fbpx

THAILAND & CAMBODJA

Oplev solopgangen ved et kæmpe jungletempel

NÆSTE AFREJSE: 5. NOV. – 3. DEC. 2024

  • 4 ugers rejse i Thailand & Cambodja, hvor der venter os store oplevelser.

    Vi skal blandt andet besøge et fristed for elefanter, der tidligere er blevet mishandlet, gå i støvet mellem tempelruiner, opleve et kulturelt aftenshow, lære at dykke i havet mellem farverige fisk og koraller, se solopgangen bag det store jungletempel i Cambodja og meget mere.

Afspil video om Michael fortælle om vores grupperejser for unge

Se nogle af de største højdepunkter på rejsen

Glæd dig til

På denne rejse oplever du Thailands autentiske, asiatiske kultur, tyrkisblå vand, verden under havets overflade og store naturoplevelser kombineret med Cambodjas store vidunder, der står på UNESCOS verdensarvliste. 
Det her er den perfekte sabbatårsrejse til dig, der gerne vil opleve en masse på 4 uger.

Et program, der giver minder for livet

Program

UGE 1

Vi mødes for første gang i Kastrup Lufthavn. Her står en af jeres rejseledere klar til at tage imod jer, og tage jer hele vejen med ned til Thailand. Når vi lander i Bangkok og kører vi direkte hjem til vores villa, der bliver vores hjem i store dele af rejsen. Her får du mulighed for at pakke kufferten ud i de smukke omgivelser og den hyggelige atmosfære. De næste dage byder på intensive og sjove introdage, hvor vi lærer hinanden at kende og opbygger en tillid til hinanden. Vi skal også ud og opleve lokalområdet for at komme tættere på området, vi bor i.

Vi skal også teste vores kulinariske færdigheder, når vi invitere en lokal kok ind og skal lære os at lave traditionel thailandsk mad. Om eftermiddagen bevæger vi os ind mod storbyen, Pattaya. Her skal vi rundt og besøge nogle store templer og en guld buddha med en imponerende udsigt over hele byen. Vi skal også besøge et stort tempel i træ, der altid vil være under renovering, så byggeriet altid er under udvikling. Det er en kæmpe oplevelse at komme indenfor og se alle de smukke detaljer.

Vi skal derudover også tæt på den lokale kultur. Her besøger vi blandt andet et thailandsk børnehjem og besøger deres skole og børnehave. Her kommer vi helt tæt på hverdagen for mange børn og unge thailændere.

Det er altså den perfekte første uge på din grupperejse til Thailand.

UGE 2

I denne uge siger vi på gensyn til vores villa. Denne uge står på oplevelser i både Thailands pulserende hovedstad, Bangkok, og i Cambodja.

Denne uge starter med, at vi sætter kursen mod River Kwai, som er i det område, hvor elefant fristedet ligger. Her skal i være de næste to dage, hvor vi skal helt tæt på elefanterne. Vi lærer her en masse om, hvordan elefanterne skal passes korrekt, og hvordan de sikrer sig, at elefanterne trives. Vi hjælper også til på elefant fristeder med at lave mad til elefanterne, og vi kører også til en bananfarm, hvor vi skal indsamle banantræer til elefanterne.

Efter et par dage ved elefantfristedet går turen mod Thailands hovedstad, Bangkok.  Her bor vi på et pænt hotel centralt beliggende i hovedstaden. Det er herfra muligt på gåben at se store dele af Bangkoks højdepunkter, eller man kan prøve en af Bangkoks mange Tuk Tuk.

I Bangkok skal vi også sammen besøge det thailandske kongeslot, samt nogle af byens mest kendte templer. En af aftenerne besøger vi også sammen Chinatown. Her går vi sammen rundt blandt alle de små madboder i dette store marked, hvor både lokale og turister kommer og får en lokal madoplevelse.

