fbpx

VIETNAM, BALI & NEW ZEALAND

OPLEV HA LONG BAY PÅ ET 5-STJERNET CRUISE

NÆSTE AFREJSE: 15. SEP. – 30. OKT. 2024

  • 2,5 uges rundrejse i Vietnam med 5-stjernet cruise på Ha Long Bay, det gamle kvarter i Hanoi, motorcykel på Ha Giang Loop, den charmerende by Sapa, sejltur gennem grotter og besøg hos lokal landsby
 
  • 2,5 uge på skønne Bali med unikke templer, snorkling, den smukkeste infinity pool, river rafting, solgang fra vulkan og ophold på Nusa Lembongan.
 
  • 1,5 uges rundrejse i New Zealand, hvor der blandt andet venter de vildeste naturoplevelser, hikes til gejsere, selvlysende grotter, hobitternes landsby, vandfald, afslutning på 5-stjernet hotel og meget mere.
Afspil video om Daniella fortælle om Vietnam, Bali & New Zealand

Se nogle af de største højdepunkter på rejsen

Glæd dig til

På denne halvanden måneds rejse oplever du Vietnams autentiske, asiatiske kultur og natur kombineret med Balis charme, tyrkisblå vand, adventure og hinduistiske religion, samt New Zealands storbyer og storslåede natur. Det er altså den perfekte blanding til din sabbatårsrejse.

Et program, der giver minder for livet

Program

UGE 1

Det hele begynder med, at vi mødes i Kastrup Lufthavn, hvor en af dine rejseledere står klar til at tage i mod dig. Herefter flyver vi sammen fra Danmark til Hanoi. Vi lander i Vietnams hovedstad, Hanoi. Vi starter rejsen med at tage mod det fortryllende Ninh Binh, hvor vi har vores første dage sammen. Her venter et eksklusivt ophold på et luksuriøst hotel midt i rismarkerne. Forestil dig at vågne op til udsigten af rismarker og tage en morgendukkert i poolen inden morgenmaden. 

De første dage bruger vi i hinandens selskab med vores introdage. Her vil dine rejseledere arrangere aktiviteter, der binder jer sammen som en gruppe, da der altid er et stort fokus på fællesskabet på vores rejser.

Efter de første dage med introaktiviteter tager vi sammen ud i Ninh Binh, hvor der venter en masse oplevelser. Her tager vi på sejltur i Trang An, der sejler os gennem en flot flod af kalkstensgrotter og frodige dale. 

Efter nogle dage i Ninh Binh sætter vi kursen mod et 5-stjernet cruise i det betagende Ha Long Bay, et UNESCO-beskyttet område. Værelserne emmer af forkælelse, og ombord skal vi lære at lave vietnamesisk mad, sejle i kajakker og prøve Taichi, der er en kinesisk aktivitet.

Efter en nat på havet tager vi til Hanoi. Her bor vi i det gamle, charmerende kvarter og går sammen gennem gader, der emmer af det autentiske Vietnam. Vi skal blandt andet forbi det kendte Train Street, hvor toget snor sig gennem den lille gade. I får også tid til at udforske byen på egen hånd, nyde den lokale kultur, eller slappe af på en hyggelig café.

UGE 2

Fra det pulserende Hanoi fortsætter vi rejsen mod Ha Giang Loop. Vi hopper på en VIP-natbus, der tager os hele vejen op til Ha Giang. Her venter der os en kæmpe oplevelse, når vi et par dage kører rundt på motorcykel i et område, der står højt på manges bucketliste. Vi skal ikke styre motorcyklerne selv. Alle får deres egen chauffør, der styrer, mens vi sidder bag på og bare kan nyde det utrolig flotte landskab og små byer, vi kører igennem. På turen rundt i Ha Giang bor vi på små hyggelige bosteder langs ruten.

Efter vores tur rundt i Ha Giang Loop venter et kapitel af ren forkælelse i Sapa. Vi indlogerer os på et femstjernet bjergresort. Med egen spaafdeling, bjergudsigt fra poolen og en fitnessoplevelse i topklasse skal vi rigtig forkæle os selv efter nogle eventyrrige dage på Ha Giang Loop.

