fbpx

BALI, SRI LANKA & GILI-ØERNE

OPLEV DE IKONISKE RISTERRASSER FRA EN INFINITY POOL

NÆSTE AFREJSE: 12. JUL. – 16. AUG. 2024

Tag med på vores rejse til Bali, Sri Lanka & Gili-øerne, hvor vi skal dykke helt ned i Sri Lankas righoldige kultur og opleve balinesiske eventyr på en seks ugers rejse gennem fortryllende kulturskatte og naturskønne vidundere.

  • 2 ugers rundrejse i Sri Lanka med teplantager, surfing, safari, smuk togtur og historisk palads ved en klippe.
 
  • 2 uger på skønne Bali med unikke templer, risterrasser, infinity pool med udsigt til risterrasser, solgang fra vulkan og varme kilder.
 
  • 1 uge på Nusa Penida og Gili-øerne, hvor vi skal snorkle ned til undervandsskulpturer, opleve det rolige liv på den bilfrie ø og svømme i det azurblå hav.
  •  
Afspil video om Sofie fortæller om Bali & Sri Lanka

Se nogle af de største højdepunkter på rejsen

Glæd dig til

På denne rejse oplever du Sri Lankas autentiske, asiatiske kultur og natur kombineret med Balis charme, tyrkisblå vand, adventure og hinduistiske religion, samt det tyrkisblå vand og de karakteristiske hestevogne på Gili-øerne. Det er sommerferien, du aldrig vil glemme.

Et program, der giver minder for livet

Program

UGE 1

Dine rejseledere står klar i Københavns Lufthavn til at tage imod dig. Her rejser vi sammen afsted på vores tur til Bali & Sri Lanka mod det store eventyr, vi sammen skal på. Rejsen begynder med vores ankomst til Colombo, Sri Lankas smukke hovedstad. Her fra rejser vi videre til den lille by, Habarana, hvor der venter nogle spændende introdage, hvor vi skal lære hinanden meget bedre at kende.

Under introdagene skal vi blandt andet til Dambulla, hvor vi skal besøge huletemplerne. Inde i de 5 grotter bliver man på vejen både mødt af Buddha statuer og vægmalerier, der illustrerer Buddhas liv. Vi skal naturligvis også besøge det imponerende Sigiriya-klippefort, der har en spændende historie. Oppe på toppen er der en helt vild smuk udsigt over landskabet, og der ligger en fæstning deroppe fra gamle dage.

Det er vildt imponerende oplevelse!

Efter et par dage i Dambulla tager vi mod byen Kandy, hvor vi skal på toget mod Ella. Togturen foregår på en verdenskendt togstrækning, da den fører os igennem et utroligt smukt landskab. Toget bumler gennem den smukke natur og laver nogle stops blandt andet ved den ofte fotograferede bro, Nine Arches Bridge.

Vores rejse fortsætter til Ella, en fortryllende by i Sri Lankas højland, hvor vi skal på et hike op til en udkigspost, der har udsigt over det bjergrige terræn. På vejen vil vi tage et stop ind for at se nogle af Sri Lankas teplantager. Vi slutter ugen af ved at rejse tæt på nationalparken, Yala National Park.

UGE 2

I anden uge af din rejse starter vi i Yala National Park, der er en af Sri Lankas storslåede nationalparker. Dette sted er Sri Lankas svar på den afrikanske savanne, og her skal vi selvfølgelig på safari, hvor vi forsøge at spotte det eksotiske dyreliv, hvor der er lige fra vilde elefanter, fugle, bjørne og måske leoparder. 

Efter at vi forhåbentlig har spottet en masse spændende dyr, går rejsen videre mod Hiriketiya Bay, der er et sandt paradis for surfere. Her venter os en spændende dag, hvor vi får undervisning i surfing, og vi vil have mulighed for at lære at ride på bølgerne. Det er en dag fyldt med sjov, en dejlig strand og tyrkisblåt hav.

Rejsen fortsætter videre til Negombo. I Negombo er der mulighed for at bruge sin sidste dag i Sri Lanka på at shoppe, gå en tur på stranden eller gå på opdagelse på et af de mange lokale markeder.

