fbpx

JAPAN, FILIPPINERNE & AUSTRALIEN

Den perfekte blanding af kultur, paradis og adventure

Alt det bedste fra Asien og Australien

NÆSTE AFREJSE: 12. NOV. – 10. DEC. 2023

På vores grupperejse for unge til Thailand & Cambodja, vil I komme på en rejse, I aldrig vil glemme. Vi starter rejsen i Thailand, hvor vi blandt andet skal opleve elefanter helt tæt på, vi skal prøve at dykke, opleve et lokalt børnehjem, gamle ruiner i Ayutthaya, inden at vi rejser til Cambodja. Her står vi tidligt op for at opleve solopgangen bag jungletemplet, Angkor Wat. Vi skal ud på vandet og se en flydende landsby. Herefter rejser vi tilbage til Thailand og ser storbyen, Bangkok. Lige fra de spændende gadekøkkener i Chinatown til det store tempel, Wat Arun. Vi skal naturligvis holde de sjoveste temaaftener og vores hjem er en lækker villa.

Vi skal naturligvis også opleve paradisøerne, Phi Phi, og få 4-retters middag på en båd om aftenen. Denne rejse er lavet til at give dig dit livs oplevelse.

PROGRAM

ET PROGRAM, HVOR STORE OPLEVELSER VENTER!

Få et kort overblik over nogle af de ting, du vil opleve på rejsen. Under hele opholdet vil vores team af rejseledere støtte dig og sikre, at alle detaljer er på plads, så du blot kan læne dig tilbage og nyde vores grupperejse for unge til Thailand & Cambodja.

Husk også at se alle aktiviteterne længere nede.

UGE 1

Vi lander i Bangkok og derefter kører vi direkte hjem til vores imponerende villa, hvor du vil få mulighed for at pakke kufferten ud i de smukke omgivelser og den hyggelige atmosfære. De næste tre dage byder på intensive og sjove introdage, hvor vi lærer hinanden at kende og opbygger en tillid til hinanden. 

Vi skal teste vores kulinariske færdigheder i Madlavningsdysten, hvor du kan vinde en spændende præmie. Vi tager dig med på en spændende sightseeing tur til Ayutthaya, hvor du vil opleve historiske ruiner og enestående kulturelle skatte. Vi skal også besøge et elefantreservat, hvor du får en unik oplevelse med elefanter, der er blevet reddet fra mishandling. En aften afholder vi temaaften. Vi afslører ingen detaljer her – det er en overraskelse, som du opdager, når du er der. Vi skal derudover også tæt på den lokale kultur. Dette indebærer blandt andet, at vi skal besøge et thailandsk børnehjem. Den første uge er en perfekt start på din grupperejse til Thailand.

UGE 2

I denne uge venter der en helt særlig oplevelse, når vi rejser til Cambodja. Vi starter dagen på en helt unik måde med en yoga-session, hvor vi sammen ser solen stå op. Det er den perfekte start og giver en helt særlig ro og energi, der vil følge os resten af dagen.

Vi tager til Bangkok, hvor vi oplever byens højdepunkter og oplever nattelivet i bl.a. Chinatown. Næste stop er Cambodja og det imponerende jungletempel, Angkor Wat, hvor vi vil opleve solopgangen. Det er et af verdens mest ikoniske syn, og det er magisk at se solen langsomt stige op over de majestætiske tårne og gennemsigtige spejlbassiner. Det er virkelig en oplevelse, som ingen andre steder i verden kan matche.

Efter en overnatning i Siem Reap tager vi på en flodbådstur, hvor vi bl.a. ser en flydende by og sammen oplever solnedgangen på vandet. Dette giver os et spændende indblik i det lokale Cambodja.

UGE 3

I uge 3 vil du opleve en magisk og udfordrende uge. Efter nogle fantastiske dage i Cambodja og Bangkok er det tid til at slappe af og samle kræfter inden ugens helt store udfordring – dykning!

At tage sin første indånding under vand er en uforglemmelig oplevelse, som du deler med dine venner ved din side dykker sammen ned i den farverige undervandsverden.