Vi skal naturligvis også ud og udforske Sapa by. Sapa er udover at være enormt hyggelig, også hjemsted for Vietnams højeste bjerg. Det er en sjov oplevelse at kigge ned på skyerne.

I Sapa skal vi også tættere på det lokale vietnamesiske liv, når vi tager på en vandretur til en lokal charmerende landsby. Her oplever vi det daglige liv i landsbyen og de gamle vietnamesiske traditioner.

UGE 3

Efter nogle fantastiske dage i det betagende Sapa, begiver vi os tilbage mod Hanoi for en nat, inden vi tager hul på et nyt kapitel af vores rejse på Bali.

Når vi lander på Bali, er det lidt som at lande på en paradisø. Efter at vi er landet, tager vi mod vores hotel, der er centralt beliggende i Ubud, hvilket betyder, at eventyret venter lige uden for døren. En af de første dage går turen blandt andet til abeskoven i Ubud. Forestil dig at vandre gennem skoven, omgivet af legefulde aber. Det er ikke en zoo, men en skov, hvor aberne lever frit, og du bliver en del af dyrenes liv. Skoven er derudover også jungletempler.

Vi tager også til historiske templer. Templerne på Bali er fyldt med historie og kulturelle ceremonier. Når vi besøger templerne rundt omkring på Bali, er det et dyk ned i Balis rige kultur og ånd.

En af dagene tager vi ud for at opleve en restaurant ud over det sædvanlige. Her venter der os det traditionelle Bali Swing og en infinity pool, hvor du kan svømme med udsigt til de grønne risterrasser, mens vi nyder lækker mad. Der er også masser af muligheder for at tage en dukkert i den flotte pool, en gyngetur som Bali Swinget eller blot nyde solen.

En morgen står tidligt op for at vandre op ad Mount Batur. I mørket vandrer vi op mod toppen, klar til at opleve solopgangen fra et af Balis mest fantastiske udsigtspunkter. På toppen venter morgenmad og en følelse af at stå over skyerne. Dagen slutter af med en dosis adrenalinsus, når vi tager på river rafting eventyr. Det er den perfekte balance mellem eventyr og skønhed.

UGE 4

Ugen begynder med et besøg ved Tirta Empul Templet. Dette er ikke bare et klassisk tempel, men et vandtempel, hvor du vil se de lokale være i det hellige vand, og du kan også selv få lov til at prøve de lokale traditioner og skikke. 

Vi besøger også et af de lokale markeder af Ubud. Her bliver vi mødt af et væld af farver og dufte, og du kan købe alt fra autentisk mad til de mest flotte souvenirs. Det er ikke blot shopping; det er et besøg til Ubuds pulserende hjerte.

Midt på ugen tager vi på en hikingtur, der betegnes som en af Balis smukkeste. Imellem risterrasser går vi tæt på det flotte landskab. Hiken er ikke særlig hård, så alle kan være med, men er virkelig flot, når vi drager gennem det balinesiske landskab.

Vi skal også en tur mod det nordlige Bali. Her besøger vi det kendte Ulun Danu Tempel og trekker gennem junglen hen til Balis smukkeste vandfald. Her kan du dyppe tæerne eller hele kroppen i det forfriskende vand.

Efter nogle fantastiske dage på Bali sætter vi kursen mod paradisøen, Nusa Lembognan. Lidt sydøst for Bali er denne smukke ø beliggende. Med en blå lagune, fantastiske strande og ægte ø-liv er Nusa Lembongnan en charmerende ø at udforske. Øen er lille nok til, at vi nemt kan vandre rundt og opdage en masse af dette ø-paradis.

UGE 5

Efter nogle skønne dage på Nusa Lembongnan, tager vi en kort bådtur til Nusa Penida, den store naboø. Her skal vi rundt på øen og besøge øens største højdepunkter, som blandt andet er det ikoniske Kelingking Beach og Broken Beach. Her har I også mulighed for at hoppe i det klare hav og snorkle med djævlerokker. Trods deres imponerende størrelse er de ligeglade med mennesker, så vi kan roligt nyde synet af dem fra afstand.