Derefter er det tid til at sige farvel til Sri Lanka og flyve afsted mod nye oplevelser på Bali, Indonesiens perle. Her venter en smagsoplevelse af den lokale kultur, når vi giver os i kast med Madlavningskursus. I får chancen for at udforske det balinesiske køkken og de spændende lokale retter og ingredienser. Et must når man rejser som gruppe til Bali.

UGE 3

I uge 3 skal vi opleve alle de mulige Bali oplevelser, som øen har at byde på. Vi skal besøge en lang række templer, der har rødder dybt ned i den balinesiske kultur. Blandt andet skal vi besøge Lempuyang Temple Gates, der er blevet utrolig kendt fra de berømte Instagram billeder, du kan få taget der. Undervejs passerer du lange strækninger med smukke og uberørte rismarker, kører langs snoede veje og beundrer betagende bjerge. 

Vi skal på jagt efter en af øens smukkeste vandfald, Tegenungan Waterfall. Gennem årtusinder har vandfaldet været et helligt sted, hvor de lokale har samlet det hellige vand til religiøse ceremonier. Vi skal på vores tur rundt på øen også besøge en abeskov,der er hjemsted for mere end 600 langhalede makaker og er en tropisk grøn skov. Inde i skoven kan du se et helligt tempel, der bevogtes af aberne. 

Vi skal i denne uge på vores rejse til Bali også på riverrafting, ATV-tur, solopgangstur til vulkanen, Mount Batur. Vi skal også på dagsbesøg til Alas Harum, hvor vi skal slappe af ved af verdens smukkeste infinity pools, hvor vi kan nyde den smukke udsigt fra poolen til risterrasserne.

UGE 4

Vi starter denne uge med at rejse til Nusa Penida, hvor du vil blive betaget af øens enestående seværdigheder, herunder den ikoniske Kelingking Beach. Det er en strand, der er blevet utrolig kendt for dens flotte klippeformning og smukke strand. Og man forstår det helt sikkert godt. 

På Nusa Penida får du også muligheden for at svømme med de majestætiske djævlerokker, en af de Bali oplevelser, hvor du kommer helt på det store dyr, og vil få adrenalinen til at pumpe. Djævlerokker er store, men er et stille og fredeligt dyr, der ikke gør mennesker noget. 

Vores eventyr fortsætter med et besøg på et skildpaddereservat, hvor du har den unikke chance for at sætte en baby skildpadde fri og hjælpe skildpadden ud i havet. Dette er en hjertevarmende og uforglemmelig oplevelse, hvor du gør en god gerning ved at hjælpe skildpadden med en god start på livet.

Til sidst på disse rejser til Bali sætter vi kursen mod Gili-øerne, hvor vi vil nyde de bilfri øer, smukke strande og den afslappende atmosfære.

UGE 5

Denne uge starter vi med at udforske de Instagram-venlige Gili-øer. Her venter uforglemmelige Gili og Bali oplevelser på både land og vand.

På øerne vil vi tage på en fortryllende snorkeltur ned til Bask Nest underwater sculptures. Disse undervandsskulpturer er en sand kunstnerisk perle og giver en surrealistisk følelse, når du svømmer rundt om dem og udforsker de farverige koraller og det rige hav liv.

Men det er ikke kun undervandseventyr, vi skal på. Gili-øerne er kendt for deres betagende strande og det azurblå hav, hvor du kan slappe af og nyde paradisets ro. Øerne er også kendt for at være bilfri, hvor det primære transportmiddel er en hestevogn. Det giver øerne en helt fantastisk ro, som virkelig er tiltrænkt efter nogle uger fyldt med spændende oplevelser.

Efter vores uforglemmelige ophold på Gili-øerne vender vi tilbage til Denpasar, hvor vi begynder vores rejse tilbage til Danmark, hvor vi sammen ender vores rejse til Bali og Sri Lanka. Disse sidste dage vil give os tid til at reflektere over de mange eventyr, vi har haft, og alle de minder, vi tager med os hjem.