Ugen byder på meget mere end dykning – en dag skal vi konkurrere mod hinanden i en sjov og underholdende Strandolympiade på en smuk, hvid bountystrand. Konkurrencerne vil være sjove og udfordrende, og selvfølgelig er der en fantastisk præmie på spil, der er værd at kæmpe for!

Men det er ikke alt – vi vil også tage på ø-hop og besøge de smukkeste paradis øer med hvide sandstrande, der er omgivet af palmer og krystalklart vand. Vi vil udforske koralrevet og beundre de farverige fisk, og du vil helt sikkert føle, at du er kommet i paradis.

UGE 4

I denne uge vil du blive forkælet med oplevelser, der vil give dig minder for livet. Vi afslutter vores tid i villaen med en glamourøs gallaaften, hvor du kan iføre dig dine fineste klæder og få taget billeder i fantastiske omgivelser, der vil få din Instagram-profil til at skinne. Vi vil også uddele sjove awards, grine og hygge os sammen. Fejre nye venskaber og se tilbage på nogle fantastiske uger sammen.

Efter en uforglemmelig tid i vores kære villa, rejser vi videre til Phuket, hvor vi vil tage hul på en række spændende aktiviteter. Vi sejler ud til de verdenskendte Phi Phi-øer, hvor du vil opleve krystalklart vand, hvide sandstrande og den mest fantastiske natur.
Derudover kører vi, en af dagene, på en mindeværdig ATV-tur gennem junglen.

Vi skal på sightseeing i Phuket og besøge nogle af øens største attraktioner herunder Monkey Hill og den store Buddha-statue. Efter en uge fyldt med eventyr og oplevelser, vil vi runde rejsen af med en overdådig 4-retters middag på en båd med live musik, mens vi ser solen gå ned og mindes alle de fantastiske øjeblikke, vi har delt sammen. Det er den perfekte afslutning på en uforglemmelig rejse.

AKTIVITETER

BLIV UDFORDRET, OG VÆR KLAR PÅ DET UFORUDSETE

Udover alle vores udflugter vil der også være aktiviteter, som tømrer os sammen som en gruppe. Ikke alle aktiviteter er beskrevet, så der er plads til overraskelser. Aktiviteterne er sammensat på en måde, hvor alle kan være med og blive nye venskaber rigere.

CATCH UP

Vores catch up sessions er en vigtig del af vores rejsekoncept, fordi vi vil sikre, at du altid har en person at tale med, om både store og små ting, under din rejse. Læs mere lige nedenunder.

MADLAVNINGSDYSTEN

Dette er en aktivitet fyldt med sjov, teamwork og gastronomiske lækkerier. I vil blive delt op i hold og konkurrere om at lave det mest lækre og velsmagende måltid. Holdet, der vinder dysten, ender måske endda på en gourmet restaurant?

TEMAAFTENER

Vi sørger for at sætte kulør på jeres ophold med vores sjove temaaftener. I kan glæde jer til alt fra en hyldest til 90'erne til en hyggelig BBQ-aften. Vi sørger for kostumer på jeres værelse, så I kan give den gas og få endnu en mindeværdig aften.

STJERNELØB

Her vil I opleve områdets højdepunkter og lære området at kende. I bliver delt op i hold, og konkurrere mod hinanden i at finde vej og løse opgaver. Det er en fantastisk mulighed for at udforske området, samtidig med at I har det sjovt i fællesskab.

GALLAAFTEN
Aftenen, hvor du kan tage dine fineste klæder på og nyde en aften med elegance og underholdning. Vi vil uddele sjove awards og tage flotte billeder, der vil pynte enhver Instagram-profil. Du kan slå dig løs og nyde de sidste dage af din rejse med stil og glamour.
DIN HEMMELIGE VEN

Gennem psykologiske værktøjer vil vi "matche" dig med en af de dine rejsekammerater, som deler dine personlighedstræk. Du skal nu forsøge at finde personen. Din hemmelige ven vil blive afsløret ved rejsens afslutning.

