fbpx

Japan, Filippinerne & Australien

DEN PERFEKTE BLANDING AF NATUR, KULTUR OG DYRELIV

NÆSTE AFREJSE: 2. NOV. – 17. DEC. 2024

  • 1,5 uges rundrejse i Japan med kimono, templer, bambusskov, te-ceremoni, sprudlende kultur og Tokyos livlige gader.
 
  • 2,5 uge på skønne Filippinerne med tyrkisblåt hav, snorkel med skildpadder, mærk tropisk ø-stemning, svøm i grotter, bad i vandfald, se verdens mindste abe, unik natur og smukke solnedgange.
 
  • 2,5 uges rundrejse langs Australiens østkyst, fra storbyen Sydney til tropeparadiset Cairns. Oplev surfing ved Surfers Paradise, vilde koalaer på Magnetic Island, fodre kænguruer i Brisbane, se verdens flotteste strand på Whitsundays øerne og snorkle på Great Barrier Reef.
Palmer på Filippinerne

Se nogle af de største højdepunkter på rejsen

Glæd dig til

Halvanden måneds rejse hvor du oplever Japans sprudlende, asiatiske kultur og natur kombineret med de flotte koralrev og tyrkisblå hav på Filippinerne, samt Australiens storbyer, kænguruer og storslåede natur. Det er altså den perfekte blanding til din sabbatårsrejse.

Et program, der giver minder for livet

Program

UGE 1

Vi starter i Københavns Lufthavn, hvor dine rejseledere står klar til at modtage dig. Her rejser vi sammen afsted mod første land på rejsen, nemlig Japan. Vi lander i Japans smukke hovedstad, Tokyo, hvor der venter os nogle spændende introdage, hvor vi skal lære hinanden meget bedre at kende.

Vi skal naturligvis også ud i Tokyos gader og opleve den pulserende hovedstad. Vi tager blandt andet ud og besøger Tokyos mest kendte templer. Her har man mulighed for at iklæde sig den japanske nationaldragt, Kimonoen, hvilket er med til at gøre hele besøget endnu mere autentisk. 

Vi skal også besøge Shibuya Scramble Crossing, der er verdens mest travel fodgængerovergang, hvor over to millioner går over hver eneste dag. En af dagene besøger vi også et digitalt museum, der får vores sanser en masse i brug. Samme dag tager vi op og oplever den imponerende udsigt fra Tokyo Skytree, der har udsigt over byen.

Efter nogle storslåede dage i Tokyo tager vi lyntoget, Shinkansen, hele vejen til byen Kyoto. På vejen kan vi være heldige at få et fantastisk udsyn over Mount Fuji, når vi suser forbi. 

I Kyoto venter os nogle spændende dage. Her besøger vi nogle af Japans største seværdigheder. Dette er blandt andet den kendte bambusskov, den gyldne pavillion og det hellige Fushimi Inari Taisha.

UGE 2

Vi afslutter vores dage i Kyoto med en kulturel te-ceremoni og besøger det kendte Gion-distrikt, der er en velbevaret gammel bydel med små, traditionelle japanske huse.

Efter nogle kulturelle dage i Kyoto går rejsen videre til den historiske by Hiroshima. Vi tager bussen fra Kyoto til Hiroshima, for at besøge en af de byer, hvor en atombombe blev smidt under 2. verdenskrig. Derfor skal vi besøge Peace Park, som er en af byens midtpunkter. Parken fungerer i dag som en mindepark for atombombens ofre. Vi skal også besøge en bygning, der står uberørt tilbage fra krigens tid.

I Hiroshima skal vi også besøge slottet, der er en af byens mest centrale seværdigheder. Derudover vil der også være mulighed for at slå vejen forbi det lokale shoppingcenter og få købt de sidste souvenirs, inden turen går videre.

Rejsen går herefter mod Osaka, hvorfra vi dagen efter flyver mod rejsens næste stop, Filippinerne. Her skal vi starte med at bo på en lille ø kaldet Siquijor. Denne ø er fyldt med hyggelig ø-stemning og er omringet af det mest azurblå hav og det smukkeste koralrev fyldt med farverige fisk og skildpadder. Vi skal her bo på et luksuriøst strandresort, hvor vi har vores egen private strand og det smukkeste koralrev lige udenfor døren.