Vi rejser i denne uge også op til Ayutthaya, som er Thailands tidligere hovedstad, og ligger tæt på vores hotel i Bangkok. Ayutthaya er i dag et område fyldt med velbevarede ruiner. I 1300-tallet siges det, at Ayutthaya var verdens største by med over en million indbyggere. Vi skal op og gå mellem ruiner, og forestille os, hvordan det har været at leve dengang.

Efter nogle dage Bangkok rejser vi mod det storslåede Cambodja. Her skal vi besøge det imponerende jungletempel, Angkor Wat. Det er magisk at se solen langsomt stige op bag de majestætiske tårne og gennemsigtige spejlbassiner. I følge de lokale er Angkor Wat en af verdens vidundere, og er så vigtigt for dem, at templet er portrætteret på deres flag. Det er virkelig en oplevelse, som ingen andre steder i verden kan matche.

UGE 3

Efter en overnatning i Siem Reap og den store oplevelse ved Angkor Wat tager vi på en flodbådstur gennem en flydende landsby. Her skal vi blandt andet besøge et lokalt marked, hvor vi skal dufte og smage på traditionelle krydderurter og krydderier. Vi kommer her helt tæt på det lokale liv i Cambodja. Vi slutter dagen af med at nyde solnedgangen ude på Cambodjas største sø.

Efter 3 fantastiske dage i Cambodja og Bangkok vender vi tilbage til vores villa, hvor vi har mulighed for at samle kræfter inden ugens helt store udfordring – dykning!

At tage sin første indånding under vand er en uforglemmelig oplevelse, som du deler med dine venner. Forestil dig at dykke ned i en verden af farverige fisk og koraller – en oplevelse, du sent vil glemme. Vi har uddannede dykkerinstruktører med, som hjælper og oplærer jer grundigt i, hvordan man dykker, så I er i totalt trygge hænder.

I denne uge siger vi også farvel til villaen, hvor vi har haft en masse gode oplevelser sammen. Vi runder opholdet i villaen af med vores gallaaften, hvor vi nyder en aften i hinandens selskab og kan trække i vores fineste puds.

Dagen efter tager vi tilbage til Bangkok, da vi her skal med det kendte nattog, der tager os hele vejen fra Bangkok til Chiang Mai i det nordlige Thailand. Chiang Mai er Thailands 2. største by, men det mærker man slet ikke, da byen mest er kendt for at have en masse smukke templer og unik natur rundt om. I Chiang Mai skal vi blandt andet på natmarked og på byvandring for at se byen.

Vi skal også på et jungle trek, hvor vi tager vores gode vandresko på, da vi skal hike gennem junglen. På vejen stopper vi for at tage en dukkert i naturlige pools og ser på de smukkeste vandfald. Det er en dag, hvor vi virkelig får oplevet den thailandske natur.

UGE 4

Fra Chiang Mai i nord rejser vi til Ao Nang, der er en lille hyggelig by i den sydlige del af Thailand, hvor blandt andet den verdenskendte strand, Railay Beach, er beliggende. Når vi ankommer til Ao Nang, checker vi ind på vores hotel, og sammen går vi en tur rundt i byen.

I denne uge vil du blive forkælet med oplevelser, der vil give dig minder for livet. Vi starter ugen i Ao Nang, hvor vi blandt andet arrangerer en stranddyst, der giver lidt sved på panden.

En af dagene skal vi besøge paradisøerne, Phi Phi øerne, hvor du vil opleve krystalklart vand, hvide sandstrande og den mest fantastiske natur. Her skal vi snorkle, have en lækker frokost og nyde de smukkeste omgivelser, der venter os derude.

Efter vores ophold i Ao Nang rejser vi videre til byen Phuket. I Phuket bor vi i den lækre strandby Kata. Kata har en Phukets flotteste og lækreste sandstrande, som du har rig mulighed for at bruge.

I Phuket skal vi en af dagene ud at køre på en ATV-tur gennem junglen, hvor vi kan få pulsen en lille smule op.

