fbpx

australien

Great barrier reef

Ud fra den australske østkyst, under havets overflade, ligger et UNESCO-anerkendt koralrev med et areal på over 344.000 kvadratkilometer. Det smukke koralrev hedder Great Barrier Reef og er verdens største af sin slags. Great Barrier Reef tiltrækker turister fra hele verden og er også et sted, vi kommer forbi, når vi besøger Australien på vores grupperejser for unge.

Elias Rejseleder rund

ELIAS SOMMERSTEDT

Rejseleder hos Alekos Rejser

en regnskov under vandet

Great Barrier Reef strækker sig 2300 km langs Australiens østkyst og består af tusindvis af individuelle rev og hundredevis af øer. Ydermere huser Great Barrier Reef mere end 1500 arter af fisk og 411 arter af hårde koraller, der tilsammen dækker et område, der er 8 gange større end Danmark.

Udover de mange fisk og koraller byder Great Barrier Reef også på et rigt marineliv. Skildpadder, hajer og delfiner er nogle af de dyr, der hjælper med at give revet mere liv, end man ville finde i en regnskov, blandt de mange farver og smukke koraller.

Oplev great barrier reef

Great Barrier Reef skal opleves, hvis man har muligheden, og der findes rigeligt med måder at gøre det på.

Man kan opleve det fra en lille ubåd, på små undervandsscootere, springe i faldskærm over revet, holde en picnic på en af de mange øer, eller selvfølgelig er Great Barrier Reef et paradis for dykker- og snorkelture.

Uanset hvilken måde man vælger at opleve Great Barrier Reef på, er det en oplevelse, der vil efterlade et varigt indtryk.

vil du opleve great barrier reef?

Det kan du på følgende rejser

Rejseleder

Elias Sommerstedt

Jeg har hele mit liv rejst rundt i verden og har altid set frem til den næste tur og den næste uforglemmelige oplevelse.

Jeg brænder for at skabe oplevelser og komme tæt på nye kulturer og måder at leve på.

Jeg tror på, at den bedste måde at udvikle sig som menneske er ved at skabe nye minder og opleve verdens mange facetter.

Jeg har været rundt i det meste af Europa, på roadtrip i USA og flere steder i Asien.

Kærligheden til det at rejse førte mig til rejselederuddannelsen og efterfølgende arbejde i udlandet.

Hos Alekos Rejser får jeg muligheden for at kombinere min lyst til at opleve og udforske verden samt skabe minder for både mig selv og andre.