UGE 3

Vi bruger de første dage på Filippinerne på vores lækre strandresort med at slappe af ved det tyrkisblå hav, snorkle med koraller og skildpadder, drikke fra en kokosnød under svajende palmerne eller bare nyde de mange pools langs stranden. Det er det smukkeste paradis, du kan forestille dig.

Øen Siquijor har også en masse fantastiske naturoplevelser at byde på. Vi skal blandt andet bade under vandfaldet ved Cambugahay Falls. Efterfølgende tager vi hen til en lokal grotte, hvor man kan svømme i en flod inde i grotten. Ude ved en af øens kyster er der et sted, hvor vi kan få lov til at springe fra klipperne ned i det flotte hav. På øen er der ifølge de lokale også et fortryllet træ, som vi selvfølgelig også skal et smut forbi. 

Efter en del dage på strandresortet, fyldt op med den dejligste ø-stemning tager vi hen til det næste stop. Denne gang går rejsen videre mod den filippinske ø, Cebu. Det er en større ø, hvor vi skal bo i den kendte by, Moalboal. Byen Moalboal har en masse at byde på, lige fra de hyggeligste restauranter langs strandpromenaden til de flotteste naturoplevelser. Et af ugens højdepunkter er, hvor vi skal ud på canyoning, som er en adrenalinfyldt aktivitet. Her skal vi hoppe fra klipperne ned i det mest krystalklare vand. Aktiviteten foregår ved Kawasan Falls, som er en perle midt i junglen. Her kan vi høre aberne svinge i træerne inde fra junglen, mens vi bader i de smukke omgivelser.

UGE 4

Fra Moalboal tager vi turen ned til Cebu City, som er den største by på øen Cebu. Her skal vi bo midt i byen tæt på et stort shoppingcenter.

Fra Cebu City tager vi på en dagstur til naboøen Bohol, hvor der venter os en dag fyldt med oplevelser. Vi skal her blandt andet besøge verdens mindste abe, som lever meget få steder i verden. Øen har også de verdenskendte Chocolate Hills, der har fået navnet, da naturen ligner små chokoladetoppe.

Dagen efter siger vi farvel til det smukke Filippinerne, da turen går videre mod rejsens sidste land, Australien. I Australien lander vi i en af landets største byer, Sydney. Sydney er en af de mest kendte byer i Australien, og det er med god grund. Byen er fyldt med charme og store seværdigheder. I Sydney bor vi centralt, så vi er tæt på byens midte. En af de mest fotograferede bygninger i verden er Operahuset i byen. Du kender det helt sikkert fra billeder, og det er mindst ligeså flot i virkeligheden. Bag Operahuset ligger Harbour Bridge, hvor vi sammen går en tur op. Her er der udsigt til Sydneys skyline og det berømte kvarter, The Rock.

Vi skal naturligvis også besøge en af verdens mest kendte strande, Bondi Beach. Når vi ankommer til Bondi Beach, vil du med det samme mærke en surfer- og laid back-stemning. Bondi Beach er nemlig kendt for sine store bølger, som tiltrækker surfere fra hele verden. Fra Bondi Beach vandrer vi langs kysten til Coogee Beach. Denne vandretur er meget benyttet blandt turister og lokale, da den har de smukkeste udsigtspunkter.

UGE 5

I Sydney er mulighederne mange, og mange forelsker sig hurtigt i både Australien og byen. Vi bliver dog ikke i Sydney. På denne rejse skal vi altså opleve den australske østkyst hele vejen fra Sydney til Cairns. Vi tager derfor bussen fra Sydney til endnu et højdepunkt på rejsen, nemlig Surfers Paradise.

Byen Surfers Paradise har ikke fået navnet for sjov. Byen er fyldt med surfere, da surf-forholdene er helt fantastiske. Her skal vi også forsøge os med at ride på bølgerne, når vi sammen får surflektioner. Hvem vil ikke gerne have prøvet at surfe i Surfers Paradise?

Fra Surfers Paradise går rejsen videre mod Brisbane, som er starten på delstaten Queensland. I Brisbane skal vi igen bo centralt, da vi her skal besøge et reservat for australske dyr. Reservatet har især fokus på koalaer og hjælper dette fantastiske dyr. I reservatet får vi blandt andet lov til at fodre kænguruer, komme helt tæt på koalaer og se et koalahospital. Det er en dag, hvor vi virkelig kommer helt tæt på Australiens store dyreliv.