Efter en uge fyldt med eventyr og oplevelser, runder vi rejsen af med en bådtur sammen. Her skal vi ud på vores egen båd, hvor vi skal snorkle og nyde hinandens selskab en sidste gang. Om aftenen nyder vi en lækker middag, der bliver tilberedt om bord, og vi ser solen gå ned, hvor vi mindes alle de fantastiske øjeblikke, vi har delt sammen under rejsen. Det er den perfekte afslutning på en uforglemmelig grupperejse for unge.

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE​

AKTIVITETER

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som ryster os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og er med til at skabe et stærkt fællesskab.

CATCH UP

Vores catch up sessions er en vigtig del af vores rejsekoncept, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse. Læs mere lige nedenunder.

FÆLLESSKAB

Vores aktiviteter har et skarpt fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i gruppen. Det gør, at gruppen hurtigere skaber et trygt rum med hinanden, hvilket er med til at øge den sociale trivsel og skabe et fokus på personlig udvikling.

MADLAVNINGS-KURSUS

Til madlavningskursus får vi selskab af en lokal kok, der vil lære os om den lokale madkultur og opdage nye smage og dufte. Herefter giver vi os i kast med at lave nogle af landets traditionelle delikatesser under kyndig vejledning af kokken.

TEMAAFTENER

Vi sørger for at sætte kulør på jeres ophold med vores sjove temaaftener. I kan glæde jer til alt fra en hyldest til 90'erne til en hyggelig BBQ-aften. Vi sørger for kostumer på jeres værelse, så I kan give den gas og få endnu en mindeværdig aften.

STJERNELØB

Her vil I opleve områdets højdepunkter og lære området at kende. I bliver delt op i hold, og konkurrere mod hinanden i at finde vej og løse opgaver. Det er en fantastisk mulighed for at udforske området, samtidig med at I har det sjovt i fællesskab.

GALLAAFTEN

Aftenen, hvor du kan tage dine fineste klæder på og nyde en aften med elegance og underholdning. Vi vil uddele sjove awards og tage flotte billeder, der vil pynte enhver Instagram-profil. Du kan slå dig løs og nyde de sidste dage af din rejse med stil og glamour.

FRIDAGE

På jeres fridage kan I gøre lige præcis, hvad I har lyst til. Om det er at hoppe en tur i poolen, gå på det lokale marked, se solnedgangen fra stranden, shoppe løs i et shoppingcenter eller gå op opdagelse i området, så er det helt op til dig.

GODMORGEN FITNESS

Nogle morgener arrangerer vi godmorgen fitness for de morgenfriske. Disse dage har man mulighed for at starte dagen ud med lidt sved på panden. Det kan være en løbetur, cirkeltræning eller noget helt tredje.

OG MEGET MERE...

Nøje udvalgt ud fra høje standarder

Her bor vi på rejsen

Nøje udvalgt med hjertet. Sådan føles det, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Vi bor i en luksuriøs villa med tennisbane, pool, bordtennis, fitness, biograf og meget mere. Vores rejseledere har nøje valgt alle hoteller ud fra beliggenhed, stil, atmosfære og den særlige faktor, der gør hele oplevelsen ekstraordinær. Det betyder, at vi aldrig ender på hostels, for vores rejser rammer altid et niveau, der er lidt mere unikt. 

HVAD ER INKLUDERET?

IKKE INKLUDERET

  • Måltider udover nævnte,
    samt drikkepenge
  • Drikkevarer til temaaftener

 

  • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

  • Visum & vaccinationer

TIDER & PRISER

Destination:

Thailand & Cambodja - Lanterne udgave

Thailand & Cambodja - Lanterne udgave

Afrejsedato:

5. november –
3. december 2024

5. november – 3. december 2024

Varighed:

4 uger

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 39.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

18. februar –
18. marts 2025

18. februar – 18. marts 2025

Varighed:

4 uger

Pris:

35.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja - Lanterne udgave

Thailand & Cambodja - Lanterne udgave

Afrejsedato:

27. oktober –
24. november 2025

27. oktober – 24. november 2025

Varighed:

4 uger

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 39.995 kr

NYTTIG VIDEN

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud i din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper. På denne rejse kan der højst være 25 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende.