FRIDAGE
På jeres fridage kan du forkæle dig selv med afslapning ved poolen, spille en tenniskamp, tage en tur i villaens biograf eller nyde en afslappende massage. Foretrækker du eventyr, er det muligt at tage sammen ud og udforske området på egen hånd.
GODMORGEN YOGA
Nogle dage vil der være mulighed for yoga for de morgenfriske. Start dagen ud med ro og balance, mens du nyder den smukke udsigt over området. Vi tilpasser timen til alle niveauer, så både begyndere og erfarne kan være med.

OG MEGET MERE...

CATCH UP

VI ER MED DIG HELE VEJEN

Det er vigtigt for os, at du får den bedste rejse til Cambodja og Thailand, og derfor har vi indført vores catch up, som sikrer, at du altid har det godt. Dette er blot en helt uformel snak med din buddy nede på destinationen. Her har du mulighed for at dele dine tanker, små såvel som store ting, så vi kan sikre, at du får den bedste tur. Så går du med et eller andet, er din buddy altid klar til at lytte og hjælpe. Din buddy er en del af vores rejselederteam, så du kan være sikker på, at du vil få den nødvendige støtte under rejsen, hvis du skulle få brug for det.

 

HVAD ER INKLUDERET?

IKKE INKLUDERET

TIDER & PRISER

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

12. november – 10. december 2023

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

FÅ PLADSER TILBAGE

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

25. marts – 22. april 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

34.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

Destination:

Thailand & Cambodja

Afrejsedato:

5. november – 3. december 2024

Varighed:

1 måned

Pris:

36.995 kr

Normalpris:

 38.995 kr

NYTTIG VIDEN

Flybilletterne, der er inkluderet i prisen, er altid fra Kastrup Lufthavn i København. Det er altså også der, hvor vi mødes første gang. Flere informationer om mødested og tidspunkt på dagen, vil blive lagt ud på din Facebook gruppe inden afrejse.

Vi sørger for at holde vores rejsende i små og intime grupper på højst 24 personer pr. hold. Vi tror på, at dette skaber en mere personlig og autentisk oplevelse, og giver mulighed for at skabe tætte bånd med dine medrejsende. Derudover er der 5 rejseledere tilknyttet hvert hold.

Denne grupperejse er til dig i aldersgruppen 18-24 år, der ønsker at opleve verden uden de bekymringer og uforudsete udgifter, der ofte følger med ved individuelle rejser. Vi sætter en høj standard for tryghed og sikkerhed, så du kan føle dig tryg og sikker under hele rejsen.

Vi forstår, at der kan være mange bekymringer ved at planlægge en individuel rejse, som kan tage meget tid og kræve en masse research. Det er også almindeligt at blive overvældet af valg af fly, overnatningsmuligheder og aktiviteter, hvilket kan gøre rejsen mere stressende end fornøjelig. Med vores grupperejse tager vi os af alt dette for dig, så du kan fokusere på at nyde din rejseoplevelse.

Vi mener, at denne rejseform er for dig, der ønsker at opleve verden i trygge rammer og samtidig have en base i luksuriøse omgivelser. Vi tager os af alle detaljer, såsom flyvninger, overnatningsmuligheder, måltider og aktiviteter, så du kan slappe af og nyde rejsen uden bekymringer. Vores rejseledere vil også være til stede under hele rejsen, for at sikre at alt går efter planen, og at alle har en fantastisk oplevelse.

Så hvis du er en person, der ønsker at opleve verden uden bekymringer og med en høj standard for sikkerhed og tryghed, og gerne vil rejse med andre jævnaldrende, så er denne rejseform helt sikkert noget for dig. 

På de dage, hvor vi befinder os i Bangkok, Phuket og Siem Reap, har vi valgt ikke at inkludere frokost og aftensmad i prisen, da I her vil få muligheden for at opleve destinationen på egen hånd. Mulighederne er uendelige lige fra et spændende gadekøkken, en rooftop restaurant, på en McDonald’s eller et andet sted efter eget valg. Det er vigtigt for os at give dig mulighed for at opleve destinationen på din egen måde og få en autentisk og personlig oplevelse. Dog er morgenmad altid inkluderet, og når vi er i villaen, sørger vores kokke for at tilberede alle måltider. Vi tror på, at dette giver den bedste balance mellem fællesskab og frihed under rejsen.

