fbpx

BALI, SRI LANKA & GILI-ØERNE

OPLEV DE IKONISKE RISTERRASSER FRA EN INFINITY POOL

NÆSTE AFREJSE: 10. JUL. – 14. AUG. 2025

Tag med på vores rejse til Bali, Sri Lanka & Gili-øerne, hvor vi skal dykke helt ned i Sri Lankas righoldige kultur og opleve balinesiske eventyr på en seks ugers rejse gennem fortryllende kulturskatte og naturskønne vidundere.

  • 2 ugers rundrejse i Sri Lanka med teplantager, surfing, safari, smuk togtur og historisk palads ved en klippe.
 
  • 2 uger på skønne Bali med unikke templer, risterrasser, infinity pool, solgang fra vulkan og river rafting.
 
  • 1 uge på Nusa Penida og Gili-øerne, hvor vi skal snorkle ned til undervandsskulpturer, opleve det rolige liv på den bilfrie ø og svømme i det azurblå hav.
  •  
Afspil video om Sofie fortæller om Bali & Sri Lanka

Se nogle af de største højdepunkter på rejsen

Glæd dig til

På denne rejse oplever du Sri Lankas autentiske, asiatiske kultur og natur kombineret med Balis charme, tyrkisblå vand, adventure og hinduistiske religion, samt det tyrkisblå vand og de karakteristiske hestevogne på Gili-øerne. Det er sommerferien, du aldrig vil glemme.

Et program, der giver minder for livet

Program

UGE 1

Dine rejseledere står klar i Københavns Lufthavn til at tage imod dig. Her rejser vi sammen afsted på vores tur til Bali & Sri Lanka mod det store eventyr, vi sammen skal på. Rejsen begynder med vores ankomst tæt på Colombo, Sri Lankas hovedstad. Her fra rejser vi videre til en lille by i Sigiriya-området, hvor der venter nogle spændende introdage, hvor vi skal lære hinanden meget bedre at kende.

Under introdagene skal vi blandt andet til Dambulla, hvor vi skal besøge huletemplerne. Inde i de 5 grotter bliver man på vejen både mødt af Buddha statuer og vægmalerier, der illustrerer Buddhas liv. Vi skal naturligvis også besøge det imponerende Sigiriya-klippefort, der har en spændende historie. Oppe på toppen er der en helt vild smuk udsigt over landskabet, og der ligger en fæstning deroppe fra gamle dage.

Det er vildt imponerende oplevelse!

Efter et par dage i Dambulla tager vi mod byen Kandy, hvor vi skal på toget mod Ella. Togturen foregår på en verdenskendt togstrækning, da den fører os igennem et utroligt smukt landskab. Toget bumler gennem den smukke natur og laver nogle stops blandt andet ved den ofte fotograferede bro, Nine Arches Bridge.

Vores rejse fortsætter til Ella, en fortryllende by i Sri Lankas højland, hvor vi skal på et hike op til en udkigspost, der har udsigt over det bjergrige terræn. På vejen vil vi tage et stop ind for at se nogle af Sri Lankas teplantager. Vi slutter ugen af ved at rejse tæt på nationalparken, Yala National Park.

UGE 2

I anden uge af din rejse starter vi i Yala National Park, der er en af Sri Lankas storslåede nationalparker. Dette sted er Sri Lankas svar på den afrikanske savanne, og her skal vi selvfølgelig på safari. Her skal vi forsøge at spotte det eksotiske dyreliv, hvor der er lige fra vilde elefanter, fugle, bjørne og måske leoparder. 

Efter at vi forhåbentlig har spottet en masse spændende dyr, går rejsen videre mod Hiriketiya Bay, der er et sandt paradis for surfere. Her venter os en spændende dag, hvor vi får undervisning i surfing, og vi vil have mulighed for at lære at ride på bølgerne. Det er en dag fyldt med sjov, en dejlig strand og tyrkisblåt hav.

Den sidste tid i Sri Lanka tilbringes dagene i hovedstadsområdet, hvor der er mulighed for at suge den sidste del af den fantastiske srilankanske kultur til sig. 

