fbpx
Alekos Rejser grupperejser for unge
Venteliste

Tusind tak, [field id="fornavn"]

Du er nu tilmeldt ventelisten.

Vi er rigtig glade for, at du har valgt Alekos Rejser. Du er tilmeldt ventelisten, og vi vil derfor gøre alt, hvad vi kan, for at du kan komme med på din drømmerejse. 

 

Lige nu er holdet fyldt og alle pladserne er taget. Vi oplever, at vi oftest har muligheden for at give en plads ca. 1-2 måneder før afrejse, da det typisk er her, hvor en plads eventuel bliver ledig.

 

Denne mail er en bekræftelse på, at du har fået en plads på ventelisten, og du hører fra os, så snart vi ved, om det har været muligt at skaffe en plads til dig.

 

Vi anbefaler altid, at hvis du har mulighed for det, at booke samme rejse bare på en anden afrejsedato. På den måde er du sikret en plads, og ved at du kommer afsted. Skulle der så komme en plads på rejsen, hvor du er på venteliste, hjælper vi naturligvis gerne med, at du bytter plads, så du får plads på den rejse, der passer dig bedst.

 

Skulle du have de mindste spørgsmål, er du altid velkommen til at række ud. Vi sidder klar til at hjælpe dig på enten mail, telefon eller livechat.

 

De bedste hilsner,

Casper & Sofie

Ejere af Alekos Rejser