fbpx

GRUPPEREJSE AUSTRALIEN - UNIKKE OPLEVELSER DOWN UNDER

Leder du efter en grupperejse til Australien? Alekos Rejser tager dig med på rejser i hele verden, hvor du kan opleve lande helt tæt på, deres kulturer og meget andet. Gør dette, sammen med andre unge på samme alder. Hold øje med vores kommende destinationer.

Oplev en

GRUPPEREJSE TIL AUSTRALIEN

VI SØRGER FOR ALT

Vi står derfor for både fly, alle overnatninger, aktiviteter og oplevelser. Slip derfor for bekymring om uforudsete udgifter.

OPLEVELSER MED UNGE

På vores grupperejser vil du møde andre unge i alderen 18 til 24 år. Du rejser således med andre på din alder.

DANSKE REJSELEDERE

Du er sikret en dansk rejseleder med på din grupperejse, når du rejser med Alekos Rejser. Det giver dig tryghed og sikkerhed.

LUKSUSOVERNATNING

Når du rejser med Alekos Rejser, er der altid sørget for luksuriøs overnatning. Dette danner base for hele turen.

Vores rejser

grupperejser for unge

Thailand & Cambodja - Marts 2024

Oplev Thailand og Cambodja med Alekos Rejser. Hvert år sender vi et væld af unge afsted på grupperejser til lande, som disse, hvor de får mulighed for at opleve den smukke thailandske natur, dykning, de flydende markeder og besøg på reservater. Særligt vores solopgangstur til Angkor Wat i Cambodja er fortryllende.

Skal du opleve verden med os – om det er grupperejse til Australien eller Thailand? Læs mere om mulighederne for at komme med på næste tur.

grupperejser for unge

Bali i sommeren 2024

Oplev den populære rejsedestination, Bali. Vi har naturligvis også en grupperejse til dette rejsemål, da det er noget, som alle bør opleve. Her kan man bestige vulkaner, opleve ris-terrasser og enestående templer. Alt sammen med en gruppe af unge på din egen alder.

Skal din sommerferie eller dit sabbatår bruges på at rejse? Tag med Alekos Rejser til Bali.

REJSEDESTINATIONER OG GRUPPEREJSER HOS ALEKOS

Skal du ud og rejse med os, men finder du ikke den destination, som du ønsker at rejse til? Vi opdaterer løbende vores udvalg, så du både kan komme til Asien og Australien. Herunder finder du nogle af de mest populære ture.

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

18. juli 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Bali

Afrejsedato:

19. juli 2025

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Priserne varierer, baseret på forskellige parametre, som rejselængde, om flybilletten er inkluderet, indholdet på rejsen, mm.

Oplev australien med

Danske rejseledere

På vores grupperejse til Australien, vil du altid have en eller flere danske rejseledere med, som vil guide dig gennem de mange seværdigheder, oplevelser og situationer, du møder, på din rejse. Disse planlægger også sociale arrangementer, og agerer støtteperson, hvis du oplever personlige udfordringer.

Find flere grupperejser for unge her.

Tag på grupperejse til Australien

TRYGGE OMGIVELSER

Villaer & hoteller

Alle vores rejsedestinationer, herunder grupperejser til Australien, vil have en fysisk base med høje standarder. Vi sørger for, at du, som rejsende, altid vil bo i enten en luksuriøs villa eller på et lækkert hotel. Dette gør vi for at sikre tryghed og de bedste vilkår for rejsen.

Læs mere om vores villa på Bali her.

Endnu flere rejsedestinationer

Destination Rejseperiode anbefalet Priser fra
Bali (alt inkl.) 4 uger 36.995 kr.
Thailand (alt inkl.) 4 uger 34.995 kr.
Australien 6 uger 41.995 kr.
Vietnam 3 uger 18.990 kr.
Fiji 2 uger 21.995 kr.
Filippinerne 2 uger 18.995 kr.
Mexico 3 uger 17.990 kr.
Sri Lanka 2 uger 15.995 kr.
Tanzania 5 uger 36.995 kr.
Kenya 4 uger 45.990 kr.
Nepal 3 uger 21.995 kr.

Samarbejdspartnere

alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
alekos grupperejser for unge
Afspil video

OPLEV AUSTRALIEN MED VORES GRUPPEREJSE

Lad os tage dig med på et eventyr af en rejse, hvor du vil opleve alt det, Australien har at tilbyde, på en grupperejse for unge.

Vi sørger for alt det praktiske, så du kan læne dig tilbage og slappe af, nyde samværet med dine medrejsende og få en på opleveren. Hold øje med, hvornår vores næste tur går til denne land.

Find også mere infomation om vores grupperejser til Asien eller bliv klogere på ungdomsrejser til USA. Vi får løbende flere og flere destinationer i vores rejsekalender, som giver dig mulighed for at rejse verden rundt med Alekos Rejser. 

Deltag i online infomøder

Vi tilbyder online infomøder, så du bedst muligt kan være forberedt på din grupperejse til Australien, eller en af vores andre destinationer såsom Bali, Vietnam, New Zealand, Sri Lanka eller noget helt andet.

Disse informationsmøder er gratis og uforpligtende, så du kan kigge forbi og få svar på dine spørgsmål – uden bekymring. Vores imødekommende rejseledere vil på disse møder fortælle endnu mere om aktiviteter, hvad der er inkluderet i vores rejser og dine muligheder for en grupperejse til Australien.

Derudover har du muligheden for at møde andre rejseglade mennesker, som alle brænder for at møde verden og kulturer.

Grupperejse til Australien i trygge rammer

For os er tryghed essentielt for den gode grupperejse til Australien eller andre destinationer, og derfor er vores rejseledere alle danske, så du altid kan tilgå en tryghedsperson.

Derudover tilbyder vi 1:1 samtaler løbende på turen, hvor du får mulighed for at sparre om dine oplevelser, på godt og ondt. Vores uddannede rejseledere har mange års erfaring, og ved hvilke udfordringer du som ung står overfor.

Vi sikrer os, at du som ung rejsende bor i trygge rammer, og vi samarbejder derfor blot med eksklusive hoteller og villaer, som lever op til høje standarder. 

Se også grupperejser til Canada, Sri Lanka og Mexico her. 

FAQ

Når du tager på grupperejse til Australien med Alekos Rejser, vil vi altid sende en pakkeliste til dig, som du kan følge. Ellers er gode sko og badetøj altid godt at have med.

Vi sørger for overnatning, fly, mad og drikke. Derfor skal du kun have penge med til souvenirs og snacks. Vi anbefaler derfor ikke mere end 500-1000 kr.

Tager du med på en 6 ugers grupperejse til Australien, ligger en standard pris ofte på 41.995 kr., hvori fly, overnatning, mad og aktiviteter er inkluderet. Det kan variere fra bureau til bureau.

Når vi tager på grupperejser til Australien, vil du rejse med en mindre gruppe af unge i alderen 18-24 år, samt en dansk rejseleder. Sammen vil i opleve alt det, landet Down Under har at tilbyde.