Derudover er der et team af rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne rejse er skræddersyet til dig mellem 18-24 år, der ønsker at opleve verden i mere trygge rammer. Vores rejser bygger på værdierne om kvalitet og fællesskab, så vores rejser er for dig, der ønsker både at få en masse minder og venskaber med hjem i kufferten. Da vores rejser har rigtig meget inkluderet i prisen undgår du de typiske ekstra og overraskende udgifter på rejserne. Typisk skal du kun selv stå for måltider, lidt shopping, og hvis du ønsker at lave nogle aktiviteter på dine fridage.

Når du vælger at rejse med på grupperejse, slipper du også for at stå med alt planlægningen selv. At planlægge en hel rejse selv kan nemlig være utrolig tidskrævende og kræve mange timers research. Vi har allerede været på destinationen før, så vi har planlagt ruten, så du får absolut mest ud af din rejse.

Vores rejsekoncept passer perfekt til dig, der ønsker at rejse i gruppe, blive en del af et nyt fællesskab, og få en masse oplevelser med hjem. Du ønsker også at blive udfordret en gang i mellem, få adrenalinen op, og overskride nogle af dine grænser. Vores danske rejseledere er med på hele rejsen og er altid klar til at have din ryg, hvis du skulle få brug for det.

Nej, du behøver ikke at have et dykkercertifikat for at være med på dykningen. Vi har arrangeret et såkaldt discovery dive, hvor du kan prøve at dykke og trække vejret under vandet, mens du beundrer de farverige fisk og koraller.

I vil være i små hold og vil altid have en dykkerinstruktør omkring dig, så du er i gode hænder.

Hvis du allerede har et dykkercertifikat, kan du vælge at tage et dyk på det niveau, du er certificeret i. Og hvis du ikke har lyst til at dykke, er der også mulighed for at snorkle i overfladen.

Vi samarbejder med et lokalt PADI-certificeret dykkercenter, så du kan være sikker på den højeste kvalitet. Så glæd dig til denne spændende udflugt og oplev den fantastiske verden under vandet på en sikker og sjov måde!

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores rejsende. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog kan det at nyde en drink på stranden eller besøge en lokal bar i byen også være en del af at danne et fællesskab sammen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores rejsende kan have en fantastisk aften.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for den rejsendes trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

På vores rejse til Thailand & Cambodja har tidligere gæster oplyst, at de har brugt alt mellem 1000 kr. og 3000 kr. i lommepenge. Hvor meget du bruger i lommepenge afhænger meget af, om du spiser lokal mad eller 3-retters menu hver aften. 

Derudover er der også nogle gode tilbud at hente i shoppingcentrene, så hvis du skal have en helt ny garderobe med hjem, koster dette naturligvis også lidt ekstra på lommepengene 😉

Vi ønsker at gøre rejsen så let og bekvem som muligt for dig, og derfor sørger vi for at hjælpe dig igennem hele processen med at skaffe de nødvendige visa. Mens du kan rejse til Thailand visumfrit i 30 dage, kræver Cambodja et visum, men vi hjælper dig med at ansøge om det og sørger for at gøre det så problemfrit som muligt. Visummet koster cirka 200 DKK (30 USD).

Det er også vigtigt at være opmærksom på de anbefalede vaccinationer, inden du rejser til Thailand & Cambodja. Vi anbefaler at kontakte en professionel sundhedsklinik, såsom DLVS, der har klinikker i hele landet og kan hjælpe med at sikre, at du har alle de nødvendige vaccinationer inden afrejse. Vi opfordrer dig til at tjekke dette i god tid før afrejse. Når du rejser med Alekos Rejser får du 10% rabat på dine vacciner.

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Derfor er det noget, du skal sørge for at tjekke op på inden afrejse.

Vi samarbejder med Europæisk Rejseforsikring, som har en af Danmarks bedste dækninger på rejseforsikringer.

Du kan læse mere om rejseforsikringer på denne side.