Derefter er det tid til at sige farvel til Sri Lanka og flyve afsted mod nye oplevelser på Bali, Indonesiens perle. Her venter en smagsoplevelse af den lokale kultur, når vi giver os i kast med Madlavningskursus. I får chancen for at udforske det balinesiske køkken og de spændende lokale retter og ingredienser. Et must når man rejser som gruppe til Bali.

UGE 3

I denne uge begynder vores eventyr på Bali. Efter nogle fantastiske uger i Sri Lanka er vi klar til at gå på opdagelse på Bali. I Bali bor vi hovedsagligt i byen Ubud. Ubud er kendt for sin smukke natur, hyggelige gader og er centralt placeret på Bali. En af de første dage i Ubud tager på tur til byens abeskov. Abeskoven i Ubud er hjemsted for mere end 700 langhalede aber, der lever frit i en stor tropisk skov. Vi skal også af Ubuds smukkeste vandfald, Tegenungan Waterfall, hvor vi kan tage en velfortjent dukkert, hvis du lige har brug for køle dig ned. Gennem årtusinder har vandfaldet været et helligt sted, hvor de lokale har samlet det hellige vand til religiøse ceremonier.

En af aftenerne skal vi også opleve et traditionelt balinesisk ildshow, som gennem de seneste år er blevet utroligt populært i Ubud. Vi bliver taget med gennem en historie, der bliver fortalt med ild.

En af morgenerne står vi tidligt op. Her skal vi bestige vulkanen Mount Batur. I mørket hiker vi op på toppen af vulkanen, hvor vi bliver mødt med morgenmad, inden solen går op. Oppe fra toppen er der den flotteste udsigt over de nærliggende bjerge, og her ser vi langsomt solen stå op. Det er en helt fantastisk oplevelse! Vi slutter eventyret af med at få adrenalinen lidt op, når vi skal ud at river rafte. Vi river rafter gennem et utroligt smukt naturområde, som er en oplevelse i sig selv.

Der står også mere afslapning på programmet, når vi besøger nogle af verdens smukkeste infinity pools, og der samtidig har den flotteste udsigt. Her bruger vi en dag, hvor vi kan nyde stedets smukke pools eller en god drink ved poolen.

UGE 4

En af de første dage i denne uge tager vi på en dagstur nord for Ubud. Her tager vi op og besøger de berømte risterrasser, som er noget af det, Bali er blevet utroligt kendt for. Og det er med god grund. Det er virkelig smukt at se risterrasserne, og vi får lov til at komme helt tæt på og gå blandt markerne. Her er bønderne typisk i fuld gang med at holde markerne.

Vi besøger også et helligt vandtempel, som er et sted de lokale bruger til at rense deres sjæl i det hellige vand. Her kan vi få lov til at iklæde os i en traditionel sarong og gå i det hellige vand.

En af dagene tager vi også op på den nordlige del af Bali, hvor vi skal besøge en masse vandfald. Vandfaldene er vildt smukke og er perfekte til at tage en dukkert i. Det er vildt sjovt at tage en dukkert under et vandfald.

Ved et af vandfaldene er der mulighed for at springe op fra højden ned i de naturlige pools, og hvis forholdene er perfekte kan du prøve at rutsje ned af et vandfald.

Vi rejser i denne uge også til Nusa Penida, hvor vi skal opleve den kendte ø og øens seværdigheder, herunder den ikoniske Kelingking Beach. Det er en strand, der er blevet utrolig kendt for dens flotte klippeformning og smukke strand.

På Nusa Penida er der også muligheden for at svømme med djævlerokker, en af de Bali oplevelser, hvor du kommer helt på det store dyr, og vil få adrenalinen til at pumpe. Djævlerokker er store, men er et stille og fredeligt dyr, der ikke gør mennesker noget. Djævlerokkerne lever i det fri, og vi håber derfor at spotte nogle, men det er ikke altid, at de er til at finde.

UGE 5

Denne uge starter vi med at rejse fra Nusa Penida til de kendte Gili øer.