Efter vores eventyr på Nusa Lembongnan og Nusa Penida vender vi tilbage til Bali for en sidste nat, før vi flyver mod det storslåede New Zealand.

Her lander vi sammen i storbyen, Auckland, og udforsker byen. I Auckland får vi også tid til at udforske byen på egen hånd. Om du er til shopping eller vil slentre gennem byens centrum, er helt op til dig.

Fra Auckland begiver vi os ud på eventyr mod Hobbiton-filmsættet. Her skal vi bag om filmene og se kulisserne, der blev brugt i både Hobbitten og Ringenes Herre.

Videre går turen til Waitomo Glowworm Caves, et magisk underjordisk univers oplyst af tusindvis af glimtende glowworms. Forestil dig at sejle stille gennem grotten, hvor vi er totalt fascineret af dette naturvidunder.

Vi slutter ugen med at bo i den lille by, Rotorua, der i første øjekast blot ligner en stille og hyggelig by, men som byder på nogle kæmpe naturoplevelser, man har svært ved at forestille sig.

UGE 6

Ugen starter med en afslappet byvandring i Rotorua, hvor vi dykker ned i byens charmerende gader og oplever atmosfæren. Om aftenen skal vi fordybe os i Maori-kulturen, da vi skal til en kulturel aften med Maori-folket. Her venter en traditionel middag, og vi får et indblik i Maoriernes rige kulturarv, som går langt tilbage, før europæerne satte foden i New Zealand.

Udover det besøger vi også en stor usædvanlig skov, hvor vi vandrer højt hævet over skovbunden på hængebroer. Her kan vi virkelig få fornemmelsen af de 75 meter høje redwoods.

Vi tager også ud til den betagende Wai-O-Tapu National Park, der er kendt for sine gejsere, og som er hjemlandet for Ngati Whaoa-stammen. I nationalparken skal vi gå rundt mellem gejsere og pools, der er New Zealands mest farverige og unikke geotermiske naturvidundere gennem tusinder af års geotermisk aktivitet.

En af ugens højdepunkter er et besøg på et terapeutisk mudderbad og svovlspa. Vi lader os synke ned i det termiske mudder og det sure, svovlholdige vand. Dette er en kulturel tradition, som Maori-befolkning i århundreder har brugt.

Efter disse naturoplevelser i Rotorua sætter vi kurs mod Taupo. I Taupo venter en vandretur til et af New Zealands mest kraftfulde vandfald. Vi hører lyden af næsten en kvart million liter vand, der løber ud i floden hvert sekund, før vi selv ser det.

UGE 7

Denne uge tager os fra Taupo til New Zealands pulserende hovedstad, Wellington. I hjertet af denne charmerende by venter et 5-stjernet hotel på os, et sandt luksusophold midt i byens centrum. Her kan vi lade os forkæle med en indendørs pool og lækker middag, der fuldender vores rejse med en smag af luksus.

Dagen efter udforsker vi et af New Zealands mest kendte museer. Her kan vi lære meget mere om landets kulturelle historie, og står over for dinosaurknogler, der er fundet i New Zealand.

Om aftenen skal vi nyde hinandens selskab en sidste gang. Her afholder vi galla, som er en fantastisk afslutning på vores rejse. Gallaen afholdes på vores hotel, og det bliver en aften, hvor vi ser tilbage på alle de oplevelser, vi sammen har fået gennem de sidste halvanden måned. Vi nyder en lækker middag, og rejselederne sørger for, at det bliver en uforglemmelig aften, hvor vi samles og deler øjeblikke, der vil blive gemt som godt rejseminde.

Dagen efter rejser vi tilbage mod Danmark.

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE​

AKTIVITETER

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som ryster os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og er med til at skabe et stærkt fællesskab.

CATCH UP

Vores catch up sessions er nogle gange i løbet af din rejse, hvor du med din tilknyttede rejseleder lige gør en status på, hvordan du har det. Dette er, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse.

FÆLLESSKAB

Vores aktiviteter har et skarpt fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i gruppen. Det gør, at gruppen hurtigere skaber et trygt rum med hinanden, og får et unikt sammenhold med hinanden.