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE​

AKTIVITETER

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som ryster os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og er med til at skabe et stærkt fællesskab.

CATCH UP

Vores catch up sessions er en vigtig del af vores rejsekoncept, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse. Læs mere lige nedenunder.

FÆLLESSKAB

Vores aktiviteter har et skarpt fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i gruppen. Det gør, at gruppen hurtigere skaber et trygt rum med hinanden, hvilket er med til at øge den sociale trivsel og skabe et fokus på personlig udvikling.

MADLAVNINGS-KURSUS

Til madlavningskursus får vi selskab af en lokal kok, der vil lære os om den lokale madkultur og opdage nye smage og dufte. Herefter giver vi os i kast med at lave nogle af landets traditionelle delikatesser under kyndig vejledning af kokken.

TEMAAFTENER

Vi sørger for at sætte kulør på jeres ophold med vores sjove temaaftener. I kan glæde jer til alt fra en hyldest til 90'erne til en hyggelig BBQ-aften. Vi sørger for kostumer på jeres værelse, så I kan give den gas og få endnu en mindeværdig aften.

STJERNELØB

Her vil I opleve områdets højdepunkter og lære området at kende. I bliver delt op i hold, og konkurrere mod hinanden i at finde vej og løse opgaver. Det er en fantastisk mulighed for at udforske området, samtidig med at I har det sjovt i fællesskab.

GALLAAFTEN

Aftenen, hvor du kan tage dine fineste klæder på og nyde en aften med elegance og underholdning. Vi vil uddele sjove awards og tage flotte billeder, der vil pynte enhver Instagram-profil. Du kan slå dig løs og nyde de sidste dage af din rejse med stil og glamour.

FRIDAGE

På jeres fridage kan du forkæle dig selv med afslapning ved poolen, spille en tenniskamp, tage en tur i villaens biograf eller nyde en afslappende massage. Foretrækker du eventyr, er det muligt at tage sammen ud og udforske området på egen hånd.

GODMORGEN FITNESS

Nogle morgener arrangerer vi godmorgen fitness for de morgenfriske. Disse dage har man mulighed for at starte dagen ud med lidt sved på panden. Det kan være en løbetur, cirkeltræning eller noget helt tredje.

OG MEGET MERE...

Nøje udvalgt ud fra høje standarder

Her bor vi på rejsen

Nøje udvalgt med hjertet. Sådan føles det, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Vores rejseledere har nøje valgt alle hoteller ud fra beliggenhed, stil, atmosfære og den særlige faktor, der gør hele oplevelsen ekstraordinær. Det betyder, at vi aldrig ender på hostels, for vores rejser rammer altid et niveau, der er lidt mere unikt.

HVAD ER INKLUDERET?

SRI LANKA

Bali

NUSA PENIDA & GILI-ØERNE

IKKE INKLUDERET

  • Måltider udover nævnte,
    samt drikkepenge
  • Drikkevarer til temaaftener
  • Visum & vaccinationer
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

TIDER & PRISER

Destination:

Bali, Sri Lanka & Gili-øerne

Bali, Sri Lanka & Gili-øerne

Afrejsedato:

12 juli –
16. august 2024

12 juli – 16. august 2024

Varighed:

5 uger

Pris:

40.995 kr

Normalpris:

 44.995 kr

Destination:

Bali, Sri Lanka & Gili-øerne

Bali, Sri Lanka & Gili-øerne

Afrejsedato:

10 juli –
14. august 2025

10 juli – 14. august 2025

Varighed:

5 uger

Pris:

40.995 kr

Normalpris:

 44.995 kr

NYTTIG VIDEN

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud på din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper på højst 24 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende. Derudover er der et team af rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne grupperejse er til dig i aldersgruppen 18-24 år, der ønsker at opleve verden uden de bekymringer og uforudsete udgifter, der ofte følger med ved individuelle rejser. Vi sætter en høj standard for tryghed og sikkerhed, så du kan føle dig tryg og sikker under hele rejsen.