Gili øerne er de seneste år blevet kendt for deres utroligt smukke sandstrande og turkisblå hav. På Gili øerne skal vi leve det hyggelige ø-liv.

En af dagene tager vi på en snorkeltur rundt om Gili øerne, hvor vi blandt andet skal snorkle ned til Bask Nest underwater sculptures. Skulpturerne står nede på havets bund og er vildt spændende at snorkle rundt blandt. På turen skal vi også snorkle ved det smukke koralrev, og måske er vi heldige at spotte en skildpadde.

Gili øerne er fri for biler og scootere, så en af dagene lejer vi nogle cykler og cykler rundt på øen sammen. Her kommer vi rundt i de små afkroge af øen og ser, hvordan de lokale lever det tropiske ø-liv.

En af aftenerne tager vi ned og ser en film sammen på stranden. Her bliver der slået en stor skærm op, hvor der bliver vist film under stjernerne i strandkanten. Det er virkelig et unikt minde at få sammen.

Den sidste aften på Gili øerne afholder vi vores afslutningsaften, hvor vi klæder os i pænt tøj, spiser sammen et lækkert måltid mad på vores hotel, og nyder solnedgangen sammen en sidste gang på Gili øerne. Rejselederne pynter pænt op og lægger op til en helt fantastisk aften.

Efter vores uforglemmelige ophold på Gili-øerne vender vi tilbage til Denpasar, hvor vi begynder vores rejse tilbage til Danmark.

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

fordele ved alekos rejser

En unik måde at rejse på

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE​

AKTIVITETER

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som ryster os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og er med til at skabe et stærkt fællesskab.

CATCH UP

Vores catch up sessions er nogle gange i løbet af din rejse, hvor du med din tilknyttede rejseleder lige gør en status på, hvordan du har det. Dette er, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse.

FÆLLESSKAB

Vores aktiviteter har et skarpt fokus på at udvikle og styrke fællesskabet i gruppen. Det gør, at gruppen hurtigere skaber et trygt rum med hinanden, og får et unikt sammenhold med hinanden.

TÆT PÅ DE LOKALE

På vores rejser er der altid et fokus på at blive så klog på kulturen og de lokale som muligt. Derfor planlægger vi aktiviteter, hvor vi kommer tæt på lokalsamfundet, for at få en bedre forståelse af samfundet, vi bevæger os i.

TEMAAFTEN

Under rejsen arrangerer rejselederne temaaften. Temaet kan være alt fra en hyldest til 90'erne til Hollywood tema. Vi sørger for kostumer på jeres værelser, så I kan få en fantastisk aften i hinandens selskab.

STJERNELØB

Stjerneløbet foregår typisk på en af rejsens første dage. Her vil I blive inddelt i hold, hvor I skal løse opgaver og lære området at kende. Rejselederne sørger for, at I bliver udfordret og skal samarbejde.

AFSLUTNINGS-AFTEN

Vi afslutter rejsen med vores afslutningsaften. Denne aften er altid helt vildt speciel, da vi nyder hinandens selskab for sidste gang sammen, og tænker tilbage på alle de minder, vi har fået sammen.

FRIDAGE

På jeres fridage kan I gøre lige præcis, hvad I har lyst til. Om det er at hoppe en tur i poolen, gå på det lokale marked, se solnedgangen fra stranden, shoppe løs i et shoppingcenter eller gå på opdagelse i området, så er det helt op til jer.

GODMORGEN FITNESS

Nogle morgener arrangerer vi godmorgen fitness for de morgenfriske. Disse dage har I mulighed for at starte dagen ud med lidt sved på panden. Det kan være en løbetur, cirkeltræning eller noget helt tredje.

OG MEGET MERE...

Nøje udvalgt ud fra høje standarder

Her bor vi på rejsen

Nøje udvalgt med hjertet. Sådan føles det, når du vælger at rejse med Alekos Rejser. Vores rejseledere har nøje valgt alle hoteller ud fra beliggenhed, stil, atmosfære og den særlige faktor, der gør hele oplevelsen ekstraordinær. Det betyder, at vi aldrig ender på hostels, for vores rejser rammer altid et niveau, der er lidt mere unikt.