TÆT PÅ DE LOKALE

På vores rejser er der altid et fokus på at blive så klog på kulturen og de lokale som muligt. Derfor planlægger vi aktiviteter, hvor vi kommer tæt på lokalsamfundet, for at få en bedre forståelse af samfundet, vi bevæger os i.

TEMAAFTEN

Under rejsen arrangerer rejselederne temaaften. Temaet kan være alt fra en hyldest til 90'erne til Hollywood. Vi sørger for kostumer på jeres værelser, så I kan få en fantastisk aften i hinandens selskab.

STJERNELØB

Stjerneløbet foregår typisk på en af rejsens første dage. Her vil I blive inddelt i hold, hvor I skal løse opgaver og lære området at kende. Rejselederne sørger for, at I bliver udfordret og skal samarbejde.

AFSLUTNINGS-AFTEN

Vi afslutter rejsen med vores afslutningsaften. Denne aften er altid helt vildt speciel, da vi nyder hinandens selskab for sidste gang sammen, og tænker tilbage på alle de minder, vi har fået sammen.

FRIDAGE

På jeres fridage kan I gøre lige præcis, hvad I har lyst til. Om det er at hoppe en tur i poolen, gå på det lokale marked, se solnedgangen fra stranden, shoppe løs i et shoppingcenter eller gå op opdagelse i området, så er det helt op til dig.

GODMORGEN FITNESS

Nogle morgener arrangerer vi godmorgen fitness for de morgenfriske. Disse dage har man mulighed for at starte dagen ud med lidt sved på panden. Det kan være en løbetur, cirkeltræning eller noget helt tredje.

OG MEGET MERE...

Nøje udvalgt ud fra høje standarder

Her bor vi på rejsen

Nøje udvalgt med hjertet. Sådan føles det, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Vores rejseledere har nøje valgt alle hoteller ud fra beliggenhed, stil, atmosfære og den særlige faktor, der gør hele oplevelsen ekstraordinær. Det betyder, at vi aldrig ender på hostels, for vores rejser rammer altid et niveau, der er lidt mere unikt.

HVAD ER INKLUDERET?

Vietnam

Bali

New Zealand

IKKE INKLUDERET

  • Måltider udover nævnte,
    samt drikkepenge
  • Drikkevarer til temaaftener
  • Visum & vaccinationer
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

TIDER & PRISER

Destination:

Vietnam, Bali &
New Zealand

Vietnam, Bali & New Zealand

Afrejsedato:

15. september –
30. oktober 2024

15. september – 30. oktober 2024

Varighed:

1,5 måned

Pris:

52.995 kr

Normalpris:

 55.995 kr

Destination:

Vietnam, Bali &
New Zealand

Vietnam, Bali & New Zealand

Afrejsedato:

4. oktober –
18. november 2024

4. oktober – 18. november 2024

Varighed:

1,5 måned

Pris:

52.995 kr

Normalpris:

 55.995 kr

Destination:

Vietnam, Bali &
New Zealand

Vietnam, Bali & New Zealand

Afrejsedato:

13. marts –
27. april 2025

13. marts – 27. april 2025

Varighed:

1,5 måned

Pris:

53.995 kr

Normalpris:

 55.995 kr

Destination:

Vietnam, Bali &
New Zealand

Vietnam, Bali & New Zealand

Afrejsedato:

9. september –
24. oktober 2025

9. september – 24. oktober 2025

Varighed:

1,5 måned

Pris:

53.995 kr

Normalpris:

 55.995 kr

Destination:

Vietnam, Bali &
New Zealand

Vietnam, Bali & New Zealand

Afrejsedato:

17. oktober –
1. december 2025

17. oktober – 1. december 2025

Varighed:

1,5 måned

Pris:

53.995 kr

Normalpris:

 55.995 kr

NYTTIG VIDEN

Vi forventer, at du cirka skal have mellem 6-9.000 kr. med i lommepenge.

Vores koncept er bygget op omkring at have så meget inkluderet i prisen som overhovedet muligt. Du vil derfor opleve, at vi er et af de selskaber, der har allermest inkluderet i rejserne. Det betyder, at de fleste af dine udgifter er dækket på forhånd. Dine lommepenge er derfor til at dække de måltider, der ikke er inkluderet, samt til lidt shopping og hvis du har lyst til at opleve noget på dine fridage.