Brisbane byder også på en masse lækre restauranter og shoppingmuligheder, så der er en masse at give sig til i byen.

UGE 6

Efter nogle fantastiske dage med en masse dyr i Brisbane, rejser vi videre mod Airlie Beach.

Airlie Beach er kendt for at ligge tæt på de berømte Whitsundays. Og det er lige præcis også dem, vi skal besøge. Whitsundays er en øgruppe, der er kendt for deres totalt tyrkisblå hav og smukke øer. Øerne ligger uden for byen Airlie Beach, så vi hopper her på en speedbåd, som sejler os derud. Ude ved øerne skal vi blandt andet opleve en af verdens mest hvide sandstrande. Det gør også, at stranden er kendt for at være en af verdens bedste.

Bådturen tager os også forbi Hill Inlet Lookout, som er et udsigtspunkt over naturfænomenet, Swirling Sands. Sandet ligger og snor sig mellem det tyrkisblå hav. Vi skal også ud at snorkle ved Whitsundays øerne. Koralrevet, som vi skal snorkle ved, ligger lige i starten af verdens største koralrev, Great Barrier Reef.

Vi siger farvel til Airlie Beach og sætter kursen mod Townsville. Townsville som by er fyldt med gamle og hyggelige gader, men lige ude på den anden side ligger et stort højdepunkt, nemlig øen Magnetic Island, som kun ligger en kort bådtur væk. På Magnetic Island vil du opleve helt unik natur, du ikke kan opleve andre steder i verden. Magnetic Island er et af de steder i Australien, der har en stor bestand af koalaer og kænguruer. Vi skal derfor ud og se, om vi kan spotte en koala eller to, der lever i vild natur. Øen er derudover også kendt for sine smukke strande og gamle ruiner.

UGE 7

Den sidste uge bliver en god afslutning på rejsen, fyldt med endnu flere oplevelser, så din rygsæk er proppet med minder, når vi vender snuden hjemad.

Vi starter ugen med at rejse fra Townsville til Cairns, som er det sidste stop i Australien. Cairns er mulighedernes by. Byen er fyldt med aktiviteter for enhver smag. Det er ligegyldigt, om du er til adrenalinsus eller elsker at snorkle med skildpadder og farverige fisk, så har Cairns noget for dig.

Vi starter vores ophold i Cairns ud med at blive kørt ud til en flod, hvor vi skal ud at river rafte. Vi bliver oplært i, hvordan vi skal gøre, så vi er helt klar til eventyret. Det er selvfølgelig på begynderniveau, så alle kan være med. Alligevel er det mere end rigeligt til at få sus i maven.

Dagen efter skal vi besøge Kuranda, som er en bjergby, der er kendt for at holde fast i sin oprindelige kultur. Her skal vi derfor lære en masse om aboriginals, som er Australiens oprindelige folk. Vi skal her lære om deres kultur og traditioner. I byen kan man også besøge små butikker, der sælger lækre lokale råvarer.

I Cairns er der, som nævnt, fyldt med muligheder. Derfor får I her også fridage, så I kan gøre præcis, hvad I har lyst til. Der er mulighed for at komme på krokodillesafari, snorkle på Great Barrier Reef, tage faldskærmsudspring, besøge en regnskov eller gå en tur gennem byens charmerende gader.

Vi afslutter rejsen med en middag på en katamaran, hvor vi sammen nyder den sidste solnedgang, inden vi dagen efter tager flyet tilbage mod Danmark. Nu meget stærkere og klogere på verden.

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE​

AKTIVITETER

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som ryster os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og er med til at skabe et stærkt fællesskab.

CATCH UP

Vores catch up sessions er en vigtig del af vores rejsekoncept, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse. Læs mere lige nedenunder.

FÆLLESSKAB

Vores aktiviteter har et skarpt fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i gruppen. Det gør, at gruppen hurtigere skaber et trygt rum med hinanden, hvilket er med til at øge den sociale trivsel og skabe et fokus på personlig udvikling.

TÆT PÅ DE LOKALE

På vores rejser er der altid et fokus på at blive så klog på kulturen og de lokale som muligt. Derfor planlægger vi aktiviteter, hvor vi kommer tæt på lokalsamfundet, for at få en bedre forståelse af samfundet, vi bevæger os i.