HVAD ER INKLUDERET?

SRI LANKA

Bali

NUSA PENIDA & GILI-ØERNE

IKKE INKLUDERET

  • Måltider udover nævnte,
    samt drikkepenge
  • Drikkevarer til temaaftener
  • Visum & vaccinationer
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

TIDER & PRISER

Destination:

Bali, Sri Lanka & Gili-øerne

Bali, Sri Lanka & Gili-øerne

Afrejsedato:

10 juli –
14. august 2025

10 juli – 14. august 2025

Varighed:

5 uger

Pris:

40.995 kr

Normalpris:

 44.995 kr

NYTTIG VIDEN

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud på din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper. På denne rejse kan der højst være 24 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende.

Derudover er der et team af rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne rejse er skræddersyet til dig mellem 18-24 år, der ønsker at opleve verden i mere trygge rammer. Vores rejser bygger på værdierne om kvalitet og fællesskab, så vores rejser er for dig, der ønsker både at få en masse minder og venskaber med hjem i kufferten. Da vores rejser har rigtig meget inkluderet i prisen, undgår du de typiske ekstra og overraskende udgifter på rejserne. Typisk skal du kun selv stå for måltider, lidt shopping, og hvis du ønsker at lave nogle aktiviteter på dine fridage.

Når du vælger at rejse med på grupperejse, slipper du også for at stå med al planlægningen selv. At planlægge en hel rejse selv kan nemlig være utrolig tidskrævende og kræve mange timers research. Vi har allerede været på destinationen før, så vi har planlagt ruten, så du får absolut mest ud af din rejse.

Vores rejsekoncept passer perfekt til dig, der ønsker at rejse i gruppe, blive en del af et nyt fællesskab, og få en masse oplevelser med hjem. Du ønsker også at blive udfordret en gang imellem, få adrenalinen op, og overskride nogle af dine grænser. Vores danske rejseledere er med på hele rejsen og er altid klar til at have din ryg, hvis du skulle få brug for det.

Vi forventer, at du cirka skal have mellem 4-6.000 kr. med i lommepenge på denne rejse.

Vores koncept er bygget op omkring at have så meget inkluderet i prisen som overhovedet muligt. Du vil derfor opleve, at vi er et af de selskaber, der har allermest inkluderet i rejserne. Det betyder, at de fleste af dine udgifter er dækket på forhånd. Dine lommepenge er derfor til at dække de måltider, der ikke er inkluderet, samt til lidt shopping og hvis du har lyst til at opleve noget på dine fridage. 

Det vi regner med, at du kommer af med i lommepenge er et estimat, og vil typisk kunne gøres både billigere og dyrere. 

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores rejsende. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog kan det at nyde en drink på stranden eller besøge en lokal bar i byen også være en del af at danne et fællesskab sammen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores rejsende kan have en fantastisk aften.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for den rejsendes trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

Vi hjælper naturligvis med sparring til visum og vaccinationer. Visum til Indonesien (Bali) koster 35 USD, hvilket svarer til ca. 240 kr.

Visummet får du ved indrejse til Indonesien, så det er nemt at få.

Sri Lanka kræver også visum, hvilket koster lidt over 100 kr. Inden afrejse ligger vi en guide op til, hvordan du søger de forskellige visum.

Det er også vigtigt at være opmærksom på de anbefalede vaccinationer, inden du rejser til Japan, Australien, New Zealand og Maldiverne. Vi anbefaler at kontakte en professionel sundhedsklinik, såsom DLVS, der har klinikker i hele landet og kan hjælpe med at sikre, at du har alle de nødvendige vaccinationer inden afrejse. Vi opfordrer dig til at tjekke dette i god tid før afrejse. Når du rejser med Alekos Rejser får du 10% rabat på dine vacciner.

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Derfor er det noget, du skal sørge for at tjekke op på inden afrejse.

Vi samarbejder med Europæisk Rejseforsikring, som har en af Danmarks bedste dækninger på rejseforsikringer.

Du kan læse mere om rejseforsikringer på denne side.