Vi forstår, at der kan være mange bekymringer ved at planlægge en individuel rejse, som kan tage meget tid og kræve en masse research. Det er også almindeligt at blive overvældet af valg af fly, overnatningsmuligheder og aktiviteter, hvilket kan gøre rejsen mere stressende end fornøjelig. Med vores grupperejse tager vi os af alt dette for dig, så du kan fokusere på at nyde din rejseoplevelse.

Vi mener, at denne rejseform er for dig, der ønsker at opleve verden i trygge rammer og samtidig have en base i luksuriøse omgivelser. Vi tager os af alle detaljer, såsom flyvninger, overnatninger, oplevelser, og aktiviteter, så du kan slappe af og nyde rejsen uden bekymringer. Vores rejseledere vil også være til stede under hele rejsen, for at sikre at alt går efter planen, og at alle har en fantastisk oplevelse.

Så hvis du er en person, der ønsker at opleve verden uden bekymringer og med en høj standard for sikkerhed og tryghed, og gerne vil rejse med andre jævnaldrende, så er denne rejseform helt sikkert noget for dig. 

På alle vores rejser har vi altid en masse inkluderet, så du har så få udgifter selv på rejsen. Vi skal altså derfor ikke have en masse penge med i lommepenge.

På rejsen til Bali, Sri Lanka & Gili-øerne anbefaler vi mellem 4-6.000 kr. Det kan sagtens gøres billigere og dyrere afhængig af, om du spiser 3-retters menu hver aften eller udforsker de lokale specialiteter.

På denne rejse er alle måltider ikke inkluderet i prisen. Morgenmad er altid inkluderet, men vi har valgt ikke at inkludere frokost og aftensmad i prisen, da I her vil få muligheden for at opleve destinationen på egen hånd. Mulighederne er uendelige lige fra et spændende gadekøkken, en rooftop restaurant, på en McDonald’s, en strandcafé med en flot solnedgang eller et andet sted efter eget valg. Det er vigtigt for os at give dig mulighed for at opleve destinationen på din egen måde og få en autentisk og personlig oplevelse. Dog er morgenmad altid inkluderet, så vi starter dagen sammen. Vi tror på, at dette giver den bedste balance mellem fællesskab og frihed under rejsen.

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores gæster. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog forstår vi også, at en del af at danne et fællesskab kan være at nyde en drink sammen eller besøge en bar nede i byen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol i villaen. Vi vil tilbyde et udvalg af lækre cocktails, lokale øl og sodavand til favorable priser. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores gæster kan nyde en forfriskning.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for vores gæsters trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

Vi hjælper naturligvis med sparring til visum og vaccinationer. Visum til Indonesien (Bali) koster 35 USD, hvilket svarer til ca. 240 kr.

Visummet får du ved indrejse til Indonesien, så det er nemt at få.

Sri Lanka kræver også visum, hvilket koster lidt over 100 kr. Inden afrejse ligger vi en guide op til, hvordan du søger de forskellige visum.

 

Sri Lanka har et unikt klima, der adskiller sig fra andre asiatiske lande, som er kendt for deres varme og tropiske klima. Mens de andre lande har en “dårlig” rejsesæson på grund af monsunen, kan man faktisk rejse til Sri Lanka året rundt. Vejret på Sri Lanka er delt op i to sæsoner; når det er regntid på den sydlige del af øen, er det varmt og tørt på den nordlige del af øen – og omvendt. Så der vil altid være et sted på øen, hvor vejret er godt og vandet er lunt, så man kan slappe af i solen eller tage ud og udforske denne fantastiske ø.

Bali er et fantastisk rejsemål, der er perfekt til en sommerferie. Vejret på Bali i juni, juli og august er ofte solrigt og varmt, hvilket gør det til det bedste tidspunkt at besøge øen på. Fra november til marts kan du opleve kraftig regn i eftermiddagstimerne, men dagsregn ses dog sjældent.

Temperaturen på Bali ligger typisk omkring 30 grader, så husk at medbringe solcreme og nyd den fantastiske ø!

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Vi anbefaler, at du tager kontakt til enten Europæisk Rejseforsikring eller Gouda Rejseforsikring, da de begge er specialiserede inden for rejseforsikringer.