TEMAAFTENER

Vi sørger for at sætte kulør på jeres ophold med vores sjove temaaftener. I kan glæde jer til alt fra en hyldest til 90'erne til en hyggelig BBQ-aften. Vi sørger for kostumer på jeres værelse, så I kan give den gas og få endnu en mindeværdig aften.

STJERNELØB

Her vil I opleve områdets højdepunkter og lære området at kende. I bliver delt op i hold, og konkurrere mod hinanden i at finde vej og løse opgaver. Det er en fantastisk mulighed for at udforske området, samtidig med at I har det sjovt i fællesskab.

AFSLUTNINGS- AFTEN

Aftenen, hvor vi afslutter rejsen på bedste manér. Her tager vi ud på en luksuriøs catamaran ned langs Trinity-fjorden. På båden er der underholdning, spisning og panoramaudsigt ud over bjergene.

FRIDAGE

På jeres fridage kan du forkæle dig selv med afslapning ved poolen, spille en tenniskamp, tage en tur i villaens biograf eller nyde en afslappende massage. Foretrækker du eventyr, er det muligt at tage sammen ud og udforske området på egen hånd.

GODMORGEN FITNESS

Nogle morgener arrangerer vi godmorgen fitness for de morgenfriske. Disse dage har man mulighed for at starte dagen ud med lidt sved på panden. Det kan være en løbetur, cirkeltræning eller noget helt tredje.

OG MEGET MERE...

Nøje udvalgt ud fra høje standarder

Her bor vi på rejsen

Nøje udvalgt med hjertet. Sådan føles det, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Vores rejseledere har nøje valgt alle hoteller ud fra beliggenhed, stil, atmosfære og den særlige faktor, der gør hele oplevelsen ekstraordinær. Det betyder, at vi aldrig ender på hostels, for vores rejser rammer altid et niveau, der er lidt mere unikt.

HVAD ER INKLUDERET?

Japan

Filippinerne

Australien

IKKE INKLUDERET

  • Måltider udover nævnte,
    samt drikkepenge
  • Drikkevarer til temaaftener
  • Visum & vaccinationer
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

TIDER & PRISER

Destination:

Japan, Filippinerne & Australien

Japan, Filippinerne & Australien

Afrejsedato:

2. november –
17. december 2024

2. november –
17. december 2024

Varighed:

1,5 måned

Pris:

54.995 kr

Normalpris:

 58.995 kr

Destination:

Japan, Filippinerne & Australien

Japan, Filippinerne & Australien

Afrejsedato:

21. marts –
5. maj 2025

21. marts – 5. maj 2025

Varighed:

1,5 måned

Pris:

55.995 kr

Normalpris:

 58.995 kr

Destination:

Japan, Filippinerne & Australien

Japan, Filippinerne & Australien

Afrejsedato:

3. november –
18. december 2025

3. november –
18. december 2025

Varighed:

1,5 måned

Pris:

55.995 kr

Normalpris:

 58.995 kr

Giv dig selv den største oplevelse

Kombiner rejsen

Når du rejser med Alekos Rejser, kan du på mange rejser kombinere din rejse med en anden. På den måde kan du gøre din rejse endnu længere, hvis du ikke vil hjem til Danmark alt for tidligt. Når du kombinerer to rejser, sørger vi for, at du kommer fra den ene rejse til den næste, og vi står både for fly og hotel. 

Find din afrejse nederst og se, hvilken rejse du kan kombinere med.

Afrejse: 2. november 2024

1,5 måned - Få pladser tilbage

Pris pr. pers.

52.995 DKK

Normalpris: 55.995

Afrejse fra Danmark

15. september 2024

Hjemrejse

30. oktober 2024

Afrejse: 21. marts 2025

4 uger - Ledige pladser

Pris pr. pers.

35.995 DKK

Normalpris: 38.995

Afrejse fra Danmark

18. februar 2025

Hjemrejse

18. marts 2025

NYTTIG VIDEN

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud på din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi forventer, at du cirka skal have mellem 7-12.000 kr. med i lommepenge.

