får lov til at mærke adrenalinen pumpe, når vi kører op og ned ad skrænter, gennem junglestier og mærker den lune vind i ansigtet.
For at få det sidste skud thailandsk kultur inden turen går hjemad, tager vi en eftermiddag ind i den gamle bydel af Phuket by. Her vil arkitekturen igen være af en helt særlig karakter, og vi vil sammen gå en tur i området for at udforske, hvad byen har at byde på.

Inden turen går tilbage mod Danmark, er det tid til vores afslutningstur. Vi skal igen ud på havet, hvor det denne gang foregår på vores helt egen katamaran. Her er der mulighed for at bade i det thailandske hav en sidste gang, og sammen spiser vi noget aftensmad, der bliver serveret på båden. Her ser vi sammen solen gå ned i vandet og mindes alle de fantastiske oplevelser, vi har fået sammen. En tur, man sent vil glemme.

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE​

AKTIVITETER

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som ryster os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og er med til at skabe et stærkt fællesskab.

CATCH UP

Vores catch up sessions er nogle gange i løbet af din rejse, hvor du med din tilknyttede rejseleder lige gør en status på, hvordan du har det. Dette er, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse.

FÆLLESSKAB

Vores aktiviteter har et skarpt fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i gruppen. Det gør, at gruppen hurtigere skaber et trygt rum med hinanden, hvilket er med til at øge den sociale trivsel og skabe et fokus på personlig udvikling.

TÆT PÅ DE LOKALE

På vores rejser er der altid et fokus på at blive så klog på kulturen og de lokale som muligt. Derfor planlægger vi aktiviteter, hvor vi kommer tæt på lokalsamfundet, for at få en bedre forståelse af samfundet, vi bevæger os i.

TEMAAFTENER

Vi sørger for at sætte kulør på jeres ophold med vores sjove temaaftener. I kan glæde jer til alt fra en hyldest til 90'erne til en hyggelig BBQ-aften. Vi sørger for kostumer på jeres værelser, så I kan give den gas og få endnu en mindeværdig aften.

GALLAAFTEN

Aftenen, hvor du kan tage dine fineste klæder på og nyde en aften med elegance og underholdning. Vi vil uddele sjove awards og tage flotte billeder, der vil pynte enhver Instagram-profil. Du kan slå dig løs og nyde de sidste dage af din rejse med stil og glamour.

MADLAVNINGS-KURSUS

Til madlavningskursus får vi selskab af en lokal kok, der vil lære os om den lokale madkultur og opdage nye smage og dufte. Herefter giver vi os i kast med at lave nogle af landets traditionelle delikatesser under kyndig vejledning af kokken.

FRIDAGE

På jeres fridage kan I gøre lige præcis, hvad I har lyst til. Om det er at hoppe en tur i poolen, gå på det lokale marked, se solnedgangen fra stranden,  shoppe løs i et shoppingcenter eller gå op opdagelse i området, så er det helt op til dig.

GODMORGEN FITNESS

Nogle morgener arrangerer vi godmorgen fitness for de morgenfriske. Disse dage har man mulighed for at starte dagen ud med lidt sved på panden. Det kan være en løbetur, cirkeltræning eller noget helt tredje.

OG MEGET MERE...

Nøje udvalgt ud fra høje standarder

Her bor vi på rejsen

Nøje udvalgt med hjertet. Sådan føles det, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Vores rejseledere har nøje valgt alle hoteller ud fra beliggenhed, stil, atmosfære og den særlige faktor, der gør hele oplevelsen ekstraordinær. Det betyder, at vi aldrig ender på hostels, for vores rejser rammer altid et niveau, der er lidt mere unikt.

HVAD ER INKLUDERET?

Zanzibar & Safari

Sri Lanka

Vietnam

Thailand

Cambodja

Altid inkluderet

IKKE INKLUDERET

 • Måltider udover nævnte,
  samt drikkepenge
 • Drikkevarer til temaaftener
 • Visum & vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Evt. dykkercertifikat på Koh Tao (pris ca. 2100 kr.)

TIDER & PRISER

Destination:

Zanzibar, Safari, Sri Lanka,
Vietnam, Cambodja & Thailand

Zanzibar, Safari, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja & Thailand

Afrejsedato:

9. januar –
26. marts 2025

9. januar –
26. marts 2025

Varighed:

2,5 måned

Pris:

84.995 kr

Normalpris:

 85.995 kr

Destination:

Zanzibar, Safari, Sri Lanka,
Vietnam, Cambodja & Thailand

Zanzibar, Safari, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja & Thailand

Afrejsedato:

9. marts –
24. maj 2025

9. marts –
24. maj 2025

Varighed:

2,5 måned

Pris:

84.995 kr

Normalpris:

 85.995 kr

Destination:

Zanzibar, Safari, Sri Lanka,
Vietnam, Cambodja & Thailand

Zanzibar, Safari, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja & Thailand

Afrejsedato:

25. september –
10. december 2025

25. september –
10. december 2025

Varighed:

2,5 måned

Pris:

84.995 kr

Normalpris:

 85.995 kr

NYTTIG VIDEN

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud på din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi forventer, at du cirka skal have mellem 15-20.000 kr. med i lommepenge på denne rejse.

