fbpx

GRUPPEREJSER FOR SINGLER - REJSER FOR UNGE I DIN ALDER

Hos Alekos Rejser kan du tage afsted på grupperejser for singler eller andre unge mennesker, hvis du ønsker at opleve verden på egen hånd med andre ukendte. Vi skaber minder, grin og sammenhold.

ALEKOS REJSER

MERE OM VORES TURE

VI SØRGER FOR ALT

Hvilket betyder, at du kan læne dig tilbage og nyde turen, da vi står for fly, overnatninger og alle aktiviteter. Alt, så du kan nyde turen med dine medrejsende.

REJS MED ANDRE PÅ DIN ALDER

Vores ture, grupperrejser for singler eller ej, er altid for unge mellem 18 og 24 år, og du er derfor sikret en aldersgruppe passende din egen.

DANSKE REJSELEDERE

Alekos’ rejseledere er altid dansk-talende, og du kan derfor læne dig tilbage og rejse trygt. Vi taget dig med hele vejen fra lufthavnen, og til du er hjemme igen.

EKSKLUSIVE DESTINATIONER

Vi bor altid i en luksus villa på den udvalgte destination. Det giver dig og dine medrejsende mulighed for at skabe trygge rammer sammen.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - November 2023

Tag afsted og oplev grupperejser for singler af eksklusiv karakter til Thailand og Cambodja med Alekos Rejser. Vi bor her i en privat luksusvilla midt i Thailands drømmende natur. Vi deler minder såsom flydende markeder, elefantreservater og solopgang ved Angkor Wat i Cambodja.

Oplev alt sammen og nyd selskabet. Alt med danske rejseledere, som sørger for unikke oplevelser for dig og dine medrejsende.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Denne tur byder på rismarker, kultur og natur ud over det sædvanlige. Denne destinationer for grupperejser for singler er både eksotisk og luksuriøs. I er placeret midt i den frodige balinesiske natur.

På denne tur er, ligesom alle andre, alt inkluderet, dette gælder alt fra mad, drikke, fly, overnatninger og til oplevelser og aktiviteter.

Oplev både ris-terrasserne i Ubud, templerne i Tanah Lot og solopgangen over Mount Batur.

DESTINATIONER FOR GRUPPEREJSER FOR SINGLER

Du kan løbende holde øje med, hvilke destinationer, vi tilbyder dig, som ung rejsende. Vi tilføjer konstant nye lande, byer, områder og destinationer på vores liste, så hold godt øje.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Vores priser varierer, alt efter rejsens længde, indholdet på turen, om det er inklusiv flybiletter og andre parametre.

UNIKKE OPLEVELSER I UDLANDET

Tag på grupperejser for singler

Skab mindeværdige ture, når du tager afsted sammen med andre ligesindende. Vores rejser er både for dig, som ønsker en oplevelse udover det sædvanlige og til dig, der søger grupperejser for singler.

Er du nysgerrig på, at høre mere om vores ture, vores guider og destinationer, så afholder vi desuden løbende online infomøder, hvor du kan både andre unge rejsende.

grupperejser for unge

FOR UNGE OG SINGLER

Lad dig inspirere til din næste tur

Ønsker du at kommer ud og rejse med andre på din egen alder, og eventuelt på grupperekser for singler, så er det tiden til det. Der findes nemlig et væld af muligheder for dig, der gerne vil se verden, men også gerne vil have trygheden i at vide, at der altid er nogen til at passe på dig og nogle til at opleve det med.

Skal vi hjælpe dig med at opleve verden? Se vores udvalg af destinationer i oversigten neden for over grupperejser for singler.

Andre rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

FÅ INSPIRATION TIL AT REJSE

MERE OM VORES GRUPPREJSER FOR SINGLER

Vil du høre om dine muligheder for grupperejser for singler, for unge og for unge voksne, kan du med fordel komme med til ét af vores online inspirationsmøder, hvor vi gennemgår dine muligheder, vores rejser og hvad de indebærer.

Det er helt gratis at deltage, og du forpligter dig ikke til noget. Mødet varer cirka en time.

Vores næste møde finder sted:

Torsdag d. 14. December kl. 19 – 20

Grupperejser for unge singler

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

GRUPPEREJSER FOR SINGLER MED ALEKOS Rejser

Vi glæder os til at høre meget mere fra dig, uanset om du søger en tur med vennerne og nye bekendtskaber, eller det er grupperejser for singler. Vi tilbyder mindeværdige turer, hvor der er styr på alt fra A-Z. 

Er du i tvivl om det mindste, så er du velkommen til at deltage i vores online infomøder eller kontakte os på mail eller telefon. Du kan læse meget mere om disse møder og tilmelde dig disse online.

Vi går desuden meget op i et højt serviceniveau, hvilket afspejler sig på vores erfarne og specialiserede, men unge, rejseledere. Du kan læse en masse om vores rejseledere, som sikrer at blandt andet vores grupperejser for singler eller generelt unge, afvikles med sikkerhed og tryghed.

FLERE MULIGHEDER FOR SINGLER

Der findes et hav af muligheder for grupperejser for singler. Det behøver ikke kun at begrænse sig til rejse, hvor alle er med som singler, men også rejser, hvor du kan skabe nye relationer og venskaber for livet.

Du kan med fordel også vælge at tage på en backpacker rejse med nogle af dine venner, der også er singler, eller tage på rejser for unge i sommerferien, hvor du kan opleve hele verden i solens stråler.

Skal vi hjælpe dig med at finde frem til den rette grupperejse for singler, eller er der en særlig destination, som du drømmer om at besøge, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

FAQ

Du kan finde grupperejser for singler og unge flere steder. Med rejserbureauer, som Alekos Rejser, er alt inkluderet i rejsen, så du blot skal pakke kufferten og tage af sted.

Når du skal på grupperejse for singler, skal du blot pakke det, du ellers ville have pakket til en oplevelsesrig ferie. Et par gode sko at gå i, badetøj, måske noget festligt tøj, osv.

Hos Alekos laver vi grupperejser for singler og unge i alderen 18-24 år. Derfor skal du blot være fyldt 18 år, for at kunne deltage.

Hos Alekos kan du komme af sted på en grupperejse for singler og unge fra 34.995 kr. Her vil alt være inkluderet, både overnatning, fly og aktiviteter.