Vores koncept er bygget op omkring at have så meget inkluderet i prisen som overhovedet muligt. Du vil derfor opleve, at vi er et af de selskaber, der har allermest inkluderet i rejserne. Det betyder, at de fleste af dine udgifter er dækket på forhånd. Dine lommepenge er derfor til at dække de måltider, der ikke er inkluderet, samt til lidt shopping og hvis du har lyst til at opleve noget på dine fridage.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper. På denne rejse kan der højst være 28 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende.

Derudover er der et team af rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne rejse er skræddersyet til dig mellem 18-24 år, der ønsker at opleve verden i mere trygge rammer. Vores rejser bygger på værdierne om kvalitet og fællesskab, så vores rejser er for dig, der ønsker både at få en masse minder og venskaber med hjem i kufferten. Da vores rejser har rigtig meget inkluderet i prisen, undgår du de typiske ekstra og overraskende udgifter på rejserne. Typisk skal du kun selv stå for måltider, lidt shopping, og hvis du ønsker at lave nogle aktiviteter på dine fridage.

Når du vælger at rejse med på grupperejse, slipper du også for at stå med al planlægningen selv. At planlægge en hel rejse selv kan nemlig være utrolig tidskrævende og kræve mange timers research. Vi har allerede været på destinationen før, så vi har planlagt ruten, så du får absolut mest ud af din rejse.

Vores rejsekoncept passer perfekt til dig, der ønsker at rejse i gruppe, blive en del af et nyt fællesskab, og få en masse oplevelser med hjem. Du ønsker også at blive udfordret en gang imellem, få adrenalinen op, og overskride nogle af dine grænser. Vores danske rejseledere er med på hele rejsen og er altid klar til at have din ryg, hvis du skulle få brug for det.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at sende dig på dit drømmeeventyr. Så drømmer du om at rejse ud i verden i længere tid end 1,5 måned, så hjælper vi også gerne med det. Langt de fleste af vores rejser er planlagt således, at du kan kombinere to rejser sammen.

Det kunne eksempelvis være, at du drømmer om at rejse i 3 måneder og dermed vil kombinere to af vores rejser med hinanden, der begge er 1,5 måned.

Så kunne din rejse ende med at hedder Vietnam, Bali, New Zealand, Japan, Filippinerne & Australien. Du kan altså på blot én rejse opleve alle disse destinationer alt sammen i trygge hænder.

Vælg den rejse du ønsker at kombinere, når du booker din rejse. Hvis du har brug for hjælp, så er du mere end velkommen til at skrive til os her på siden eller på kontakt@alekos.dk.

Selvfølgelig! Du er mere end velkommen til at enten mødes med os i starten af rejsen eller rejse videre på egen hånd efter, at rejsen er slut. For at sikre, at det hele passer perfekt til dine planer, vil vi dog gerne have besked i forvejen, så vi kan sørge for de rette flybilletter for dig. Hvis du har brug for nogen form for hjælp med din videre rejse, er vi altid her for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på kontakt@alekos.dk, så hjælper vi dig med glæde videre.

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores rejsende. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog kan det at nyde en drink på stranden eller besøge en lokal bar i byen også være en del af at danne et fællesskab sammen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores rejsende kan have en fantastisk aften.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for den rejsendes trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

Vi hjælper dig naturligvis igennem hele processen med at skaffe de nødvendige visa, der kræves på alle vores rejser.

På rejsen til Japan, Filippinerne & Australien skal vi faktisk slet ikke tænke på visum. Ved indrejse til Japan får vi automatisk 90 dage visumfrit ophold.

Når vi rejser til Filippinerne, får vi et turistvisum, der gælder i op til 30 dage.

Det samme gælder Australien. Her får vi også et turistvisum ved indrejse, der gælder i helt op til 3 måneder.

Det er også vigtigt at være opmærksom på de anbefalede vaccinationer, inden du rejser til Japan, Filippinerne & Australien. Vi anbefaler at kontakte en professionel sundhedsklinik, såsom DLVS, der har klinikker i hele landet og kan hjælpe med at sikre, at du har alle de nødvendige vaccinationer inden afrejse. Vi opfordrer dig til at tjekke dette i god tid før afrejse. Når du rejser med Alekos Rejser får du 10% rabat på dine vacciner.

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Vi anbefaler, at du tager kontakt til enten Europæisk Rejseforsikring eller Gouda Rejseforsikring, da de begge er specialiserede inden for rejseforsikringer.