Vores koncept er bygget op omkring at have så meget inkluderet i prisen som overhovedet muligt. Du vil derfor opleve, at vi er et af de selskaber, der har allermest inkluderet i rejserne. Det betyder, at de fleste af dine udgifter er dækket på forhånd. Dine lommepenge er derfor til at dække de måltider, der ikke er inkluderet, samt til lidt shopping og hvis du har lyst til at opleve noget på dine fridage. 

Det vi regner med, at du kommer af med i lommepenge er et estimat, og vil typisk kunne gøres både billigere og dyrere. 

Hvis du ønsker at tage dykkercertifikat vil det koste omkring 2100 kr.

Du behøver ikke tage et dykkercertifikat på Koh Tao, hvis det ikke er noget for dig. Øen er et paradis i sig selv, og du kan sagtens nyde de smukke strande uden at skulle ud at dykke.

Vi har valgt, at dykkercertifikat er et tilvalg, så det kun er dem, der gerne vil tage et, som betaler for et.

Hvis man er lidt i tvivl om hvorvidt dykning er noget for en, kan det være en god idé at tage et såkaldt “Try Dive” inden, at man køber et Open Water kursus (Dykkercertifikat). Med et “Try Dive” får du muligheden for at snuse til, hvad det vil sige at dykke, og om det er noget for dig.

Du betaler nemlig først noget for kurset, når du ankommer til Koh Tao, så du skal ikke beslutte dig på forhånd.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper. På denne rejse kan der højst være 28 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende.

Derudover er der et team af rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne rejse er skræddersyet til dig mellem 18-24 år, der ønsker at opleve verden i mere trygge rammer. Vores rejser bygger på værdierne om kvalitet og fællesskab, så vores rejser er for dig, der ønsker både at få en masse minder og venskaber med hjem i kufferten. Da vores rejser har rigtig meget inkluderet i prisen, undgår du de typiske ekstra og overraskende udgifter på rejserne. Typisk skal du kun selv stå for måltider, lidt shopping, og hvis du ønsker at lave nogle aktiviteter på dine fridage.

Når du vælger at rejse med på grupperejse, slipper du også for at stå med al planlægningen selv. At planlægge en hel rejse selv kan nemlig være utrolig tidskrævende og kræve mange timers research. Vi har allerede været på destinationen før, så vi har planlagt ruten, så du får absolut mest ud af din rejse.

Vores rejsekoncept passer perfekt til dig, der ønsker at rejse i gruppe, blive en del af et nyt fællesskab, og få en masse oplevelser med hjem. Du ønsker også at blive udfordret en gang imellem, få adrenalinen op, og overskride nogle af dine grænser. Vores danske rejseledere er med på hele rejsen og er altid klar til at have din ryg, hvis du skulle få brug for det.

Selvfølgelig! Du er mere end velkommen til at enten mødes med os i starten af rejsen eller rejse videre på egen hånd efter, at rejsen er slut. For at sikre, at det hele passer perfekt til dine planer, vil vi dog gerne have besked i forvejen, så vi kan sørge for de rette flybilletter for dig. Hvis du har brug for nogen form for hjælp med din videre rejse, er vi altid her for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på kontakt@alekos.dk, så hjælper vi dig med glæde videre.

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores rejsende. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog kan det at nyde en drink på stranden eller besøge en lokal bar i byen også være en del af at danne et fællesskab sammen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores rejsende kan have en fantastisk aften.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for den rejsendes trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

Vi hjælper dig naturligvis igennem hele processen med at skaffe de nødvendige visa, der kræves på alle vores rejser.

På rejsen til Zanzibar, Safari, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja & Thailand er der få ting, vi skal søge op til afrejse.

Tanzania (Zanzibar): Her skal vi søge om et visum inden afrejse. Det skal søges i god tid. Vi skal nok hjælpe dig med at huske dig på det. Visummet koster 50 USD + gebyr, som svarer til lidt under 400 kr.

Sri Lanka har også visumkrav for danske statsborgere, og koster også 50 USD + gebyr.

Vietnam har intet visumkrav for de første 45 dage, man har i landet. Så her skal vi intet søge eller betale.

Cambodja har også visumkrav. Det koster 35 USD + gebyr, som svarer til omkring 250 kr. Dette søger vi sammen under rejsen.

Thailand får du et turistvisum de første 30 dage, du er i landet, hvilket er nok til os på denne rejse.

Sammenlagt skal du derfor regne med lidt under 1000 kr. i visum på rejsen.

Det er også vigtigt at være opmærksom på de anbefalede vaccinationer, inden du rejser til Tanzania, Sri Lanka, Vietnam, Cambodja og Thailand. Vi anbefaler at kontakte en professionel sundhedsklinik, såsom DLVS, der har klinikker i hele landet og kan hjælpe med at sikre, at du har alle de nødvendige vaccinationer inden afrejse. Vi opfordrer dig til at tjekke dette i god tid før afrejse. Når du rejser med Alekos Rejser får du 10% rabat på dine vacciner.

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Derfor er det noget, du skal sørge for at tjekke op på inden afrejse.

Vi samarbejder med Europæisk Rejseforsikring, som har en af Danmarks bedste dækninger på rejseforsikringer.

Du kan læse mere om rejseforsikringer på denne side.