fbpx

GRUPPEREJSER FOR VOKSNE - OPLEV VERDEN MED UNGE REJSENDE

Hos Alekos kan du komme på grupperejser for voksne i alderen 18-24 år, der tager dig til forskellige destinationer, verden over. Oplev andre kulturer og unikke aktiviteter med jævnaldrende.

UNIKKE

Grupperejser for unge voksne

VI SØRGER FOR ALT

Vi har alt fra fly til hoteller, aktiviteter og oplevelser med i vores pris, så du slipper for overaskende udgifter. Alt, du skal gøre, er at pakke din kuffert.

REJS MED UNGE VOKSNE

Når du rejser med Alekos, vil du rejse i en gruppe med andre voksne unge i alderen 18-24 år. I vil både bo og tage på aktiviteter som samlet gruppe.

DANSKE REJSELEDERE

Du vil opleve altid at have danske rejseledere med dig, når du rejser med Alekos. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan føle dig tryg.

LUKSURIØSE DESTINATIONER

Alle vores rejsemål vil have enten en luksusvilla eller et lækkert hotel, som base, når du ikke er på aktiviteter eller ude og opleve landet og kulturen.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & CambodJa - MARTS 2024

Oplev unikke destinationer, som Thailand og Cambodja, på én og samme tur. Der vil være aktiviteter og udflugter til dyrereservater, flydende markeder og sejlture i solnedgangen. I Cambodja vil vi naturligvis besøge Angkor Wat ved solopgang.

På turen vil du blive fulgt af en dansk rejseleder, der vil skabe tryghed og tage dig med på sjove aktiviteter.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev Bali og øen natur helt tæt på. På grupperejser for voksne med denne rejsedestination, vil du bo i en luksusvilla midt i den frodige natur. Herfra vil der blive taget dagsture ud til risterrasserne i Udbud, templerne i Tanah Lot og op på vulkanen Mount Batur for at se solopgangen.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om rejsen herunder.

VORES MEST POPULÆRE OG NUVÆRENDE DESTINATIONER

Vi opdaterer løbende vores udbud af rejsedestinationer for grupperejser for voksne og unge. Finder du ikke en destination lige nu, som du gerne vil besøge, kommer der flere til. Se imellem tiden de nuværende rejser herunder.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Alle vores priser er varierende, da parametre som rejselængde, indholdet på rejsen, rejsedestinationens lokation, om der er flybilletter inkluderet, samt andre parametre, spiller ind på rejsernes priser.

GRUPPEREJSER FOR VOKSNE

UNIKKE OPLEVELSER I UDLANDET

På grupperejser for voksne og unge, hos Alekos, vil der altid være en dansk rejseleder med, som vil føre gruppen til enestående seværdigheder, skabe mindeværdige stunder og sørge for sjove aktiviteter. Det vil også være denne, som ryster gruppen sammen med temaaftener og hygge på overnatningsstedet.

Find flere destinationer for grupperejser for unge. Planlæg din næste backpacker rejse, eller tag på all inclusive rejse.

grupperejser for unge

Flere rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge

SKAL DU MED OS PÅ GRUPPEREJSER FOR UNGE VOKSNE?

Vi arrangerer hvert år et væld af forskellige grupperejser for voksne og unge mellem 18-24 år, som du med fordel kan deltage på. Find destinationer i forskellige verdensdele og oplev de unikke områder på helt tæt hold.

Vi tager dig gerne med på grupperejser for voksne og unge, der gerne vil opleve verden. Her vil vi sammen skabe rammerne for en god oplevelse, hvor tryghed og oplevelser er i højsædet. Derfor vil du også opleve et væld af aktiviteter på destinationen, sammen med andre jævnaldrende.
Hvor skal din næste rejse gå til? Læs mere om vores rejser i vores rejsekalender her.

FLERE ATTRAKTIVE DESTINATIONER

Når du tager på grupperejser for voksne med Alekos, vil du kunne opleve flere forskellige destinationer. Vi sammensætter nemlig hele tiden nye rejser, så du kan opleve forskellige kontinenter med os.

Lige nu kan du eksempelvis opleve både Thailand og Cambodja på én og samme grupperejse, samme med andre voksne unge. Men der er også flere andre destinationer, som kunne være fede for dig at opleve, herunder New Zealand og Australien, samt lande i Sydamerika.

Vil du høre mere om vores grupperejser for unge voksne, kan du med fordel deltage på vores næste infomøde. Læs mere om, hvornår næste møde foregår på vores side herom.

FAQ

Ved at deltage i vores infomøder lærer du mere om vores rejser og kan stille alle de spørgsmål, du har.

Vi ønsker at lave rejsehold, hvor man kan lære hinanden at kende og skabe venskaber. Vores grupperejser for voksne og unge er derfor maksimalt et hold på 24 personer.

Formålet med vores rejseledere er at være jeres venner på rejsen, og sørge for, at I får den bedste tur. Derfor snakker alle vores rejseledere dansk, og har selv rejst rundt i mange steder i verden.

Det er forskelligt, hvor meget vores grupperejser koster, afhængigt af destinationen og varigheden. Tag et kig på vores rejsemål og se vores priser.