fbpx

GRUPPEREJSE ASIEN - OPLEV ASIATISKE LANDE MED ANDRE UNGE

Med Alekos Rejser får du muligheden for at tage på grupperejse til Asien. Vi har udvalgt flere rejsemål for vores rejser til netop de asiatiske lande, så du har muligheden for at opleve det, sammen med andre unge.

Unik

GRUPPEREJSE TIL ASIEN

VI SØRGER FOR ALT

Vi lover dig, ingen uforudsete omkostninger, da både fly, overnatninger, aktiviteter og oplevelser er dækket af prisen. Du kan derfor slappe af, og pakke kufferten.

OPLEV VERDEN MED ANDRE

Alle vores unge rejsende på din grupperejse til Asien er mellem 18 og 24 år. Derfor vil du også opleve verden med andre på din egen alder, så du aldrig er alene.

DANSK REJSELEDER

På vores rejser er der altid danske rejseledere, som guider dig gennem destinationens mange seværdigheder og oplevelser.

LUKSURIØSE OMGIVELSER

Vi vil, på vores grupperejse til Asien, bo i en luksuriøs villa, som danner rammen om en unik og eksklusiv oplevelse med Alekos Rejser.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - Marts 2024

Oplev vores grupperejse til Thailand og Cambodja. På én og samme rejse vil du få muligheden for at bo i en privat villa med tilhørende personale, hvor du kan nyde den enestående natur og slappe af i rolige omgivelser. Hertil vil der være aktiviteter og udflugter, som dykning, ture til de flydende markeder, besøg på elefantreservater, samt en solopgangstur til Angkor Wat i Cambodja.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om vores grupperejse til Thailand og Cambodja her.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Bali i din sommerferie. I 2024 får du mulighed for at komme på grupperejse til én af de mest populære rejsedestinationer i Asien. Her vil der være mulighed for at se de største seværdigheder, opleve de unikke ris-terrasser i Ubud, se solopgangen fra toppen af Mount Batur og besøge templerne i Thanah Lot. Alt dette og meget mere, sammen med en gruppe af unge på din egen alder.

Skal du opleve dette? Find vores næste rejse her.

VORES DESTINATIONER FOR GRUPPEREJSER I ASIEN

Vi opdaterer løbende vores udvalg af rejser til både Asien, Sydamerika og mange andre destinationer, så du har mulighed for at finde netop den grupperejse, der passer dine ønsker. Herunder finder du nogle af de mest populære ture.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Vores priser varierer, alt efter rejsens længde, om der er flybilletter inkluderet, indholdet på turen og andre parametre.

GRUPPEREJSE I ASIEN MED

Dansk rejseleder

Der vil altid være en dansk rejseleder med, når du tager på grupperejse til Asien, med Alekos Rejser. Rejselederen vil sørge for at tage gruppen med på ture og til aktiviteter, planlægge temaaftener og udflugter.

Læs mere om dine muligheder for at komme på rejser i sommerferien for unge eller på backpacker rejse i udlandet.

grupperejser for unge

EKSKLUSIVE OMGIVELSER

Villa & hotel

På alle vores grupperejser vil vi bo på enten gode hoteller eller i private villaer med høje standarder. Dette har vi gjort, så du, som rejsende, kan føle dig tryg, og så du har en god base for turen og gode rammer for at danne tætte relationer med andre unge på vores grupperejse i Asien.

Læs om villaen på Bali til sommeren 2024.

Flere rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
Afspil video

TAG PÅ GRUPPEREJSE I ASIEN

Skal du på dit livs eventyr, så gør det med en grupperejse til Asien med andre unge, hvor du får mulighed for både at slappe af og opleve destinationen og dens seværdigheder på tætteste hold, mens du danner tætte venskaber for livet.

Læs også mere om vores grupperejser i sabbatåret eller ungdomsrejser med all inclusive, hvis du er nysgerrig på vores forskellige muligheder til dig som ung rejsende. Vi har ture til flere forskellige destinationer, foruden vores ovennævnte grupperejse til asien.

Drømmer du om den helt perfekte tur, hvor du bliver udfordret i aktiviteter, kultur og oplevelser, så er disse rejsetyper gode til netop dig. Vi sørger for alt fra fly til de daglige aktiviteter og udflugter, så du ikke skal løfte en finger i planlægningen.

Mød nye kulture med andre unge

Det betyder meget for dannelse og forståelsen af verden at have mødt andre kulturer, og se nærmere på, hvordan andre lande og dele af verden lever deres liv. Men du behøver ikke at gøre det på egen hånd.

Med vores grupperejse til Asien skaber du minder sammen med andre unge, som ligesom dig selv, er nysgerrige på at møde verden, og blive klogere på kulture og levemåder.

Vi samarbejder med lokale folk nær vores destinationer, så du er sikret kvalitet og autenticitet, og du på den måde kan møde folket bedst muligt. Vi tror på, at de bedste oplevelser skabes sammen.

book næste Grupperejse til asien

Lyder det alt sammen som noget for dig, så er du velkommen til at deltage i vores online infomøder, hvor du kan møde andre rejseglade unge, som muligvis sidder med præcis de samme spørgsmål som dig.

Det er altid 100% uforpligtende og gratis at deltage i vores infomøder. Du kan derfor komme og få inspiration eller spørge om lavpraktiske spørgsmål, som du sidder inde med.

Tilmeld dig vores næste online møde, og mød dine kommende rejseledere, som vil fortælle meget mere om din grupperejse til Asien. Vi glæder os til at møde dig.

FAQ

Når du tager på grupperejse til Asien, kan du forvente at blive mødt af en helt anden kultur og de smukkeste landskaber, som ikke kan sammenlignes med den danske.

Når du rejser med Alekos Rejser, til eksempelvis Asien eller Australien, vil der altid blive sendt en pakkeliste til dig, som du kan følge.

Med Alekos Rejser kan du komme grupperejse til Asien og dens mange enestående destinationer. Vi tilbyder ture til blandt andet Thailand, Cambodja og Bali.

Vi tilbyder grupperejser til Asien for unge mellem 18 og 24 år.  Gruppen vil således være baseret på rejsende i denne aldersgruppe.