Nej, du behøver ikke at have et dykkercertifikat for at være med på dykningen. Vi har arrangeret et såkaldt discovery dive, hvor du kan prøve at dykke og trække vejret under vandet, mens du beundrer de farverige fisk og koraller.

I vil være i små hold og vil altid have en dykkerinstruktør omkring dig, så du er i gode hænder.

Hvis du allerede har et dykkercertifikat, kan du vælge at tage et dyk på det niveau, du er certificeret i. Og hvis du ikke har lyst til at dykke, er der også mulighed for at snorkle i overfladen.

Vi samarbejder med et lokalt PADI-certificeret dykkercenter, så du kan være sikker på den højeste kvalitet. Så glæd dig til denne spændende udflugt og oplev den fantastiske verden under vandet på en sikker og sjov måde!

Vores mål på rejsen er at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for alle vores gæster. Vi tilbyder et program fyldt med oplevelser og aktiviteter, der er en dårlig kombination med tømmermænd og hovedpine. Af denne grund ønsker vi ikke, at alkohol skal være det primære fokus på rejsen. Vi tror på, at den bedste måde at opleve verden på, ikke er med alkohol i fokus.

Dog forstår vi også, at en del af at danne et fællesskab kan være at nyde en drink sammen eller besøge en bar nede i byen. Det er der intet til hinder for.

Der vil, på udvalgte aftener og til vores temaaftener, være mulighed for at købe alkohol i villaen. Vi vil tilbyde et udvalg af lækre cocktails, lokale øl og sodavand til favorable priser. Vi serverer naturligvis også drikkevarer uden alkohol, for at sikre, at alle vores gæster kan nyde en forfriskning.

Vores politik for alkohol er baseret på ansvarlighed og respekt for vores gæsters trivsel. Vi serverer ikke alkohol til personer, hvor vi vurderer, at deres tilstand ikke tillader yderligere indtag. 

Vi ønsker at gøre rejsen så let og bekvem som muligt for dig, og derfor sørger vi for at hjælpe dig igennem hele processen med at skaffe de nødvendige visa. Mens du kan rejse til Thailand visumfrit i 45 dage, kræver Cambodja et visum, men vi hjælper dig med at ansøge om det og sørger for at gøre det så problemfrit som muligt. Visummet koster cirka 200 DKK (30 USD). Det er også vigtigt at være opmærksom på de anbefalede vaccinationer, inden du rejser til Thailand og Cambodja. Vi anbefaler at kontakte en professionel sundhedsklinik, såsom DLVS, der har klinikker i hele landet og kan hjælpe med at sikre, at du har alle de nødvendige vaccinationer inden afrejse. Vi opfordrer dig til at tjekke dette i god tid før afrejse.

Vores villa i Pattaya er beliggende i en region med fremragende vejrforhold. Pattaya har en ideel beliggenhed, tæt på Bangkok og Cambodja og med adgang til de smukkeste strande og naturskønne områder ved kysten. Du kan forvente solrige og varme dage med temperaturer, der kan nå op til 31 grader, og typisk ingen regnvejrsdage. Havtemperaturen ved strandene er også behagelige med 28 grader. Hvad mere kan man ønske sig? Du skal i hvertfald huske solcremen 😉

Du får tilsendt en detaljeret pakkeliste i en velkomstpakke hjem til dig inden afrejse.

Det er vigtigt, du har en rejseforsikring inden afrejse. Vi anbefaler, at du tager kontakt til enten Europæisk Rejseforsikring eller Gouda Rejseforsikring, da de begge er specialiserede inden for rejseforsikringer. Hvis du vil slippe for bøvlet, så kan du tilføje rejseforsikring, når du booker rejsen, så klarer vi det for dig.