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud på din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper. På denne rejse kan der højst være 28 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende.

Derudover er der et team af rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne rejse er skræddersyet til dig mellem 18-24 år, der ønsker at opleve verden i mere trygge rammer. Vores rejser bygger på værdierne om kvalitet og fællesskab, så vores rejser er for dig, der ønsker både at få en masse minder og venskaber med hjem i kufferten. Da vores rejser har rigtig meget inkluderet i prisen, undgår du de typiske ekstra og overraskende udgifter på rejserne. Typisk skal du kun selv stå for måltider, lidt shopping, og hvis du ønsker at lave nogle aktiviteter på dine fridage.

Når du vælger at rejse med på grupperejse, slipper du også for at stå med al planlægningen selv. At planlægge en hel rejse selv kan nemlig være utrolig tidskrævende og kræve mange timers research. Vi har allerede været på destinationen før, så vi har planlagt ruten, så du får absolut mest ud af din rejse.

Vores rejsekoncept passer perfekt til dig, der ønsker at rejse i gruppe, blive en del af et nyt fællesskab, og få en masse oplevelser med hjem. Du ønsker også at blive udfordret en gang imellem, få adrenalinen op, og overskride nogle af dine grænser. Vores danske rejseledere er med på hele rejsen og er altid klar til at have din ryg, hvis du skulle få brug for det.

Ja, det kan du. Hvis du foretrækker ikke at køre rundt på motorcykel på Ha Giang Loop, kan vi arrangere alternativer som enten en van eller bil til at dække ruten. Det er stadig en fantastisk oplevelse at udforske området, og hvis du ikke er interesseret i at køre motorcykel, er det helt forståeligt.

Det er vigtigt at nævne, at vi ikke selv styrer motorcyklerne. Vi har alle en chauffør, der kører motorcyklen, hvilket betyder, at du blot sidder bag på og kan nyde de spektakulære landskaber uden bekymringer.

Hvis du ønsker at vælge en bil eller van som alternativ, kan der være en ekstra omkostning forbundet hermed.

Skulle du have lyst til at køre turen i en bil eller van i stedet, vil vi meget gerne vide det inden, så vi kan nå at planlægge det. Skriv til enten kontakt@alekos.dk eller ring til os på 42 55 28 66. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores gæster. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog forstår vi også, at en del af at danne et fællesskab kan være at nyde en drink sammen eller besøge en bar nede i byen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol i villaen. Vi vil tilbyde et udvalg af lækre cocktails, lokale øl og sodavand til favorable priser. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores gæster kan nyde en forfriskning.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for vores gæsters trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

Vi hjælper dig naturligvis igennem hele processen med at skaffe de nødvendige visa, der kræves på alle vores rejser.

På rejsen til Vietnam, Bali & New Zealand skal vi søge enkelte visa inden afrejse:

Vietnam: Vietnam er for danske statsborgere visumfrit i op til 45 dage. Det vil sige, at det ikke koster noget at komme ind i Vietnam.

Bali: Der er visumpligt for at komme ind i Indonesien, hvor Bali ligger. Det koster lige knap 250 kr., og som vi søger på forhånd.

New Zealand: Inden afrejse skal vi for at komme ind i New Zealand, registrere os for at komme ind med et såkaldt NZeta, som koster omkring NZ$ 23 (svarer til ca. 100 kr.) at udfylde.

Det er også vigtigt at være opmærksom på de anbefalede vaccinationer, inden du rejser til Vietnam, Bali & New Zealand. Vi anbefaler at kontakte en professionel sundhedsklinik, såsom DLVS, der har klinikker i hele landet og kan hjælpe med at sikre, at du har alle de nødvendige vaccinationer inden afrejse. Vi opfordrer dig til at tjekke dette i god tid før afrejse. Når du rejser med Alekos Rejser får du 10% rabat på dine vacciner.

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Derfor er det noget, du skal sørge for at tjekke op på inden afrejse.

Vi samarbejder med Europæisk Rejseforsikring, som har en af Danmarks bedste dækninger på rejseforsikringer.

Du kan læse mere om rejseforsikringer på denne side.